מישהו מוכן להסביר מה זה הרוע לב של אלון??

מישהו מוכן להסביר מה זה הרוע לב של אלון??

רשע מרושע! אה ובכל זאת,ערב טוב:)

*או שקוראים לו אורן

אורן הזכיר לעקיבא וענהאל שהשאירו בת קטנה

בבית. עשה זאת בתוך משימה,אך בנבזות רבה. *ענהאל,אנאל..לא יודעת איך קוראים לה

אורישקי

New member
חחחחח אז מזל שאת לא רואה תוכניות מחו"ל

שם הם לא רק שיורדים אישית בצורה יותר גרועה לבן אדם הם גם עושים את זה עם חיוך על הפנים ולא מצטערים. או משקרים על זה שסבתא שלהם נפטרה כדי שהמתמודדים האחרים ירגישו רחמים כלפיהם.... או עוד שקרים הרבה יותר מגעילים ונוראיים

אלון רשע???

כן, כי לנטוש תינוקת בת חודשיים וחצי זה טוב לב. הבעיה של אלון זה שהוא רגיש וטוב מידי - ולכן כואב לו הלב אפילו על האישה האיומה הזאת.

התכוונתי לאורן

להשאיר ילדה בת חודשיים וחצי בבית זה דבר אחד ואני לא מצדיקה אך גם לא שופטת. הילדה לא ננטשה,נשארה בידים חמות של הסבתא..אם הבנתי נכון. אורן היה נבזה ביותר כשניצל את המקום הכי אישי של אדם כדי לירות לשם חצים.ניצול ציני ומכוער

אני כן שופטת.

ואני לא מרבה לעשות זאת כשמדובר באמהות טריות - אבל המקרה הזה פשוט מזעזע. זה לא פעוט - זה תינוק קטנטן. כמעט עובר... בגיל חודשיים וחצי הם אפילו עד לא מתהפכים. עוד לא אוכלים כלום. רק יונקים הם אמורים להיות על אמא שלהם כל היום. הם עוד חצי בבטן... סבתא??? זה לא תחליף לאמא. לא בגיל הזה. הם כ"כ קטנים... מגששים כל היום בידיים הקטנות שלהם ועם הפה שלהם ומחפשים את אמא.... זה לא כמו לעזוב ילד או אפילו תינוק בן חצי שנה - שכבר מתקשר, שכבר שמח לראות את סבתא... ממש לא אותו הדבר. את יודעת למה אלון הרגיש יותר רע מאורן? - כי לאלון אין ילדים. לכן הוא קנה את ההצגה של דמעות התנין שלה ולקח ללב. אשה שמסוגלת להפנות עורף לתינוקת שלה ככה - אין לה רגשות והפוזות שלה זו הציניות המכוערת.

ועם כל מה שציינת,עדיין היתה כאן נבזות גדולה

נבזות של אורן,ככה לא מנצחים משחק

זה לא היה נבזי זה היה מיותר

כי ברור שמישהי כ"כ אטומה שמסוגלת לנטוש ככה תינוק - לא תושפע ממילים כאלו. זה היה טפשי לחשוב שזה מה שיביא להם את הנצחון במשימה - היה עדיף לנסות להצחיק אותם. מה שמכוער זה הנסיון של הדתיים לצאת קדושים מעונים מהסיפור הזה. ולשחק לאורן ואלון על המצפון- ניצול ציני של רגשות של אנשים, מגעיל.

שוב את מבלבלת בין היוצרות,אבל זו דעתך..

דעתי חד משמעית שאורן במעשיו ניצל ניצול ציני ומכוער של רגשות ועשה זאת בנבזות רבה. לא חכמה לבוא להתנצל רק כדי לנקות את "מצפונך". עובדה שלאחר שעקיבא וענהאל לא סלחו,"מצפונם" של אורן ואלון התנקה ואורן כבר לא "התייסר" יותר.. יחד עם זאת ברור לי ששתינו רואות את הדברים אחרת לגמרי וזה בסדר..

MotheRonit

New member
להפך. מניסיון. דווקא בגיל הזה הם מחפשים חום

אהבה וקירבה ולא משנה להם ממי כל עוד יש היענות לצרכים שלהם. מגששים עם הפה שלהם ומחפשים לאכול-ממש לא מחפשים את אימא. אם כבר מחפשים את השד שלה, את אמצעי ההזנה שלהם. ואם הם מקבלים בקבוק ממישהו אחר??! אצל תינוקות יונקים התלות היא שונה והחלטית, אך כאן מן הסתם זה לא המקרה. הם "אמורים" להיות על מי שמעניק להם מה שהם צריכים לקבל. וזו ממש לא חייבת להיות אימא. לא הכל חייב ליפול על האימא. ולדעתי האישית אימא טובה היא אימא שמשחררת את התינוק שלה, חולקת את הנטול, נושמת אויר רחמנא לצלן. לא כזאת שסופגת את הכל ובסוף קורסת. עברו הימים שלהיות אימא = טוטאליות שמבטלת את עצמך. דווקא יותר מאוחר מתחיל זיהוי אובייקטים, חרדת נטישה והעדפת דמות דומיננטית. ומכירה מקרוב מקרה שבו האימא נאצלה "להפנות עורף" לבן שלה בשל אשפוז ממושך. ואני מאוד מקווה שהיא לא קוראת בפורום הזה.

נו באמת...

באמת קשה לראות את ההבדל בין אשפוז מסיבה בריאותית לרדיפת פרסום ... ממש אותו הדבר.... עצוב לי מאוד שזה הניסיון שלך.... אמא זה לא רק אמצעי הזנה. ויש מרחק בין לשבת בבית ולא לעשות כלום במשך שנים לבין לנטוש תינוק בן חודשיים וחצי למשך שבועות - לזה את קוראת לקחת אויר? זה לא 'או או' יש גם אמצע. כן, בהתחלה תינוק צריך את אמא שלו באופן מוחלט - זה הולך ומשתנה בהדרגה עם הגיל ומעגל האנשים שהוא סומך עליהם הולך ומתרחב. צריך לקחת את זה בחשבון את התקופה הזו כשבוחרים להיות הורים. זו לא התבטלות - זו אהבה ואחריות. מצד שני....עם אמא כמו ענהאל כנראה שעדיף לגדול עם סבתא....

MotheRonit

New member
לתינוק המסכן וחסר הישע זה לא משנה הסיבה

אלא קובעת השורה התחתונה מבחינתו-שאמא שלו "נטשה" אותו. הרי את לא תשבי איתו ותסבירי לו שאמא לא איתו בגלל אשפוז שזה כן בסדר אלא בגלל רדיפת פרסום שהיא "לא בסדר". אז כן מבחינת התינוק (שלשמו התכנסנו) אין הבדל. מבחינתנו אמא לא מטפלת בו וזהו-מה?הוא יודע למה? הוא מצדיק או לא מצדיק? תאמיני לי שאני יודעת שאמא מניקה זה לא רק אמצעי הזנה. אני רק אומרת שזו לא הדרך היחידה להעניק לתינוק את הערכים הנלווים שיש להאכלה (גם האכלה על ידי בקבוק יכולה להיות קרובה וחמה-מטפחת נפשית ורגשית), ומעבר לזמן ההאכלה לספק את הצרכים הנפשיים והפיזים שלו. לא רק אמא יכולה. לא רק לאמא יש מונופול על התינוקת. וכמו שאת אומרת עם הגיל מעגל האנשים שעליהם התינוק סומך הולך ומתרחב-בהתחלה, זה ממש לא משנה לו. אולי יש עדיפות למישהו או משהו מסוים. אבל זה לא אומר שהאלטרנטיבה לא פחות טובה.

MotheRonit

New member
נ.ב. אל תהיי עצובה על הניסיון שלי. תודה.

אני לא זקוקה לעצבות שלך. או של אף אחד. היא לא במקום. להפך. כל הנפשות הפועלות בריאות ושלמות בגופן הפיזי והרוחני כאחד. תודה אבל. לא זקוקה שיחלקו לי ציונים. או יבקרו אותי. גם ענהאל לא. לא עליי ולא עליה. לאף אחד (בטח לא על גבי פורום) אין זכות.

זהרה12

New member
משלמים על רוע

מגיע לאורן ואלון - עוצמת הרוע שהם עשו לדתיים חזרה אליהם כמו בומרנג - מילא היו מזכירים את הבת שלהם פעם או פעמיים אבל במשך רבע שעה ללחוש, לצעוק ולהתיח בהם שהם הורים חארות, ושהם נטשו את הבת שלהם, והכל בלי הפסקה, בעיקר כשהם יודעים כמה היא מתגעגעת אליה - זאת התנהגות מגעילה!!! כאילו והם שמו את הבת שלהם במוסד - הם השאירו אותה אצל הסבתא שאני בטוחה שמטפלת בה באהבה רבה - אז למה לרדת לפסים אישיים? למה? בסופו של דבר לא רק שהם הפסידו בדו קרב, הם הפסידו לכולם ויצאו מאיזון במשך כל היום הזה - כמו שאמרתי בהתחלה - הכל חוזר בחזרה ובעוצמה כפולה!

M a b e l

New member
אני דווקא חושבת שמה שעקיבא עשה היה יותר גרוע

השריקה הנוראית הזו לתוך האוזן... זה באמת יכול לגרום לנזק פיזי, אני חושבת שההפקה הייתה צריכה למנוע את זה. וזה שהוא התגאה בזה שהוא הופך אותו לחירש... נורא בעיני.

למעלה