מישהו מכיר את U-MAN

singular

New member
מישהו מכיר את U-MAN

מישהו התנסה עם החברה? המלצות? הערות? בתודה מראש singular

amitayg

New member
עוד חברת השמה הפועלת בשיטה של

שאלונים ובדיקה ממוחשבת שלהם. בכל יום הם מזמנים עשרות אנשים למילוי שאלונים אשר על פיו הם בונים פרופיל מועמד כאשר נכנסת משרה הם מחפשים במאגר מועמד מתאים. אני כמו רבים לא האמנתי בשיטה אך בכל זאת הלכתי. לאחר חצי שנה הם מצאו לי עבודה !!! לילה טוב ובהצלחה אמיתי

murphy

New member
מוזר

אני הלכתי לפני 5 שנים למבחנים שם ועד היום לא חזרו אלי מצד שני אני כבר 5 שנים (מצאתי עבודה לא הרבה זמן אחרי שהלכתי לשם) עוסק בתחום שאני רוצה ומרוצה. כך ש.. מי בכלל צריך אותם

murphy

New member
למה פעמיים בעצם?

הם לא שומרים את הנתונים מפעם קודמת? הקשר הוא שאם הייתי מסתמך רק עליהם, הייתי חושב שאני לא מתאים לעשות דבר והנה, אני כן תזכורת: הבחור שאל את דעתנו על החברה

h i l a25

New member
ואייך מגיעים אילהם?

הם מזמנים או שאני צריכה ליצור קשר?

amitayg

New member
הם מפרסמים כל הזמן ברשת והעיתונות

צריך פשוט כל הזמן לשלוח פקסים ודואר אלקטרוני ולחכות לזימון. לאחר מילוי השאלונים במידה וישנה התאמה למשרה כלשהיא הם מפנים אותך ללקוח. בהצלחה אמיתי

h i l a25

New member
ועוד הצקה קטנה..

איפה ברשת ניתן למצוא משרות שלהם?הם משויכים לאזור מסויים בארץ?או עובדים בכל הארץ?

amitayg

New member
הילה את לא מציקה כלל אני תמיד שמח

לעזור , אז ככה : אתר גוב נט : http://www.jobnet.co.il/ אתר דרושים ידיעות :http://www.ynetcenter.co.il/SearchIn.asp?Z=J&TZ=JobAll לוח לוקליסטה :http://www.localista.com/ בהצלחה אמיתי

h i l a25

New member
תודה רבה לך,

הלוואי ובאמת זה יצליח,כי עוד רגע אני מתחרפנת בבית. יש לך אולי מושג לגבי עוד אתרים כמו RUNNER שדרכם ניתן להפיץ קו"ח?

amitayg

New member
הילה אני במצב כזה כבר שנתיים

ןעדיין לא התחרפנתי ... טוב אני עסוק בלטפל בשני ילדי המקסימים והקטנים, מתנדב במד"א ובפעילויות שונות ביישוב בו אני מתגורר וכמו כן עובד בשמירה מדי פעם לפרנסתי. ככה לא מתחרפנים. בקשר לחיפוש עבודה יש הרבה אתרים ברשת אבל מניסיון שלי 90 אחוז מהפונים אלי בחזרה הם עקב שליחת קורות חיים שלי דרך אתר גובנט שווה להיכנס כל יום יש משרות חדשות. לאחרונה גם נפתח אתר חדש העונה לשם : http://www.alljobs.co.il/ אתר נהדר בעלות זניחה של 29 שקלים פשוט כל המשרות מכל המקורות - עיתונים ורשת. כל יום יש מאות משרות חדשות והם גם שולחים דואר עדכני יום יום עם המשרות שהגדרת בסוכן החכם. הילה זיכרי משלוח פעם אחת של קורות חיים לעולם אינו מספיק יש לשלוח שוב ושוב גם בדואר אלקטרוני וגם בפקס עד קבלת מענה מהמעסיק. בהצלחה אמיתי

h i l a25

New member
כל הכבוד לך,

אני מאז סיום הלימודים 5 חודשים בבית,3 מהם בחופשת לידה וזה הזמן לצאת לעבוד,משום מה חשבתי והייתי בטוחה שכשאסיים בטח כל העולם יקפוץ עליי,ואני אעבוד "בעבודה של גדולים",אבל לצערי זה אחרת לגמרי,זה דיי מתסכל לשבת ככה בבית,עם כל הכיף של התינוק החדש אבל אני רוצה להתחיל לממש את הלימודים שלי בתכלס, בכל אופן תודה רבה לך

amitayg

New member
הילה מה למדת ? בת כמה את ? ניסיון ?

סליחה על החדירה לפרטיות אבל זה יכול לעזור לי לכוון אותך. אם את מרגישה פחות נוח לשלוח אלי פרטים בפורום שלחי מסר. אמיתי

h i l a25

New member
אין בעיה בכלל,

אני בת 25 וסיימתי הנדסה תעשיה וניהול. ולצערי עדין לא צברתי נסיון בתחום.(סיימתי ביולי השנה). והברוך הכי רציני הוא שאנחנו מהדרום,וזה נראה לי קצת מרתיע את המעסיקים שרובם במרכז. ודרך אגב ממש אין לי בעיה של נסיעות אני נגישה עם רכב וכאלו אפילו לעבוד במרכז,רק להתחיל!!!

amitayg

New member
הילה אין לך בעיה כלל רק סבלנות

הילה, ראשית את בחורה צעירה 25 זה בתחילת הקריירה מעסיקים מחפשים עובדים כמוך. שנית גם בדרום תתפלאי יש הרבה משרות לאנשי תעשיה וניהול: מנהלי תפ"י, ייצור,לוגיסטיקה,רכש, תפעול , מערכות מידע ועוד ועוד. כמוך גם אני למדתי תעשיה וניהול ולמרות 10 שנות ניסיוני בתחום אף מקום עבודה לא מוכן להעסיק אותי. מעל גיל 30 שוק העבודה אכזרי ביותר ופשוט לא לוקח בחשבון כלל אנשים כמוני. אבל אני לא הנושא את הכיוון שלי בחיים כבר מצאתי. כאן אני רוצה לדבר עליך ועל הקריירה שלך.חשוב מאד הילה שתחשבי במונחים של בניית קריירה מה את רוצה לעשות ? במה את טובה ? במה את רוצה להתמחות ? מה עשית עד עכשיו ? כאשר תחשבי על כך ותעני לעצמך על השאלות הללו נוכל להמשיך הלאה. אמיתי

h i l a25

New member
תודה לך,

ברור לי שאני רוצה לעסוק בתחום אותו למדתי,רק בגלל שכל עניין הניהול,הזמנות וכאלו מעניינים אותי מאוד. בדרום יש לא מעט מפעלים שאייך נאמר אם ננסת לשם אתה מסודר לכל החיים,ובטח במשרה כזו,כמו מפעלי ים המלח,רותם,קמ"ג וכאלו,רק מה שבדרום האנשים מקובעים ולא מוכנים לקחת ריזיקות לגבי אנשים צעירים,ובלי נסיון בכלל לא מסתכלים עליך, אני מאוד מקווה שיצוץ משהו בשבילי בתחום העבודה פתאום, אתה מבין בכל הנוגע לקו"ח וכתיבתם?אולי הם לא כתובים טוב?למרות שאיש מקצוע ניסח לי אותם ושיניתי אותם מס' פעמים. כבר אני לא יודעת מה לחשוב.

amitayg

New member
צר לי לגבי מעסיקים את טועה הם

מחפשים רק חברה צעירים כמוך. לגבי קורות חיים צרפי אותם להודעת תגובה ונראה מה לא תקין. אמיתי

amitayg

New member
ועוד משהוא תואר זה לא מקצוע

צריך לבחור כיוון התמחות ואז להמקצע כיום אנו חיים בעולם של נישות ותתי התמחויות ככל שאתה יותר מקצוען ובעל ניסיון בתחום ספציפי הרבה יותר קל לעבור מעבודה לעבודה ואף לעבוד כעצמאי בעת צרה. אמיתי

ksen

New member
כמה שצדקת../images/Emo10.gif

לצערי זה באמת ככה אחרת כבר מזמן לא היתי עובדת בעבודה הנוככית והיתי לומדת איזה פסיכולוגיה או משהו כזה

למעלה