מישהו מוכן

אור 1245

New member
איזה פרטים בדיוק אתה רוצה..??

מה שאני יודע שההופעה ב14....יום שישי הבא כרטיס עולה בסביבות ה90 שקל

קומיקס

New member
פרטים..

ההופעה במוצ"ש 14.9 כרטיס עולה 120 ביום המופע בקופות ובמכירה מוקדמת בין 90 ל-100. ההופעה מתחילה ב-10 נידמה לי... כדאי להגיע תהייה הופעה בת זונה כמו שהיהודים יודעים לעשות...

r o n i1

New member
למה????

ואני אשמח אם יענו לי ויגידו איפה אפשר לקנות כרטיסים לפני ההופעה ב80-100 ש´´ח..........

חן ה

New member
רוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רוני יו אני לא מאמין את גם כאן!!!!!!! מה את אוהבת את היהודים??? חשבתי שאת לא אוהבת אותם!!! וואי איזה יופי!!!!!!!!!! אז אני יגיד לך את הפרטים שאני יודע: ההופעה היא ב14.9 כרטיס עולה 120 ש"ח ועם את קונה במכירה מוקדמת את 90 ש"ח(ידידה שלי השיגה לי איכשהו כי יש לה קשרים בפורום) וההופעה ב10 בלילה לגבי קנייה מוקדמת של הכרטיס תנסי אולי להתקשר לפורום ולשאול!!!! וואי אני שמח שאת פה!!!!!!!!

r o n i1

New member
אני נכנסתי רק לבדוק בקשר להופעה

אני לא מתה על היהודים אבל יש להם כמה שירים יפים.... :)

חן ה

New member
תישארי פה....

היהודים הם להקה גדולה!!!!!!! תשמעי את כל השירים שלהם ובסוף תביני!!! אוהב

אור 1245

New member
פעם אחרונה שבדקתי...

היה אפשר לקנות כרטיסים אצל אבי טאטו ב89 שקל... תהני!

L a y L a

New member
איפה יש הופעה ?

אני רוצה ללכת להופעה שלהם .. אף פעם לא הייתי .. איפה ההופעה תהיה ? מישהו יכול לתת לי פרטים על עוד הופעות שיהיו בקרוב? תודה ... ו... מההההה קורהההההה אחיםםםםםםםםם שלייייייייי ?

אור 1245

New member
יש באתר הרשמי שלהם...

לוח מודעות עם ההופעות הקרובות.. ההופעה הקרובה היא בבאר שבע... ב14.9 אחר כך יש ב24 בראשון לציון (אם אני לא טועה)

חן ה

New member
וואו ממש משנה, 89 או 90......

וחוץ מזה זה עולה 89 ותשע אבל הלו... מעגלים..... אור אתה צודק ההופעה הקרובה בב"ש כולם לבוא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SlipKoRn 10

New member
אנשים מתי??.

שמעו הרבה אומרים לי ב14\9 והרבה ב 24\9 מתי זה וזה בקאנטרי הסתדרות נכון??

למעלה