מישהו מכיר את המצנח טנדם שיש לו על הגב בתמונה? האם זה javelin ? אף פעם לא ראיתי כזה אחד...
D danmordechay New member 29/12/03 #1 מישהו מכיר את המצנח טנדם שיש לו על הגב בתמונה? האם זה javelin ? אף פעם לא ראיתי כזה אחד...
D danmordechay New member 30/12/03 #3 לוודו יש טופ פופ? לא נראה לי... זה נראה כמו wings או Jav... מה אתם אומרים? רון, מורדי , רוי, שלומי , יעל ?
לוודו יש טופ פופ? לא נראה לי... זה נראה כמו wings או Jav... מה אתם אומרים? רון, מורדי , רוי, שלומי , יעל ?
I Icarus Canopies New member 30/12/03 #4 Dandan it is not a Javelin, since they never used to built Tandem rigs. i have no idea what rig it is, but as far as i know Voodoo has no Tandem, but i might be wrong see ya UV
Dandan it is not a Javelin, since they never used to built Tandem rigs. i have no idea what rig it is, but as far as i know Voodoo has no Tandem, but i might be wrong see ya UV
D danmordechay New member 31/12/03 #6 בדובאן... נסיכויות המפרץ... במועדון צניחה שנקרא Umm Al Quwain Aeroclub
I Icarus Canopies New member 4/1/04 #8 אז מצאצי את התשובה זהו ציוד המיוצר ברוסיה. מכל מי ששאלתי, לא ידעו להגיד לי מהי איכותו שכן הוא לא מצוי באירופה, פסיפיק או ארה"ב. UV
אז מצאצי את התשובה זהו ציוד המיוצר ברוסיה. מכל מי ששאלתי, לא ידעו להגיד לי מהי איכותו שכן הוא לא מצוי באירופה, פסיפיק או ארה"ב. UV