מישהו מכיר את...

מישהו מכיר את...

אינגריד או ספייס ברח' המסגר ת"א? זה מתחת לעבודה שלי וכבר הרבה זמן אני מתלבט עם ללכת או לא אשמח לשמוע המלצות

ד נ י ת3

New member
ביום שישי הייתי

באינגריד עם חברים. האוירה ממש מחשמלת. האוכל היה טעים. היתה לנו מלצרית עם קול של מיני מאוס (מומלץ - ומצחיק). בקיצור - היה כיף נעים וטעים.

mars4

New member
אז למה היית 4 פעמים? גם אני

באינגריד דיי הרבה, מאד מאד אוהב את המקום. אגב, אני כן נפלתי מהמנה של הסושי והשרימפס. יש באינגריד משהו שגורם לי לחזור לשם למרות הפקקים של מתחם יד חרוצים.

ברוזונת

New member
הייתי כי נהניתי.. מה זאת אומרת?!

ויצא לי להיות בערב, בלילה וגם לארוחה משפחתית בשישי בערב.. בכל אחת מהפעמים ספייס ליד היתה דיי ריקה

mars4

New member
אוי סליחה.. ראיתי

לא נפלתי משום מנה. עכשו הבנתי.

Mastika

New member
../images/Emo31.gif ספייס. לא משהו.

הייתי שם בארוחת מעריב גורמה. לא משהו בכלל.

היינו באינגריד לפני שבוע

היו קוקטיילים מצויינים, במיוחד הרימונים. מהאוכל ממש ממש לא נפלנו. מנת חצילים בלאדי היתה קטנה וסתמית. החצילים היו מלאי גרעינים ומרירים מה שמטיל סימן שאלה על בלאדיותם. מנת תרד עם אספרגוס ולבבות ארטישוק עם שבבי פרמזן היתה חמוצה עד בלתי אכילה והוחזרה, אחרי דיון משונה עם המלצרית ואחראית המשמרת. (המלצרית לא הציעה להחליף המנה אלא קראה לאחמ"שית שתחקרה אותי ארוכות ורק אז הציעה להחליף). מנת נתח קצבים עם ירקות שורש היתה טובה, אם כי כמות הבשר היתה זערורית, במיוחד בהתחשב במחיר (77 ש"ח לשני שיפודים פעוטים. אולי 100 ג' בשר). קרם ברולה היה טוב וכך גם הקפה. המחירים נראים לי מופרזים במידה משמעותית.

למעלה