מישהו מוונקובר? Vancouver

• פותח הנושא Bap
  • פורסם בתאריך

Bap

New member
מישהו מוונקובר? Vancouver

אני אפילו לא יודעת מה לשאול, באמת. ההורים שלי חושבים על לעזוב את הארץ לשם ו.. וואו. אני לא יודעת, אולי אחר כך אני אשאל שאלות בינתיים בקשות, מישהו יכול לספר לי קצת על האיזור? על הקהילה(היהודית) שם? תודה רבה מראש.

RayoDeLuz

New member
אני מוונקובר..

אני בת 17 (במוח שלי עדיין 16) מריצ'מונד שליד וונקובר.. המזג האוויר נוח מאוד.. דומה לירושליים.. שלג בחורף..^^ יש קהילה יהודית לא קטנה.. יש מקום שנקרא JCC שזה מעיין מתנ"ס ליהודים.. כמובן יש בית ספר יהודי (יסודי ותיכון)... ממ.. יש ישראלים כמובן.. (אבל אם את מחפשת יותר קירבה של ישראלים.. יש המון בריצ'מונד בעיקרון...) את מוזמנת לשאול שאלות חופשי חודשי.. אני רגילה לזה.. מוזמנת פה או במסרים..

Bap

New member
תודה רבה:)

(רק בשביל 'מידע כללי' אני בת 15, קוראים לי דנה ו..אני מת"א) המשפחה שלי רק עכשיו מתחילה עם כל התהליך (למרות שיש עדיין התלבטות בין סידני\מלבורן לוונקובר, היום אנחנו ניפגש עם מישהי שתייעץ לנו בכל הנושא..) ואני פשוט יודעת שזה יקרה בסופו של דבר ככה שאין לי טעם להאבק או להסתכל על הצדדים השליליים שבזה, זה דווקא נראה מאוד..כיף(?) אם נתחיל עכשיו זה אומר שנגיע בערך עוד כשנתיים, באיזה גיל את הגעת לשם? ו..לא היה לך קשה? כי יש לי אנגלית דיי טובה יחסית לארץ, אבל (מן הסתם) זו לא שפת האם שלי
יש לי עוד המוווןן שאלות, אבל נפרוס אותן על גבי אלפי הודעות
שבוע טוב ושוב, תודה רבהרבהרבה.
דנה:) נ.ב איך קוראים לך?

RayoDeLuz

New member
היי=]

אני קרן:) אני הגעתי לקנדה בגיל 14 וחצי בערך.. הימים הראשונים היו קשים אבל לומדים להסתדר.. דווקא את כל הפאשלות לקחתי בהומור.. גם אני כמוך הייתה לי אנגלית דיי טובה יחסית לארץ כשרק הגעתי אבל, אל תתפלאי אם האנגלית שלך פה, לעומת הארץ, תהיה ממש נמוכה... את תלמדי בסופו של דבר לדבר אנגלית מעולה.. רק שזה עניין של זמן..

eynav br

New member
אני קרובה לוונקבר

אבל לא מספיק כדי לענות לך על שאלות בקשר לונקובר..
יש שם המון גשרים
יצא לי לעבור ניראה לי על כולם בגלל הJPS המטומטם הזה חחחחח...

יום ביעי עובר לוונקובר יא חראם

חראם טיסה דרך לונדון מכוניות ממולכדות יא חראםםםםםם

למעלה