מישהו מוכן לומר לי... איך משיגים את הרקיול בבודוקאי3...?
V vejita New member 9/2/05 #2 נצל'"ש האם יראו את וג'יטה ג'וניור בgt??? ואם כן אז באיזה פרק? ואם לא אז יש איזה סרט או משהו שרואים אותו?
נצל'"ש האם יראו את וג'יטה ג'וניור בgt??? ואם כן אז באיזה פרק? ואם לא אז יש איזה סרט או משהו שרואים אותו?
V vejita New member 10/2/05 #6 זהו?? רק פרק אחד רואים אותו?!? אז למה בכלל הם עשו אותו אם זה רק לפרק 1?!?
ק קוקו הארנב New member 10/2/05 #7 כדי להראות את המשכיות היריבות בין משפחתו של גוקו למשפחתו של וג'יטה?
ש שיגעצ חרא New member 11/2/05 #9 תשובה שחק עם פיקולו ותגיע לסאגת בוו.עכשיו לך לאיזור של הבית של בוו ותציל אותו.עכשיו פשוט לך להרקיול סיטי ותשיג אותו שם.
תשובה שחק עם פיקולו ותגיע לסאגת בוו.עכשיו לך לאיזור של הבית של בוו ותציל אותו.עכשיו פשוט לך להרקיול סיטי ותשיג אותו שם.
F fgfgf New member 11/2/05 #10 נצל"ש יש כאן מישהו שיודע אם אפשרי לתכנת את הפלאש גט שברגע שאני מסיים הורדה שיתחיל חדשה
G gokussj2 New member 11/2/05 #11 אין דבר כזה יש רק להוריד כמה קבצים במקביל אבל אם אתה מוריד דברים מאתר dbgt אז ניתן להוריד רק אחד כל פעם
אין דבר כזה יש רק להוריד כמה קבצים במקביל אבל אם אתה מוריד דברים מאתר dbgt אז ניתן להוריד רק אחד כל פעם
F fgfgf New member 11/2/05 #12 כן אני יודע לכן אני רוצה לגרום לזה שאני לא כל שעה יבוא ויגיד לו תוריד אני רוצה שהוא יעשה את זה לבד
F fgfgf New member 11/2/05 #13 אתה גוקו שלא מוותר אמור לדעת NEVER SAY NEVER אפשר אני נכנס לאפשריות ושם בחיבור אני מגביל אותו שיוריד רק קובץ אחד בו זמנית ואז ברגע שהוא מסים הוא ממשיך הלאה
אתה גוקו שלא מוותר אמור לדעת NEVER SAY NEVER אפשר אני נכנס לאפשריות ושם בחיבור אני מגביל אותו שיוריד רק קובץ אחד בו זמנית ואז ברגע שהוא מסים הוא ממשיך הלאה
G gokussj2 New member 11/2/05 #14 זה בעיה כי מה שאתה בעצם צריך זה כמו תוכנית בדיסקמן , רק שכאן אתה מכוון את זה אוטומטי לעבור להורדה מכתובת לאחר שהוא סיים את הכתובת הקודמת ואת האפשרות הזאת אין בתוכנה
זה בעיה כי מה שאתה בעצם צריך זה כמו תוכנית בדיסקמן , רק שכאן אתה מכוון את זה אוטומטי לעבור להורדה מכתובת לאחר שהוא סיים את הכתובת הקודמת ואת האפשרות הזאת אין בתוכנה
G gokussj2 New member 11/2/05 #17 אז... אתה עדיין צריך ללחוץ התחל להורדה הבאה אגב אם ידעת את זה אז למה שאלת?
F fgfgf New member 11/2/05 #18 אתה יותר עקשן ממני לא צריך ללחוץ על כלום זה מתחיל לבש שאלתי בפורם תמיכה תכנית והם פתרו לי תבעיה זה ממש נח במיוחד שאתה מוריד מהאתר DBGT
אתה יותר עקשן ממני לא צריך ללחוץ על כלום זה מתחיל לבש שאלתי בפורם תמיכה תכנית והם פתרו לי תבעיה זה ממש נח במיוחד שאתה מוריד מהאתר DBGT
G gokussj2 New member 11/2/05 #19 נזכרתי אם יש כמה הורדות ויוצאים מהתוכנה ואחר מכן נכנסים ומפעילים רק את הראשונה אז גם כן זה עובד , אפילו לא צריך לשנות הגדרות
נזכרתי אם יש כמה הורדות ויוצאים מהתוכנה ואחר מכן נכנסים ומפעילים רק את הראשונה אז גם כן זה עובד , אפילו לא צריך לשנות הגדרות