מישהו מוכן להסביר

little 14

New member
מישהו מוכן להסביר

מה ניסגר עם הלהקה הזאת????? הם התחילו יפה ואז וינס פרש מרטין המשיך לא ממש הלך להם אבל בכל זאת.... אחר כך אלן היצטרף והם הגיעו לשיא ההצלחה ניכנסו למצעדים באמריקה ומילאו איצטיונים. הם לא יכלו להמשיך ככה דייב ניפרד מאישתו ועבר ללוס אנג'לס היתמכר לסמים רב עם העולם וכימעט פירק את הלהקה, למרות זאת הם המשיכו ומה היה אז דייב- מנות יתר ניסיון היתאבדות מרטין - אלכוהול סמים אנדרו- היטמוטטות עצבים אלן - עזב אבל הם בכל זאת המשיכו וכך גם הצרות... אבל עזבו זה היה פעם היום דייב מיתלונן על מרטין שהוא תמיד הורס לו את הרגע (הוא באמת אמר את זה וגם פירסמו את זה בידיעות) ולא נותן לו ליכתוב שירים מרטין שוב בבעית אלכוהול ונחזור לדייב ----הוא מאבד את הקול שלו אני לא אומרת להם להפסיק וליפרוש אבל יש כאן עוד מישהו חוץ ממני שחושב שהם צריכים להיתארגן מחדש!?!?!!?!?!?!? ודחוף!?!?!!?!!!??

הגר26

New member
שמעי בובה...

תהיי את 26 שנים עם אותם אנשים כל יום ונראה אותך מדברת! זה ק-צ-ת קשה. אלן היה השפוי היחיד בלהקה הזו (וגם הכי יפה, בזמנו, עם את שואלת אותי. בדגש על "בזמנו"...) והוא עזב אותה בדיוק בגלל זה! אין מה לעשות. ממש כואב לי להגיד את זה, אבל נראה לי שהם הגיעו להתחלת הסוף שלהם
וגם הם מבינים את זה.

little 14

New member
כן הוא דיי חמדמד

אבל כמה שזה עצוב אני בטוחה שזאת הפעם האחרונה שניראה אותם על במה בכלל ולא ניראה לי שהם יתחרטו על זה לעומת זאת אנחנו ניהיה באבל. אבל אם זה טוב בישבילהם ומציל את דייב ממוות ממנות יתר ואת מרטין מהשתלת כבד SO IT BE

super girl 15

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

"מציל את מרטין מהשתלת כבד..."
גם אם הוא יצתרך.. אני פה.. בשבילו גם לתת את הכבד שלי (ואת הלבלב... והתחול... והכליות...) בכל מקרה הכבדים [?!] שלנו דומים בהרבה...

little 14

New member
בגלל זה הוא לא צריך את שלך

הוא צריך את שלי
-דיי לא יפה ליצחוק-

super girl 15

New member
../images/Emo6.gifחחח כן גם שלך כמו שאני הבנתי...

נכלל בקטגוריה שאני ומרטין נמצאים בו...
(לא לא לא.. אני לא רומזת לכלום...
)

little 14

New member
וטוב שאת לא

ואני לא במצב שלכם תאמיני לי יש לי עוד זמן
(לא שאני מחכה לזה)

super girl 15

New member
../images/Emo10.gifתחילת הסוף שלהם אה?!...

כן אני גם מודעת לזה שזה נכון.. אבל.. בשבילי זאת עדיין "תקופה" חדשה... איפה היתי כל השנים האלה?! [
]

super girl 15

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחחח

זה שהיתי עדיין אצל האבא ולא אצל האמא... זה... בכל זאתתת פרט חשוב!!!
(ב מ ק ר ה רואה עכשיו את 101 בVOD... חכו לביקורת חופרת...
)

זהר25

New member
תחילת הסוף....../images/Emo4.gif

מבחינה אישית אולי ,בטח שלא מבחינה מקצועית.

super girl 15

New member
../images/Emo12.gifשוב הקול של דייב?!

מה נסגר?!
אני צריכה אותו שלם להופעה!!! בקיצור מה שאני חושבת... לא להיתארגן מחדש ולא כלום.. הינה מרטין נתן לדייב לכתוב שירים...
גם לי יש בעייות אלכוהול חמורות ואני חייה עם זה, בסבבה אפילו... דייב כבר איבד את הקול בסיבוב ההופעות הזה.. ייצא מזה... מה שהיה... היה... עכשיו הלהקה בשיא... הם הוציאו אלבום מושלם ויצאו לסיבוב הופעות שאפחד לא ישכח!!!
אחרי ההופעה בישראל שהם ינוחו קצת... נחכה... תיראו שהכל יהיה טוב!!!
דייב ומרטין ימשיכו לפוצץ אותנו בהליטים מצמררים, ושנזכה לעוד הרבה אלבומים...

little 14

New member
זה מה שאת חושבת ומה שהם מראים

אני יתן לך ליקרוא בפעם הבאה את הכתבה מההתחלה ותיראי שהם מתפוררים

super girl 15

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gifלא.. לא מתפוררים...

אם הם שרדו עד עכשיו הם ישרדו עד הפנסייה... תני חיוך...
שנייה גם אני מנסה... רגע הינה הוא מגיע... הינה אני מצליחה.... עוד מאמץ... עוד אחד קטןןןן... זהו.. ............. ...
!!! אחחח.... הינה הוא ייצא... יאללה גם את יכולה...

little 14

New member
אני יכולה ../images/Emo13.gif אבל בכל זאת

זה הכניס אותי למצב רוח כזה

למעלה