עוד שאלהמישהו מאגד!!!
אני צריך הסבר על האוטו הזה למה הוא שונה מכולם?
תשובה בארכיון הפורום !!!!!!!!!!!!!!עוד שאלה
תגידו הסיטרו שעובד בראשון איזה מודל הוא ומה נסגר איתו באגד?
תדבר איתי מס' חבוב איזה עמ'?תשובה בארכיון הפורום !!!!!!!!!!!!!!
אין לי כח לחפש. תבדוק בשרשוריםתדבר איתי מס' חבוב איזה עמ'?
הא אוקיי תודה מצאתיאין לי כח לחפש. תבדוק בשרשורים
על מו"מ לרכישת 660 אוטובוסי סיטארו לאגד/דן.
שתף את כולם בקישור שמצאת..הא אוקיי תודה מצאתי
תגיד איזה מודל היא בערך?
אתה לא רואה שהוא וולוו?מישהו מאגד!!!
אני צריך הסבר על האוטו הזה למה הוא שונה מכולם?
אייל אני רואה שהוא וולבואתה לא רואה שהוא וולוו?
אולי יש עוד משהו? אביתר?,רותם?
85-111-01אתה לא רואה שהוא וולוו?
אולי יש עוד משהו? אביתר?,רותם?
שני=שתי85-111-01
המכונה הזאת היא VOLVO B10 עירוני עם מרכב של מרצדס O405 מתוצרת מרכבים. היא הוולבו היחיד בארץ עם המרכב הזה והיא פועלת בירושלים. לפי מה ששמעתי המכונה הזאת היא כישלון ולא מגיעה לקרסוליים של המרצדס O405. בנוסף יש באגד עוד שני וולבו עירוניות עם מרכב מתוצרת יונקייר (נדמה לי) והן 85-000-01 ששייכת לסניף ראשל"צ ו-85-001-01 שעובדת על קו 37 בחיפה (בת גלים-אוניברסיטה). גם שתי המכונות האלה נחשבות לכישלון.
מה הסיבות שהם ככה כישלון85-111-01
המכונה הזאת היא VOLVO B10 עירוני עם מרכב של מרצדס O405 מתוצרת מרכבים. היא הוולבו היחיד בארץ עם המרכב הזה והיא פועלת בירושלים. לפי מה ששמעתי המכונה הזאת היא כישלון ולא מגיעה לקרסוליים של המרצדס O405. בנוסף יש באגד עוד שני וולבו עירוניות עם מרכב מתוצרת יונקייר (נדמה לי) והן 85-000-01 ששייכת לסניף ראשל"צ ו-85-001-01 שעובדת על קו 37 בחיפה (בת גלים-אוניברסיטה). גם שתי המכונות האלה נחשבות לכישלון.
כי זה וולבומה הסיבות שהם ככה כישלון
אז בקיצור וולבו הצליחו רק עםכי זה וולבו
הוולבו לא חזק כמו המרצדס O405. וזה עוד VOLVO B10. הוולבו B7L של קווים ומטרודן זה בכלל דרעק של אוטובוס ויש להם גם חרא של מרכב. הנידרפלורים של M.A.N עולים עליהם מכל הבחינות. שלא לדבר על המרצדס O405 וה-SL200 שבקו 68 כולם מתגעגעים אליו.
מארסים באגדאז בקיצור וולבו הצליחו רק עם
מכוניות האוטובוס שלהם הם כישלון לפי דבריך אבל זה בניגוד מוחלט למה ששמעתי על המארסים של אגד שהם די מצלחים ואגד מבסוטים מהם ולגבי הB7Lגם אני שמעתי מנהגים של קווים שהם לא מכונות משהו המנוע א מצליח לסחוב את המשקל של הבודי שלו המכנות האלה במקור הם 9 ליטר ולא 7 בקווים עשו אותם שבע מה שחבל הרסו את האוטו והשם
VOLVO B12B מארסמארסים באגד
באגד שני סוגים נפוצים של מארסים: 1. VOLVO B10B, הסוג הנפוץ ביותר. אוטובוסים חלשים שפשוט לא סוחבים בעליות. מה גם שיש איתם הרבה בעיות, בעיקר של התחממות. מכונות די גרועות. 2. VOLVO B12B מכונות די חזקות שסוחבות לא רע ואני גם אוהב את רעש המנוע שלהם. הבעיה איתן היא שיש להן הרבה תקלות ופעם אף נשרפה מכונה אחת כזו כתוצאה מנזילת סולר. זוהי כמובן 88-025-01 ז"ל מירושלים. באגד יש כיום כ-100 מכונות כאלה שהן הבינעירוניות החדשות ביותר באגד (הכי חדשה שאני ראיתי היא 88-081-01 מסניף עפולה שעובדת על קו 056, יקנעם-עפולה). הן כמובן לא משתוות למרצדס O404 המעולים. בנוסף יש באגד תיור ונופש שני מארסים עם שלדת M.A.N שהם 86-800-01, ו-86-801-01. וגם מארס אחד נסיוני עם שלדת DAF שעובד בתל אביב. מה שכן, לזכות "מרכבים" ייאמר שהמרכב עצמו מאוד נוח, יש מקום לרגליים ונעים לנסוע בו, המרכב היחיד באגד שלדעתי עולה עליו הוא המרכב המעולה של המרצדס O404.
מבחינה חיצוניתVOLVO B12B מארס
תקשיבמבחינה חיצונית
מבחינה חיצונית אין הבדל בין המארסים השונים נכון?
זה לא אותו אוטובוסתקשיב
המראסים של דן שאצלנו הם נקראים HOCLדי מרוצים מהם הנהגים של 400 ו149 די אוהבים את המכונות האלה אנחנו לא מזמן יצאנו לטיול עם 2451 שהיא כמו המארס של אגד נסענו לחיפה ועוד כמה מקומות האוטו עלה יפה את העליות מה הבעיה באגד לא הבנתי ועל פי דבריך לאגד ממש אין מזל עם הדגמים האחרונים שלהם זה רק אומר שאסור היה עליהם להתקדם לדגם ןהחליף למרצדס
יש הבדלים קטנים מאודמבחינה חיצונית
מבחינה חיצונית אין הבדל בין המארסים השונים נכון?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.