מישהו מחפש מד"בית?...

Tal Pe

New member
מישהו מחפש מד"בית?...

היי לכולם כאן :) לפעמים אני מציצה כאן בפורום וחשבתי אולי אוכל להעזר באנשים כאן. הייתי גרעינרית במועצה אזורית לכיש ועכשיו אני חיילת משוחררת, ואני מחפשת עכשיו עבודה בתור מד"בית. אז אם אתם יודעים על מושב שמחפש מד"בית (בעקרון אני מהצפון אבל לא משנה היכן בארץ....) אשמח לדעת!!! תודה ויום טוב! :)

Tal Pe

New member
אוי ואבוי לי....

לא טוב לכתוב הודעה ולעשות כמה דברים במקביל. יותר מדי "כאן", יותר מדי "עכשיו". בד"כ אני דווקא מתנסחת בסדר :)

spraizler

New member
אממ תבדקי לגבי מועצה אזורית עמק

יזרעאל.. תדברי עם המועצה. אני יודע שיש הרבה חילופי מדבים בעמק.. שווה לנסות

Tal Pe

New member
אני ממרום הגליל

אבל למען האמת אני מעדיפה להתרחק קצת. אם יש מקום שיתן לי עבודה+מגורים אז זה בכלל יהיה נהדר!

וואו וואו מרום גליל

מהיכן במרום גליל? דרך אגב, אני הייתי מד"ב בגזר וזו מועצה מדהימה עם רכזת מספר אחת!!!! כך שאם מתפנה לך שם מומלץ בחום. אני הייתי גרעינר במרום גליל לפני 6 שנים(וואו איזה זקן) אז מעניין אותי לדעת מהיכן את במרומים. בכל אופן שיהיה לך יום נעים טוקר

נ ו ם

New member
אני רואה הרבה מודעות בעיתונים

הקיבוציים. לפעמים למושבים, לפעמים לקיבוצים. בכל אופן הייתי מנסה להתקשר למחלקות נוער של המועצות (זה הרבה כאב ראש אבל שווה את המאמץ). אני אנסה לברר במושב שלי.

evya06

New member
בחגלה צריך!!

מה זה חגלה? זה מושב בעמק חפר, חידש את הפעילות לפני 7 שנים (אחרי 3 שנים של הפסקה מחוסר בנוער) היו לנו 3 מד"בים כולל הנוכחי והנוכחי רוצה לפרוש אך הוא לאיפרוש עד שלא יהיה מי שיחליף אותו...

אנחנו לא צריכים מד"ב אנחנו צריכים

אחראי נוער נראה לי משהו כזה.. לא קשור לתנועה אבל

TVoldemort

New member
שון

אחראי מוער שייך לתנועה וכן למקום המעסיק אותו על כל המשתמע, הזלזול שלך במדב/ית אנני יודעת מי אצלכם מעליב ומשאיר מקום להבין שאת מזלזלת קודם בעצמך וביכולות שלך לעמוד מול בעלת התפקיד לצורך זה המדב/ית ולומר לה את מה שרובץ עליך, ואולי את קצת לא שלמה עם זה שיש טובים ממך ?

נ ו ם

New member
זה משנה לך שזה יהיה קשור דווקא

לתנועה שלנו או סתם עבודה עם ילדים/נוער?

Tal Pe

New member
מעדיפה תנועה

כי זה נורא חסר לי, אבל אם יש לך הצעה אחרת אני יותר מאשמח לשמוע.

נ ו ם

New member
אני עובדת עכשיו בברעם

במפעל, אני אבדוק אם צריכים אנשים לחינוך.

Tal Pe

New member
במפעל זו עבודה מועדפת?

ברעם זה דיי קרוב לי ויכול להתאים... ממש תודה בכל מקרה!! אגב, נראה לי שאני מכירה אותך... היית בגרעין של 2003-2004 נכון?

נ ו ם

New member
כן גם אני מכירה אותך ../images/Emo13.gif

עבודה מועדפת במפעל. בחינוך לא (וגם מרוויחים פחות אבל עובדים הרבה פחות קשה) את מוזמנת לשלוח גם קורות חיים גם למפעל.

למעלה