מישהו מטורנטו?...

vladi03

New member
מישהו מטורנטו?...

אולי אולי והתמזל מזלי?... בכל אופן אני מקונקורד, בצפון טורנטו, משעמם לי רצח פה.. ראיתי הרבה הרבה ישראלים אבל עדיין לא נערים בגילי (17) - ישראלים.

מפתיע שלא פגשת ישראלים בגילך...

אתמול היינו אצל מישהו ישראלי.. והיו אצלו לפחות 30 אנשים.. שכולם ישראלים.. אם הייתי יודעת איפה זה קונקורד הייתי עוזרת לך :p אבל אני לא!

orrki

New member
קונקורד זה האזור של וודבריג ומייפל

אם עדיין לא זיהית אז כל מה שצפונית לסטיילס ומערבית לKELLE בקיצר מערבית לטורנהיל

טורנהיל

ואור יענה על עצמו.. אממ.. אז לפי מה שהבנתי המקום שאתה חי בו הוא באמת צפוני יחסית ואני לא מכירה אנשים משם.. זה איזור שקט כזה לא? גם יפה!

vladi03

New member
כן..

ממש שקט! ברחוב שאני גר פה - מכוניות עוברות פעם ב.. אחלה מקום לגור. אבל מקום קשה להתקלמות... כמה זמן את/ה גר/ה פה? אני גר ליד ראדאפורט - דאפרין, אולי זה יעזור לך לדעת איפה אני גר :]. היום ומחר אני נוסע לסטילס-ודרומה לראות קצת את הדאון טאון. מישהו רוצה לבוא איתי - אשמח לחברה :]

אממ..

האמת שזה לא כזה רחוק כמו שחשבתי... אממ.. אני בקנדה שנה וחצי... ואני חושבת שאני רואה את ההודעה מאוחר מידי... אבל מקווה שנהנת! דאון טאון זה מקום יפה! אממ בן כמה אתה אם אפשר לשאול ולכמה זמם\איזה מטרה באת הנה?

vladi03

New member
אמ..

חח לא הגעתי לדאון טאון - שרפתי יותר מדי זמן בסטילס... אני אגיע לדאון טאון מאוחר יותר, שיהיה לי עם מי ללכת ושיהיה מזג אוויר טוב. אני בן 17... אני באתי לגור כאן :] לכמה זמן? חח לגור כאן :] בת כמה את? ואמ.. מן הסתם את גרה כאן.. נכון? ולא יותר מדי רחוק?. איזה 20 דקות נסיעה בין ראדפורט לסטילס - אולי בשבילך זה קרוב - אני רגיל ללכת בשבילי ישראל, נתניה 20 דקות בכל העיר.

17

עוד שלושה חודשים...! וסתם, באמת מוזר לי שאתה לא מוצא ישראלים כי המקום מפוצץ בזה! ויש מכל הסוגים, ערסים, פרחות,פריקים, צופיפניקים, ישראלים רוסים, ישראלים קווקזים, תימנים... תבוא לטורנהיל ותמצא את הקבוצה שלך..!

orrki

New member
הוא לא מוצא שם חברים כי

באזורים האלה אין ישראלים יש רק פורטוגזים ואיטלקים הם לא אנשים שממש יוצאים מחוץ לקהילה אני מכיר קצת אנשים באזור שלך איזה שניים שלושה גרים באזור של רדאפורט ואיזלינגטון,יש קצת ישראלים מערבית אליך במייפל(האזור של וונדרלנד). בקשר למגורים שלי אני בכלל גר בנורט יורק 401 ויאנג בכל מקרה כמו שאמרו לך תתחיל להסתובב עם אנשים מטורנהיל או אפילו מטורנטו עצמה באזורים של באטרסט וסטיילס תכיר קצת יותר אנשים תנסה לקבוע עם מישהו בגילך בפורומנד או משהו לא שיש שם הרבה מה לעשות אבל חפיף תמיד מגניב להכיר אנשים ככה עושים את זה אחי מתחילים להסתובב עם אנשים מכירים חברה תוך כדי נכנסים לחבורה משם מכירים עוד ועוד אנשים עד שאתה מוצא את החבורה שאתה אוהב

Tapuhi

New member
ראדאפורט - דאפרין זה ממש ליד הבית

שלי!! חחחח נטע עוד אחד לחבורה... איך קוראים לך?

vladi03

New member
איזה רחוב את?

גם שלי :] אני ולדי. לא חושב שזה יעזור לך כי אני פה שבוע וחצי חח..

אממ... אני מקנדה אבל,

מקצה אחר...
תחפש את הקהילה היהודית שם... על בטוח תמצא מישהו..!!

למעלה