מישהו מכיר את Reel Big Fish ?

מישהו מכיר את Reel Big Fish ?

זו להקה שעושה הרבה קאברים לקלאסיקות בסגנון פאנק-סקא. בין המומלצים שלי: a-ha - take on me dexy´s midnight runners - come on eileen the cure - boys don´t cry אפרופו קאברים, מי ביצע במקור את house of the rising sun ? האם זה היה בוב דילן? והאם יש למישהו את הגירסה של ג´וש ווייט לשיר (שלא תטעו, זה לא בשבילי, זה בשביל אבא שלי)? ואם כבר אז עוד שאלה. האם הקיור עשו קאבר ל-tainted love ? הורדתי את השיר במורפיוס כשבשם האמן מצויינים הקיור, אבל רואים בבירור שזה לא הקול של רוברט סמית´. יש לי גם גירסה מוארכת שמתוארת כ"הקיור עם מרק אלמונד" (האם זה הסולן של softcell, מבצעי tainted love המקוריים?). בכל מקרה, מה שבטוח זה שמשום מה מכה חדשה נפלה על המדינה - הקיורומניה. קיורומניה? דחף בלתי נשלט לשייך ללהקת הקיור שירים שלא ביצעה. יצאתי למורפיוס לבדוק הכצעקתה. עוד דוגמה היא השיר I melt with you, אותו ביצעה להקת modern english (למיטב ידיעתי) וגם בשיר הזה נכתב בשדה האמן - הקיור. מוזר מאוד.

מה קורה חבר´ה?

לא קראתם את ההודעה המקורית שלי? יש לי כמה שאלות שאני מאמין שיש אנשים בפורום שיוכלו לענות עליהם. חוץ מזה גם רציתי לעניין אותכם בלהקת Reel Big Fish אבל נראה שאף אחד לא מעוניין, מעניין למה, הם דווקא מאוד טובים.

OPERATi0N_iVY

New member
אה... ול-MELT WITH YOU

גם GOOD RIDDANCE עשו קאבר... זה מתוך דיסק נחמד של קאברים...

ל-MELT WITH YOU יש מיליון קאברים

גם saves the day עשו לזה קאבר ועוד להקה שאני לא זוכר כרגע. האם אתה ואתם מכירים גירסת קאבר ל-74´-75´? חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי אפילו אחת! מוזר. אה, מה לגבי השאלות שלי? יש למישהו מושג?

למעלה