מישהו מכיר את

מתנדב

New member
מישהו מכיר את

השקלים הישנים שבצד האחורי איפה שהסמל של החנוכיה אין נקודה והשקלים החדשים יש נקודה אז אלו שבלי הנקודה יש בעייה איתם ? כל השקלים טובים גם עם הנקודה וגם בלי

roy gabay

New member
שי אחי זה ההשפעה של הכדורים הורודים

חחח תגיד לי נראה לך אני בכלל בודק את זה או שם לב לזה- נותן ומשלם אם לא שיחפשו

roy gabay

New member
חחח גם לי היה קטע

הייתי בבסיס שלי חבר הלך להביא בקבוק קולה מפה לשם הביא חצי שקל מזוייף אני לא פרייאר(איך שלא כותבים את זה) הלכתי נתתי לו תחצי שקל המזוייף הבתי לו בחזרה- ההוא מהבסיס כמעט השפריץ מרוב התלהבות שהחלפתי לו

roy gabay

New member
לא אבל לא הבנתי מה הקטע עם זה

מה אתה חושב שזה מזוייף?

מתנדב

New member
הייתי היום בתחנת דלק

והיה לי שקלים בודדים בלי הנקודה והמתדלק לא רצה לקחת את זה אמרתי לו שאם הוא לא רוצה אין לי כסף אחר ומצידי שהוא ישאב לי את הדלק בחזרה אז הוא אומר לי שהוא מזמין משטרה אמרתי לו תזמין אין לי בעיה עם זה והוא התקשר ואחרי 10 דקות שלא הגיע ניידת אמרתי לו שהוא יבדוק מה קורה הוא התקשר עוד פעם והשוטרת אומרת לו בטלפון או שאני מביא לו כסף אחר או שהיא שולחת ניידת וי

roy gabay

New member
חחחחחח שי מה המתקלדק היה על

סמים או משהו? קרעת אותי עכשיו עד כמה אנשים פוסטמות יכולים להיות. טוב שי תבדוק בכל שקל שאתה מקבל אם יש נקודה שם

שלום30

New member
ומה נסגר בסוף ?

שלמת בשקלים או בכסף אחר ? מעולם לא שמעתי דבר כזה

מתנדב

New member
כתבתי ששלמתי בכסף

אחר כי מיהרתי גם אני פעם ראשונה קרה לי דבר כזה

:)

חחחחחח בהתחלה שקראתי מה שכתבת הייתי בטוחה שאתה על משו.. לא הבנתי ... עזוב... חחחחחחחחחח סורי

מתנדב

New member
אני מהסלולארי עכשיו

אז אם את שמת לי אייקון אז אני לא יכול לראות אבל אני בטוח שצחקת

roy gabay

New member
חחח שי שתגדל תבין ../images/Emo3.gif

היא צחקה איתך אחי מה איתך איך אתה מרגיש?

ליאור נ1

New member
אממממממ תראה

קודם כל אני בת אז אני לא אח שלך....... ודבר שני.....ההודעה שלו פשוט הזויה בטירוף..... שישתף אותנו קצת במה שיש לו

למעלה