הופעה בבארבי בשישי הקרוב... אז זה רישמי. יש כרטיסים. מי סופית מצטרף??
M Mister Fahrenheit9 New member 5/11/08 #3 אני בא עם עוד חבר! יש לי כרטיסים לפני בערך שבוע... נקווה שיהיה כיף כמו בהופעה הקודמת!
S shir85 New member 7/11/08 #4 מישהו מגיע להופעה של אוליב בבארבי כפ"ס? לא יצא לי לבוא לתמונע ואני חושבת ללכת.. אם מישהו בא אשמח לראות אתכם בהזדמנות הזו
מישהו מגיע להופעה של אוליב בבארבי כפ"ס? לא יצא לי לבוא לתמונע ואני חושבת ללכת.. אם מישהו בא אשמח לראות אתכם בהזדמנות הזו
T Teo Toriatt New member 7/11/08 #7 אני לצערי לא אהיה לא הצלחתי לשכנע את רעייתי, אהבתי, זוגתי ומשוש חיי לבוא - לטענתה 3 הופעות ב3 שבועות זה יותר מדי (היא הייתה בקודמת ובפראג איתי) מנסיון זה לא יותר מדי אבל מה לעשות..... בפעם הבאה (אבל לא בתמונע) ואולי אגרור גם עוד חברי משפחה אז....
אני לצערי לא אהיה לא הצלחתי לשכנע את רעייתי, אהבתי, זוגתי ומשוש חיי לבוא - לטענתה 3 הופעות ב3 שבועות זה יותר מדי (היא הייתה בקודמת ובפראג איתי) מנסיון זה לא יותר מדי אבל מה לעשות..... בפעם הבאה (אבל לא בתמונע) ואולי אגרור גם עוד חברי משפחה אז....
L Lisias New member 8/11/08 #17 Teo - תיזהר כשאתה רושם "אגרור עוד חברי משפחה" למשפחה עיניים ואוזניים בכל מקום.... ולא חייבים לגרור, יש כאלו שיבואו בשמחה
Teo - תיזהר כשאתה רושם "אגרור עוד חברי משפחה" למשפחה עיניים ואוזניים בכל מקום.... ולא חייבים לגרור, יש כאלו שיבואו בשמחה
S shir85 New member 7/11/08 #10 בבארבי תמיד קונים במקום. יש להם כבר טלפון להזמנות כרטיסים? לא ידעתי.. בעיקרון אני תמיד קונה שם כשאני מגיעה בטוח שישארו כרטיסים. למה לא ?
בבארבי תמיד קונים במקום. יש להם כבר טלפון להזמנות כרטיסים? לא ידעתי.. בעיקרון אני תמיד קונה שם כשאני מגיעה בטוח שישארו כרטיסים. למה לא ?
S shir85 New member 7/11/08 #11 התקשרתי לבארבי תל אביב ואמרו שבכפ"ס כבר לא עונים לטלפונים ושצריך להגיע לשם לקנות
M mia01 New member 7/11/08 #12 זה לא נכון. אני הזמנתי לפני. יש פשוט מספר חדש לטלפון שם!! אם אתם רוצים לנסות לפני: 09-7672888 אני פשוט מנסה להימנע מהצפיפות בתור כדי לקנות...
זה לא נכון. אני הזמנתי לפני. יש פשוט מספר חדש לטלפון שם!! אם אתם רוצים לנסות לפני: 09-7672888 אני פשוט מנסה להימנע מהצפיפות בתור כדי לקנות...
S shir85 New member 7/11/08 #15 כן באמת ענו לי הוא אמר שיש עוד כרטיסים אך כבר אי אפשר להזמין מראש. איפה נפגש??