מישהו מכיר את שיטת ה-EMF איזון? מישהו ניסה? האם זה כדאי? מה אתם אומרים ומספרים? תודה
N NeTuSh2 New member 22/10/03 #1 מישהו מכיר את שיטת ה-EMF איזון? מישהו ניסה? האם זה כדאי? מה אתם אומרים ומספרים? תודה
G *g99 New member 22/10/03 #2 קראתי על השיטה הזו ובהחלט נראה מעניין. לא ניסיתי אותה אבל שווה לנסות..יש לי כמה אנשים שאני חושבת לספר להם על כך ומי יודע אולי זה יעבוד..
קראתי על השיטה הזו ובהחלט נראה מעניין. לא ניסיתי אותה אבל שווה לנסות..יש לי כמה אנשים שאני חושבת לספר להם על כך ומי יודע אולי זה יעבוד..
N NeTuSh2 New member 22/10/03 #3 היי ../images/Emo20.gif ../images/Emo13.gif יש הרבה סיבות שאני רוצה לנסות אותה ובמיוחד אחרי המלצה של מישהו, שזה עבד עליו נהדר אבל מישהו גם רשם לי שזה 'שטויות' ולא כדאי... אני לא יודעת מה לבחור :S תודהה
היי ../images/Emo20.gif ../images/Emo13.gif יש הרבה סיבות שאני רוצה לנסות אותה ובמיוחד אחרי המלצה של מישהו, שזה עבד עליו נהדר אבל מישהו גם רשם לי שזה 'שטויות' ולא כדאי... אני לא יודעת מה לבחור :S תודהה
ר רוניתה1 New member 22/10/03 #4 אם לא תנסי אף פעם באמת לא תדעי עדיף לנסות ולהחליט בעצמך, הרי תמיד יהיו אנשים עם דעות שונות.
N NeTuSh2 New member 22/10/03 #5 את צודקת ../images/Emo13.gif כנראה על כל אחד זה פועל בדרך שונה מקווה שאני אנסה ומקווה שזה יצליח מישהו מכיר עלויות?
את צודקת ../images/Emo13.gif כנראה על כל אחד זה פועל בדרך שונה מקווה שאני אנסה ומקווה שזה יצליח מישהו מכיר עלויות?
G *g99 New member 22/10/03 #6 זה הכל תלוי במודעות שלך וברצון שלך לשינוי.. אדם שלא מודע לא יבין את מהות הטיפול הזה ומין הסתם יתנגד לו או לא יעודד אותו.
זה הכל תלוי במודעות שלך וברצון שלך לשינוי.. אדם שלא מודע לא יבין את מהות הטיפול הזה ומין הסתם יתנגד לו או לא יעודד אותו.
N NeTuSh2 New member 22/10/03 #10 נכון ../images/Emo20.gif אבל.. אני פשוט רק בת 17, אז זה תלוי גם בהורים שלי הרבה