מישהו מכיר את

NeTuSh2

New member
מישהו מכיר את

שיטת ה-EMF איזון? מישהו ניסה? האם זה כדאי? מה אתם אומרים ומספרים?
תודה

איל באש

New member
מכיר ולא ממליץ../images/Emo31.gif

ברוכה הבאה. זו שיטה שמתיימרת לאזן אותנו אנרגטית תוך כמה מפגשים. למי שלא מבין באנרגיות ומחפש דרך מהירה לשינוי שעדיין איננו מוכן לעכל את השינוי, זה אולי מתאים. זה לא ממש עובד, למרות כל הסיפורים. איזון אנרגטי זה תהליך מאוד עדין ומאוד עוצמתי שמתאפשר לנו עקב המוכנות שלנו ךשיניים בחיים שלנו. מתוך מקום עמוק של מוכנות להתמודד. זה הרבה מעבר למה שמציע הטיפול הזה. החיים הם תהליך , והחוויה שלנו בחיים היא חווית התהליך הזה. אחד יעבור שינוי בשניה אחר בשתיים ואחר בשנתיים און כל החיים. אין נוסחאות, ואין טריקים. זה יכול יותר לא להועיל מאשר להועיל , מכיוון שזה יכול להפר את האיזון שקיים בנו ולחשוף אותנו לעוצמות שאיננו מסוגלים להכיל רגשית ופסיכולוגית.

ניני5

New member
איל, אתה צודק. אבל יש כאלה שבלי

נבוט על הראש לא נפתחים. רק שאי אפשר לדעת מי יצא מזה שפוי ומי לא. לרובם זה לא מזיק. אני לא מכירה את השיטה הזאת. אבל מכירה שיטות של זבנג וגמרנו ואף התנסיתי בהם. יצאתי מחוזקת, אחרי תקופה של בילבול ריגשי.

NeTuSh2

New member
הייי..

לא כל כך הבנתי מה שניסית להסביר.. בכל מקרה, אני מקווה שיהיה טוב
:)

אייל, אין לי מושג מה היהתה ההיכרות

שלך אם השיטה. אבל אני עברתי אותה בעצמי וכיום אני מטפלת בה, והיא עשתה לי פלאות בחיים. היא לא מתיימרת לעשות כלום, היא עושה ובהדרגה. האיזון מתבצע בצורה מדורגת ורק באופן כזה שהמטופל יכול להתמודד איתו. היא גם מאוד עוזרת לאנשים שתקועים מאוד בחייהם ולא יגיבו לשיטות עדינות יותר.

למעלה