מישהו מוכן להסביר לי!?!? o_O

מישהו מוכן להסביר לי!?!? o_O

כפרעות על השוטים וכפרעות על מוש...=) אבללל מישהו מוכן להסביר לי בשיר JAH IS ONE מה הם אומרים!?!? פאק איט! "ג'ה יז וואן ואלה כולו מן אללה הו אלוהים אחד שוויה מן עבדאללה..." אוקיי- ג'ה איז וואן= אלוהים הוא אחד... וואלה כולו מן אללה= אה???? o_O הו אלוהים אחד= סבבההה שוויה מן עבדאלללה= אע.....?!?!?!? o_O הסבר יעזור! + שידלתי את דורון (נו חבר של לידור זה שעדן הפרחח והמסוקס התלהב ממנו) להיכנס ולהירשם לפורום המעעגניב שיש לנו! אז כולם להכין שטיח אדום לתימני הדבסט הזה! יא-אאללהה...כפרע עליי! =) יום טוב

falafel1

New member
ye!ye!ye!

וואלה כולו מן אללה זה נראה לי הכל מן אללה (ye!) שוויה זה ממה שאני יודע "Rגע". אז יענו הרגע מן עבדאללה שזה כידוע שליט ירדן שהוא אחלה גבר, אל הרגעים. הוא מייצר כל רגע שמגיע. כשהוא ימות הזמן יעצור ואז זה יהיה כמו ב"מי שם ידו" וכולנו נחיה בye!

../images/Emo26.gif

וואלה כולו מין אללה- הכל מאלוהים שוואיה מן עבדאללה- כשאומרים "שוואיה שוואיה..." (יצא לך לשמוע את זה הרבה אם תהיי בסיני, או יום עם אחותי....
) מתכוונים ליענו "לאט לאט" או כאילו "בניחותא" אין לזה ממש פירוש.... אז כשאומרים שוואיה מן עבדאללה זה יענו שלווה מעבדאללה שאין לי מושג מי זה עבדאללה (לא נראה לי שמתכוונים לשליט ירדן... בטח הוא כמו ישו כזה או משו... משיח כזה, מוחמד)

למעלה