מישהו מכיר- אגדת גן?

עינת פל

New member
מישהו מכיר- אגדת גן?

שלום לכולם, בשעה טובה, אנחנו עומדים לעבור למזכרת בתיה ואנחנו רוצים לרשום בעז"ה את ביתנו שנה הבאה לגן החדש "אגדת גן". מישהו מכיר את הגננות חגית וייס ויעל פרטוש? נשמח לקבל המלצות כלשהן על הגן הזה ספציפית או על כל גן מומלץ אחר במושבה. תודה רבה רבה ויום נפלא

zarhihy

New member
למיטב ידיעתי...

הגן רק בשלבי הקמה ועדיין לא נפתח. את יעל אני מכירה כאמא באותו הגן של ביתי. עושה רושם מאוד נחמדה....את חגית לא מכירה שמעתי טובות.

Aטלי

New member
אין לי ילדים בגילאי גן אבל

שמעתי שהגן יהיה מעין מתחם של מספר גנים שייבנו ע"י חברה פרטית שתהיה הזכיינית של המקום במשך X שנים. לאחר מכן יועבר הגן לבעלות המועצה. בכל אופן יש במועצה מחלקת חינוך ושם האנשים יתנו לך פרטים.

TL411

New member
לנו יש ניסיון ב"בית הקיבוצי"

כבר שנתיים שהבת הצעירה שם ואנחנו מאוד מרוצים. גננות נפלאות, יחס נהדר. ממליצים בחום!

אני מכירה את חגית

אישה מקסימה, עדינה ואימהית. שנותיה כגננת בגן המתנ"ס יעידו על ניסיונה הרב ועל ההערכה הרבה שרוחשים לה.... בהצלחה לכם וקליטה מהירה... :))

טליטלי2

New member
מטפלת/מעון מומלץ?

גם אני חדשה באזור ומתלבטת לגבי אגדת גן, קשה להחליט בלי לראות ובלי להכיר... האם מישהו מכיר מטפלת/מעון מומלץ באזור מזכרת בתיה לגיל 4 חודשים?

AV1961

New member
פעוטון

אשתי מנהלת פעוטון במזכרת בתיה לגילאים 6 חודשים עד שנתיים אני ממליץ לך לבוא ולהתרשם , אני מבטיח לך שלא תתאכזבי כיום נמצאים בפעוטון 7-8 ילדים שם : פעוטון נמשים שם המטפלת : אתי טלפון : 0545966378

למעלה