מישהו מחובר??

היי :)

מאמי את חדשה כאן? לא ראיתי אותך כאן
בת כמה את ?!

ירינוש12

New member
דיברתי עם לירז צ'רכיייייייי!!!!!!!!!!!!!!

לירז התקשרה אליי!! דיברתי איתההההההההההההההה איזה כיףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה לחץץץץץץץץץץץץץץץ אם אתם רוצים לשאול שאלות האיימל שלי:[email protected]

ירינוש12

New member
ללירז!!

לירז!! בגלל שאמרת לי שאת תגיבי לי בפורום אני רוצה לשאול: 1.עוד כמה זמן בערך תוציאי דיסק חדש?? 2.יהיו לך הופעות בזמן הקרוב?? ואם כן תיידעי אותי טוב?? פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז!! 3.כל כמה זמן יש מפגש איתך?( כי יש בפורום תמונות של האישה המהממת ביותר בעולם(את)עם ילדים.. וגם אני רוצה להצתלם איתך..) נ.ב:אם את זוכרת את שיר מגירה שדיברת איתה שנה שעברה בינואר ואמרת לה מזל טוב היא בת דודה שלי.. פליז תגיבי לי!! מקווה שתגיבי לי!! ומאוד שמחתי לדבר איתך בטלפון..

ירין כנסי

המייל הזה הוא גם הכתובת של המסן שלך ? ואיך בידיוק דיברת איתה? כאילו היום?

ירינוש12

New member
אתי כנסי

דבר ראשון אין לי מסן יש לי אייסי:190128739(מספר אייסי) כן דיברתי איתה היום.. שאלתי אם היא תוציא דיסק.. היא אמרה שלא בזמן הקרוב.. ושאלתי אותה אם היא מסתכלת בפורום היא אמרה שכן ושהיא תגיב לי לדברים.. וזהו..

ירינושש..

קודם כל יפהה לךך.. לירז היא בן אדם מקסיםם !!! כל הכבוד ומזל טוב (על זה שדיברת עם לירז ) וב' לשאלתך עם ללירז יש הופעות.. היא מופיעה בהצגה בראבו לא יודעת עם את יודעת אבל בכל מקרה אמרתי חחח ואשמח להכיר אותך
קוראים לי ליאור :)

ירינוש12

New member
כן..עמית

היא צלצלה! דרך שלומי שבת.. דרך אמא שלי.. דרך סבא שלי (ז"ל) עזבי סיפור ארוך..

למעלה