מישהו מוכן לעשות עבודות תרגום

j i m m y

New member
מישהו מוכן לעשות עבודות תרגום

מהאתר של TDN ? לא מדובר על שורות ספורות או דף אחד. העבודות המתורגמות יופיעו במאמרי הפורום, ובכלל בפורום. פנו אלי כאן.

MelodicTruth

New member
יש לי רעיון מטורף

מה דעתכם לבנות אתר ישראלי שיוקדש לטול?? משהו רציני בסגנון של TDN...אני מוכן לתרגם רק שזה קצת בעייתי עכשיו שכל הבגרויות מתחילות

Vtach

New member
אני יכול לעזור.....

אבל עכשיו עם הבגרויות זה קצת קשה.. כי אין הרבה זמן חופשי.... אבל אני אשמח לעזור....

MelodicTruth

New member
עכשיו ברצינות!

מי כאן מספיק רציני בשביל אתר כזה?? לא סתם אתר עם פונטים זוועתיים, שתי תמונות וחמש שורות על זה שטול היא אחלה להקה.....אי מוכן לעזור בכל מה שקשור לחומר עצמו, אני מ-מ-ש לא מבין בHTML ככה שאני אצטרך עוד אנשים שיעזרו...מי בעד?

Superunknown1

New member
___

אני מוכן לעזור. הבעיה היא, שגם אני לא מבין שום דבר בבניית אתרים. אבל!, אני ממש רוצה להבין בזה משהו, אני רק לא יודע מאיפה מתחילים.

אני מבין...

אבל הקטע זה שעכשיו אין מצב שאני בונה משהו כי הלחץ עם הלימודים עכשיו הוא זוועתי!!! במיוחד במגמת אומנות שלוחצים עליך להגיש עוד 4 עבודות בתוך 3 שעורים שהרף במגמה שלנו ממש ממש גבוה... אבל בלי לתחון לכם את השכל אני מוכן לתרום את חלקי ולבנות את האתר... זה יהיה נחמד...מכיתה ז לא בניתי אתרים..יהיה נחמד לרענן את הזיכרון..

Superunknown1

New member
../images/Emo10.gif

אני בכתה ט, יושב בערך 4 שעות בימי חול רגילים מול הקופסא השחורה הזו בעלת הכפתורים, ולא יודע לבנות אפילו דף באינטרנט. לא יודע מאיפה מתחילים אפילו. אמאאא.

למעלה