מישהו מהפורום...

VVEE MAN

New member
מישהו מהפורום...

ניסה פעם את הפעלול shoping carts? אני פשוט רוצה לעשות את זה וגם לצלם את זה ואני די מפחד כי לא ניסיתי את זה עדיין אני פוחד שהעגלה תעוף עלי היסתכלתי בסרטים של cky ואני יודע איך לשבת וזה למישהו שניסה יש עצות בישבילי? תודה לכל מי שמגיב

BiAAcH

New member
יש קצת ניסיון...

אני לא יודע אם ב-CKY הם עושים ככה, אבל תנסה לתת קפיצה קטנה לפני שהעגלה מתנגשת, אתה תעוף למרחק ולגובה, רק לפני זה תבדוק שאין שום דבר חד בשיחים...

BiAAcH

New member
נראה לי...

שלתומי יש קצת יותר ניסיון ממני בתחום הזה...

VVEE MAN

New member
רגע אז מה שאתה אומר

זה בעצם ליקפוץ קצת ליפני שהעגלה פוגעת במדרכה? תודה גבר ואני ישמח אם תומי (זה adsheatakore לא?) יגיב

BiAAcH

New member
בדיוק...

קלטת את העניין אחי, ת'כלס אין לך מה לפחד, פשוט תן לעצמך לעוף... וכן, adsheatakore זה תומי...

VVEE MAN

New member
תודה גבר עזרת לי מאוד!

אני חושב שאני אנסה את זה בקרוב

טיפ קטן מהפיה

אח שלי קבל טיפ ממי שעשה את זה כבר דבר ראשון תדאג שהשיח יהייה ארוךךךךך כדי שלא תעוף בלי לפגוע בשיח מה שקרה לי ותן פוש ממש קטן לפני שהעגלה נוגעת בשיח אהה ותדאג שמאחורי השיח אין עץ דקל קוצני או מדרכה קשה וזהו בהצלחה

גם לי יש טיפ

אם אתה עם בגדים קצרים תנסה לא להיות צמוד לברזלים של העגלה או לשים עליהם תיידים כי אני נחתכתי בכל הכף יד מזה. וגם תנסה להיות שתיים בגלעה, לפעמים זה נחמד

omni96

New member
אפשר לנסות

להיות כל חברי הפורום בעגלה רק צריך כזאת כמו ב-jackass

holly shit

New member
כן אבל זה מסובך

אין מצב להשיג כזאת עגלה...ככה נראה לי לפחות

הנה החותיני

אני ותומי משקימים קום ועושים סטריפטיז קיצר החותיני המסורתי שלי הוא החותיני השחור עם הלבן באמצע ויש שם כפתור כמו טוקסידו וזה החותיני שעליו דיברתי

BiAAcH

New member
חח, שפיצי, יש שרוט...

למי שלא הבין, שפיצי הוא זה שמימין, וזה שמשמאל זה תומי...

Ocean Born

New member
חיחי ../images/Emo9.gif

כן הא?

למעלה