מישהו מוכן

siv honey

New member
מישהו מוכן

לפרגן לי באיזה כוס קפה דחוף? ובאיזה המלצה לשיר.. מהלבבבבבבבבבבבבב

קבלי שיר....

כוס קפה יש במטבח, שיר יש על המחשב. pink floyd - shine on your crazy diamond. תחפשי את הגירסה שלהם שלייב. בערך 12 דקות מהיותר טובות שהוקלטו אי פעם...

siv honey

New member
האמת היא

שאת זה שמעתי בדיוק לפני חצי שעה:) אני כבר מחוברת עם אינפוזיה ללהקה הזו. כרגע מתנגן..california sunshine:)

orberman

New member
אם כבר אז שוקו

ושיר: בור טוב בוקר טוב גם לפיל וגם לדוב קוקוריקו תרנגול איי איי גואב לי השחול

siv honey

New member
שוקו זה לפני שינה..

והאמת היא שאני יותר חשבתי בכיוון של: גינה לי גינה לי גינה לי חביבהההההה

siv honey

New member
חס ודחליל

האמת היא ש... החלטתי לעשות ערבוב, שמתי חצי נס וחצי שוקו.. טעים.. ובקר לחתימה שלך.. זה עוד רלוונטי?:)

קחי

אלי גורשטיין-רכבת ההפתעות המילים: הרכבת מתקרבת, הרכבת מגיעה בואו ונצא לדרך, הצטרפו לנסיעה ובאים נוסעים אל התחנה אין להם כרטיסים רק ריקוד ומנגינה צ'יק צ'אק צ'יק צ'אק על הפסים הנה באה הרכבת וכולם נוסעים היא ניגשת אל הקשת, מסביבה עולה עשן ופתאום היא מתעקשת לעלות אל הענן ובאים נוסעים אל התחנה אין להם כרטיסים רק ריקוד ומנגינה צ'יק צ'אק צ'יק צ'אק... הקטר צופר בקצב ושרים הגלגלים, זו רכבת מיוחדת שדוהרת בגלים. ובאים נוסעים אל התחנה אין להם כרטיסים רק ריקוד ומנגינה צ'יק צ'אק צ'יק צ'אק...

NeTa141

New member
:)

הו, גיורא, תן לי קצת כסף לקנות אבטיח נאכל אותו ביום שבת... הו, גיורא, אחיך משה יותר מכוער ממך כולנו יודעים זאת פה אחד...

siv honey

New member
אלללל ה אתה גם כן

גם היא צריכה להראות לך אם היא עומדת על פי הסטנדרטים?:) נטע שימי תמונה של סקאזי.. קצת סיוטים להמשך היום:)

NeTa141

New member
הינה תמונה...

איזה מתוקים הם ביחדדדדד... פשוט לאכול אותם! =]]] אני מקווה שזה עלה למה אני לא ממש יודעת איך לשים תמונות

NeTa141

New member
מה שלומי?

עייפה ומשועממת וחם לי ואני מתגעגעת למוסד...חחח ותמונה אין לי... ומהה שללומך??

למעלה