מישהו מבין ב... icity?
Y your-destiny... New member 13/9/01 #4 סליחה.... אני רוצה להתחיל מחדש היי כולם! אני דנה אם מישהו מכיר קהילה בשלושה מימדים ששמה icity או לפחות יודע מה זה אני אשמח מאוד אם הוא יכול לעזור לי! יש לי בעיה ואני אשמח מאוד אם מישהו יבין ויכולם לעזור לי לפתור אותה! בתודה מראש דנה
סליחה.... אני רוצה להתחיל מחדש היי כולם! אני דנה אם מישהו מכיר קהילה בשלושה מימדים ששמה icity או לפחות יודע מה זה אני אשמח מאוד אם הוא יכול לעזור לי! יש לי בעיה ואני אשמח מאוד אם מישהו יבין ויכולם לעזור לי לפתור אותה! בתודה מראש דנה
Y your-destiny... New member 15/9/01 #7 כשאני מנסה להיכנס מופיעה לי ההודעה: עם הניסיון לצור תקשורת רשת שגיאת רש (-107=קוד שגיאה) מה לעשות?
Y your-destiny... New member 15/9/01 #8 אני לא רוצה... אני לא רוצה להישמע כלבה נודניקית אבל למה אתם לא עוזרים לי?!?! אני כבר יומיים או שלושה מחכה שמישהו יענה לי ויעזור לי!!!!
אני לא רוצה... אני לא רוצה להישמע כלבה נודניקית אבל למה אתם לא עוזרים לי?!?! אני כבר יומיים או שלושה מחכה שמישהו יענה לי ויעזור לי!!!!
N noam01234 New member 15/9/01 #9 אין לי מושג... מעולם לא נכנסתי לשם, אבל תנסי להתקין את התוכנה מחדש אם זה לא עוזר תשלחי להם אימייל לתמיכה [email protected]
אין לי מושג... מעולם לא נכנסתי לשם, אבל תנסי להתקין את התוכנה מחדש אם זה לא עוזר תשלחי להם אימייל לתמיכה [email protected]
Y your-destiny... New member 15/9/01 #10 תודה אבל... כבר ניסיתי התמיכה לא החזירה לי תשובה וכלום לא השתנה כשהתקנתי מחדש