מישהו מכיר את..

DAFNOOL

New member
מישהו מכיר את..

המשחק בולדוג??? שאומרים שמות תוך כדי קצב..?? אני צריכה אותו דחוף שמישהו יכתוב לי איך זה הולך כולל המילים והתנועות.... ת'נקס!!

דורד

New member
אני מכיר.. אבל אני אף פעם לא ידעתי את המילים

זה משהו כזה: א בולדוג, א בולדוג א בולדוג, א בולדוג מיי ניים איז -------- פיפול קול מי ------- ?????????????? (נראה לי שהשורה הזו זה: אנד איים היר טו שואו יו, אבל אני לא בטוח) ?????????????? (נראה לי שהשורה הזו זה: האו איי דו לייק א בולדוג, אבל אני לא בטוח) סו פירסט יו ???? איט (לא זוכר) אנד דן יו ???? איט (לא זוכר) אנד דן יו ???? איט (לא זוכר) אנד דן יו ???? איט (לא זוכר) ???? איט (לא זוכר) או יה! חחחחחחח... רואים שאני לא יודע אנגלית.. פאדיחות

וואו מסעחוף...

נראה אם אני זוכרת... הסוגריים זה מה שכולם אומרים בולדוג (בולדוג) בולדוג (בולדוג) מיי ניים איז _____ ( _____ ) באט יו כאן קול מי _____ ( _____ ) איימ היא טו שואו יו (שואו אס) האו טו דו[?] דה בולדוג (בולדוג) אט פירסט יו שייק איט אנד דן יו ____ אנד דן יו רול איט אנד דן יו דוג איט תנועות זה מסובך מדי להסביר+לא זוכרת הכל
אפי בטח זוכרת יותר טוב

foofi

New member
../images/Emo6.gif איזה נוסטלגיה../images/Emo9.gif

ואכן אני זוכרת
כמה שאפשר...
ותנועות זה מסובך להסביר... התנועות במודגש... בולדוג, בולדוג יד ימין על הרגל, יד שמאל על הרגל מחיאת כף (צ'יקי צ'יקי)ניעור של היד כמו וואי וואי וואי בולדוג, בולדוג, חוזר מיי ניים איז _____ (____)<-- כולם חוזרים על השם.יד ימין על הרגל, יד שמאל על הרגל מחיאת כף פיפול קול מי ______ (_____)<-- כולם חוזרים על השם. יד ימין על הרגל, יד שמאל על הרגל מחיאת כף איימ היר טו שואו יו (שואו אס) יד ימין על הרגל, יד שמאל על הרגל מחיאת כף האו טו דאנס דה בולדוג (בולדוג) יד ימין על הרגל, יד שמאל על הרגל מחיאת כף אט פירסט יו שייק איט (שייק איט) מנערים משהו עם הידיים אנד דן יו רול איט.(רול איט) כמו שעושים גו בית שערים גו אנד דן יו צ'יקן.(צ'יקן) כמו תרנגולת. אנד טורן אראונד.מסתובבים [ומהתחלה] בולדוג... אח זה מסובך. אם את מבינה את גאון

DAFNOOL

New member
אהה תודה..

לאא דווקא הבנתי.... כאילו ידעתי בערך זה רק הזכיר לי............. תודה!!

Taina12

New member
לא קראתי ת'תגובות אז בטח כבר אמרו לך../images/Emo79.gif

buldog buldog my name is yael [לצורך הדוגמא] you can call me prikuz [לצורך הדוגמא] im here to show you how to do the buldog buldog first you shake it than you roll it בלעכס לא זוכרת ת'המשך... אבל נראה לי שמאחד לשני אפשר להחליף תנועות לא?

למעלה