מישהו מאמין?

ellzusman

New member
מישהו מאמין?

יש לי שאלה מישהו מאמין לילד הזה שאומר שהוא מכיר אחד שעושה 94 מתח שיכבה לידו ?? נו באמת זה לא נראה לכם כבר מוגזם ????????????? 94 מתח ?????? יש בכלל דבר כזה?? רמי מה אתה אומר קיים דבר כזה ? זה בטח שיאן העולם...

spidey1

New member
כן אחי אני רציני!!!!

אבל הוא ילד חרא יש לו חרא אופי! הוא מתלהב כל הזמן הוא עשה שכיבות סמיכה מעל חברה שלו באמצע הביה"ס הוא עושה מתח כל פעם שהוא רואה בנות הוא הקים על עצמו אתר. חוץ מזה שכל החיים שלו זה לימודיים אינטנסיבים והוא רזה כמו מקל!!! הבנאדם בכל מקום עובד על כוח אחרי הצהריים בדרך הבייתה מביה"ס כל חור!!! יש כאלה שפשוט אוהבים להתאמן אבל כל כך אוהבים שמקיעים בזה עד כדי כך אני לא יודע איך הוא עושה את זה אני גם לא האמנתי אבל שתי חברים שלי אמרו לי ואז הלכתי לראות והוא עשה 70 ומשהו אחרי שהוא התאמן שם מלא. (באיזה תיכון שכולם באים לרוץ בו ולהאמן על מתח) קיצר.... כן הוא עושה הרבה אני לא יודע אם עכשיו הוא עדיין עושה 94 אבל הוא עושה בטח איזה 80 לפחות. ותבין אין לי סיבה לעבוד עליכם!!! אני לא מרוויח מזה כלום אז אין לי שום סיבה להגיד את זה סתם!!!!!!!!!!! אפילו יש לו כינוי כולם קוראים לו רמבו! אם אתה רוצה אם אתה מכיר כמה אנשים בכפר סבא אז תישאל מי זה רמבו(השם שלו זה יניב) מתיכון רבין שעולה עכשיו לכתה יא´

spidey1

New member
האתר ניסגר נראה לי אני ישאל את

חבר שלי. ושוב זה לא אני עושה כל כך הרבה מתח אלווי עלי. זה אחד מביה"ס מקביל

מתח

בהחלט מרשים ואפשרי !!! ולמה לא לפרגן לו, תחשוב על אנשים אחרים שעושים דברים מיוחדים ורוצים להתגאות בכך !?

למעלה