מישהו מוכן להסביר לי דבר אחד...?

עדי 13

New member
מישהו מוכן להסביר לי דבר אחד...?

כבר לא ראיתי בטעות 3 פרקים (אני יודעת שזה רע...אבל לא הייתי בבית במקרה בימי ראשון האחרונים...) אז אם אפשר לקבל הסבר ממישהו מה קורה עם... דין ההורס המדהים החתיך ה-מ-ש-ג-ע !!!
(ולמה לעזאזל לא הראו אותו בהרבה מהפרקים האחרונים???) עם... ג´ס (טוב הוא גם חמוד אבל אין מה להשוות בינו לבין דין ההורס!!!) טריסטן? לא...הוא כבר מזמן(!) היסטוריה! אה, ומי זה לעזאזל ברט??? תודה מראש לכל מי שיענה לי על השאלה המתוסבכת הזאת...(טוב היא לא מתוסבכת, זו רק אני שמתוסבכת פה...) תתתתתווווווודדדדדדהההההההה!!! צ´או אמיגוס, עדי.

z O e i

New member
"להסביר לי דבר אחד" אה?...

דין- חי, נושם וקיים. לאב איז אין דה אייר ג´ס- חי, נושם וקיים גם הוא. בפרק האחרון הוא ביים רצח... lol זה היה מצחיק... ברט- תיבת הכלים השווה ביותר של לוק
שימו לב לשעה.... איטס אפישל. הפורום מת

YaLdoNet 4 EveR

New member
*נעלבת* *סוקלת את לירון*

צדקתי בשם? אולי התבלבלתי עם זואי אחרת
ואם שאלת על ברט, את כנראה לא מעודכנת. הכוסי החדש שלנו הוא..
*טם טם*
גילברט! *אהמ* גילברט הוא העז-חצויית-הראש-המצויה-ארצישראלית-NOT המחוברת לחופה היהודיה של הגברת גילמור, לורליי גילמור.
גילברט מחבר, או מחברת (STILL A MYSTERY) בין לוקאס ללורליי שלא ביודעין, ואנו אוהבים אותה, או אותו עד מאוד. *אהמ* תודה, תודה

z O e i

New member
הפורום קם לתחייה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עם ישראל מאושר

YaLdoNet 4 EveR

New member
"עם ישראל חי"

דייי אני חולה... אני צריכה בנות גילמור! ודחוף! יומיים זה המונמון זמן.

בואי אני אתן לך את התסריט

לורליי נתנה לו את השם הזה, תקראי:[Luke holds up a broken wooden goat] LUKE: How about chuppah goat figure repairman? LORELAI: Gilbert. LUKE: What? LORELAI: The goat. We named him Gilbert, he´s headless. Can you fix him? LUKE: Yeah, I got some glue here. I can fix him. LORELAI: Good. I´ll make some tea. LUKE: So, Sookie stopped at the diner this morning. הבנת
הנה, זה גילברט

עדי 13

New member
אהההההה נזכרתי!

אני זוכרת! זה היה באותו פרק שהם התקינו את החופה! (או פירקו אותה, לא זוכרת...) תודה מכושפת!

שמרית

וכן, נכון. כבר שכחתי את כל הקטע עם החופה, נראה לי שהם רצו להעביר אותה לאיזשהו מקום ולורליי לא יכלה להעביר אותה לבד או משהו כזה..

עדי 13

New member
יאאאאוווווו אני מתגעגעת לדיןןן!../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif

איפה דינוש הכוסון כשצריכים אותו??? ובקשר לגילברט...קשה לי להזכר מתי הייתה הפעם האחרונה שהוא הופיע בפרק...

גילברט הופיע בפרק האחרון..

ולא כדאי לנו להידלק עליו(אני נשארת עם ברט ולפעמים מתייחסת אל גילברט, שימו לב לחתימתי..)... כי, הוא לא הולך להופיע שוב. לא הרבה, לפחות. לא כמו ברט
אין תחליף לברט
ברט שולתת
(אחרי הכל, זאת תיבה)

עדי 13

New member
רגע רגע רגע...

גילברט וברט זה לא אותה תיבת כלים? יש שתיים???

z O e i

New member
כמו שמורתי לאנגלית אומרת...:

הו נו נו נו נו נו נו נו נו נו..... ברט
הוא התיבת כלים וגילברט הוא התיש שהיה חלק מהחופה של לור...

כל מי שלא מכיר את גילברט, לכאן../images/Emo70.gif

בואו, אני אעשה לכם הכרה. נתחיל עם עדי. עדי, זה בתמונה, שם, זה גילברט. גילברט, זאת עדי.

יאיי!!! היום בנות גילמור!

רק עידכנתי
הגעתי למסקנה שצריך לעשות אייקון של תיבת כלים. אני הולכת לדבר על זה..

למעלה