אני מישראל, בתקופה לפני הצבא, ובא למשפחה בטורונטו לשבועיים... אם באמת יש פה אנשים מטורונטו, אז מה אתם ממליצים לעשות? והאם נח להסתדר בעיר עם תחבורה ציבורית? תודה.
תלוי איפה גרים התחבורה הציבורית מאוד מסודרת כל העיר בכלל בנויה כמו ניו יורק בסגנון של שטי וערב.... ככה שהאוטובוסים נוסעים רק בקווים ישרים או אם את בגלל גרה בקרבה של הרכבת התחתית אז בכלל חיים קלים....
אין פה כלום.... והתבורה באמת תלויה באיםה אתה נימצא... ממש בתוך טורונטו היא בסדר אבל בפרברים היא ממש גרועה... יש אוטובוסים רק על יאנג... למה כולם פה פונים לאחרים בצורת נקבה?
טורנטו עיר משעממת למי שאין 19 אם אין לך 19 מצית אתה לא יכול לקנות שלא לדבר על לקנות סגריות..... ושטיות שיש אוטובוסים רק על יאנג.... דווקא על יאנג במשך היום אין כמעט אוטובוסים כי הסאב וואי פעילה........ שתגדל ותחכים תבין שמהרבה בחינות טורנטו היא עיר עם חיי לילה הרבה יותר עשירים מישראל ואני מדבר בתור בן אדם שגדל במרכז תל אביב..... אז אני מכיר את החיי לילה של שני המוקמות בצורה מצוינת
דיברתי על הפרברים... איזה סאבוואיי בראש שלך? ואני מכיר הרבה אנשים שהם בני 19 ויותר וגם הם אומרים שאין פה חיים... יופי לך אם מצאת לך מועדון אני לא שם זין... תודה ולהתראות