מישהו מטורונטו?

• פותח הנושא T e a
  • פורסם בתאריך

T e a

New member
מישהו מטורונטו?

אני מישראל, בתקופה לפני הצבא, ובא למשפחה בטורונטו לשבועיים... אם באמת יש פה אנשים מטורונטו, אז מה אתם ממליצים לעשות? והאם נח להסתדר בעיר עם תחבורה ציבורית? תודה.

orrki

New member
טורונטו כאן

תלוי איפה גרים התחבורה הציבורית מאוד מסודרת כל העיר בכלל בנויה כמו ניו יורק בסגנון של שטי וערב.... ככה שהאוטובוסים נוסעים רק בקווים ישרים או אם את בגלל גרה בקרבה של הרכבת התחתית אז בכלל חיים קלים....

T e a

New member
עוד מישהו?

קדום כל תודה, שנית אני בן - לא בת... יש עוד המלצות? מה לעשות? איך לבלות? להעביר את הזמן?

orrki

New member
יש הרבה לעשות בעיר הזאת

השאלה בן כמה אתה אם אתה מעל 19 אתה חופשי לעשות מה שבא לך אם אתה מתחת אתה מקבוע לאתרי תיירות

T e a

New member
בן 18...

למה מקובע לאתרי תיירות? הבנתי שאלכוהול חוקי שם רק מגיל 19, אבל מה חוץ מזה?

faland

New member
עזוב טורונטו זו עיר משעממת....

אין פה כלום.... והתבורה באמת תלויה באיםה אתה נימצא... ממש בתוך טורונטו היא בסדר אבל בפרברים היא ממש גרועה... יש אוטובוסים רק על יאנג... למה כולם פה פונים לאחרים בצורת נקבה?

orrki

New member
שטיות....

טורנטו עיר משעממת למי שאין 19 אם אין לך 19 מצית אתה לא יכול לקנות שלא לדבר על לקנות סגריות..... ושטיות שיש אוטובוסים רק על יאנג.... דווקא על יאנג במשך היום אין כמעט אוטובוסים כי הסאב וואי פעילה........ שתגדל ותחכים תבין שמהרבה בחינות טורנטו היא עיר עם חיי לילה הרבה יותר עשירים מישראל ואני מדבר בתור בן אדם שגדל במרכז תל אביב..... אז אני מכיר את החיי לילה של שני המוקמות בצורה מצוינת

faland

New member
בנאדם

דיברתי על הפרברים... איזה סאבוואיי בראש שלך? ואני מכיר הרבה אנשים שהם בני 19 ויותר וגם הם אומרים שאין פה חיים... יופי לך אם מצאת לך מועדון אני לא שם זין... תודה ולהתראות

orrki

New member
אני מטורנטו השני סתם wanna be

סתם הוא בטח גר צפונית לטורנטו

I t a M a R 1 1

New member
אמממ מישהו ממומטריאול?

אני טס למונטריאול,יש פה מישהו משם?!? שיכול לפרט לי כמו מה אפשר לעשות ואיפה לבלות? טס גם לפני הצבא..

T e a

New member
מתי אתה טס?

יש מצב שאני גם אולי במונטריאול....

למעלה