מישהו מוכן....

chen077

New member
מישהו מוכן....../images/Emo70.gif

להגיד סוף סוף מזה הדבר הזה שקוראים לו סימס דה לוקס זה בסדר אני יודע שזה הרחבה או תוספת לא יודע אני יודע שזה במקום 1 ו2 מישהו יכול לפרט בכלליות כל מה שהוא עושה?! לא הבנתי את כל העסק הזה... דבר שני ואני מבקש שתתיחסו לזה כי זה אל פחות חשוב! טוב הסימס עובד לי איטי די איטי בעיר ובחופשה ואקספלור או איך שקוראים לעיר הישנה הזאת זה פשוט איטי שמזיזים תעכבר הוא לא חלק! תגידו יש משהו לעשות?! (אל תשכחו את שאלה 1 ,אבל גם 2 חשובה,טוב מספיק עם הזיבולים תענו לי :) תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

schizm

New member
../images/Emo124.gifתשובה לשאלה 1

הסימס דה לוקס זה בצאם גרסת "פלטינום" של הסימס הראשון וLIVING LARGE. הסימס דה לוקס זה בעצם הסימס הראשון= החיים הטובים (living large\ livin it up) רק בגירסא משופרת, המוסיפה 25 פריטים, ותוכנה שהופכת תמונות שלך לפרצוף של סים..

chen077

New member
תגובה לשאלה 1../images/Emo70.gif

נגיד אם אני רוצה להתקין את הסימסים אני קודם כל מתקין את הדה לוקס ואחר כך את ההאוס פרטי?! \דילגתי בכוונה על ה 2 הראשוניים

tiptip4u

New member
תשובה לשאלה שתיים...

גם לנו זה ככה, או שהמחשב שלך עמוס קצת, או שהוא פשוט לא מספיק משוכלל ואז אין מקום... בקיצור- המחשב עמוס קצת... כשתמחוק דברים או תשדרג מקום ומהירות זה יישתפר... זה גם בגלל שיש המון אנשים בעיר ובחופשה...

למעלה