מישהו מכיר את השיר bubblegoose

30על30

New member
מישהו מכיר את השיר bubblegoose

של wyclef jean (בטוח טעיתי איפשהו בשם, אבל עזבו!!) מהאלבום chef aid! בכל מקרה, מה זה מה שקארטמן אומר בהתחלה ובסוף, "מקטן"? WTF??? ד"א, he caught a bullet in his bubblegoose חחחחחחחחחחחחחח

תשובה

בעודי לא מצליח להרדם לפני מגן באנגלית, החלטתי באמת לבדוק מה קרטמן צורח שם (משום מה... לא ייחסתי לזה שום חשיבות) כשמצאתי את הליריקס של השיר הבנתי שמה שקרטמן אומר זה: Mac 10 מק 10 הוא ראפר מפורסם למדי בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות. אגב השיר Bubble Goose לא נכתב במיוחד עבור הפסקול של סאות' פארק, הוא הוקלט לראשונה בגירסה איטית הרבה יותר בדיסק הבכורה של וויקלף ג'אן. והוא אחד השירים הפחות טובים בדיסק שהוא אחד היותר טובים: Wyclef Jean Presents The Carnaval מומלץ ביותר !

30על30

New member
10X dude

לא חשבתי שיענו לי כל כך מהר! תגיד, אתה יודע איפה אני יכול למצוא שירים של mac 10?! ועוד שאלה, אתה מכיר עוד אלבומים של שף -למרות שהם לא קשורים לסאות פארק-? מה השם האמיתי שלו בכלל?

תשובות

לגבי מק 10 הנה קישור לעמוד שלו בallmusic.com (אתר מעולה למי שלא מכיר...) תסתכל שם באלבומים שלו, מסתבר שהוא הוציא הרבה. לגבי שף מדובר באמן מוכר ביותר בתחום המוזיקה ששמו הוא: Issac Hayes איזק פעיל בתחום המוזיקה השחורה משנות ה60, והיצירה המוכרת ביותר שלו היא נעימת הנושא של הסרט 'שאפט' (הגירסה המקורית מ71')

יש לי טעם מגוון...

בוא נגיד שאני מאוד מאוד מתעניין במוזיקה. אני שומע מוזיקה מכמעט כל הז'אנרים. החל מאפרו-אמריקאים מאוד מחרתתיים שנלחמים על זכויותיהם עד לדי.ג'יים אפלים במסיבות קלאב טראנס כשעוברים דרך הקבר של מאיר אריאל. בקיצור אני שומע כמעט כל סגנון מוזיקה ומאוד מתעניין במוזיקה. אם אתה צריך איזה המלצה על סגנון מסוים... תמשיך לשרשר או דבר בהודעות הפרטיות.

למעלה