מישהו לרוץ איתו...

מישהו לרוץ איתו...

לא כזה סרט מוצלח.. (אפשר בכיף לחכות לדיוידי (או שהאימיול יוריד
))

../images/Emo7.gif

שאלתי את הנהלת הפורומים וזו התשובה שקיבלתי ממיטל: "בעיקרון מותר להזכיר את שם התוכנות ומותר למישהו לציין שהוא הוריד את הפרקים. אסור להשאיר הודעות שתומכות בהורדה, אסור להשאיר לינקים להורדת פרקים, אסור להשאיר שמות של פרקים ספציפיים."

אני לא תומכת בכלל...

אני רק מציינת שיש אנשים שעושים את זה. אני לא חושבת שזה בסדר אבל עדיין יש..

gavrik

New member
ובכן דרור

כשהחלפת, אמרת שזה יהיה עד שתהיי מוכנה למשו או משו כזה...

דנטל

New member
מה הקטע?

כבר דיברנו על זה וכבר נמחקו פה הודעות, אז בשביל מה לכתוב הודעה שמיועדת להמחק? מה כל כך היה לחוץ לך להכניס בסוגריים את ענין ההורדה? זה היה מוריד מאפקטיביות ההודעה אם הטקסט בסוגריים בכלל לא היה קיים?

דווקא אני וחברות שלי ממש אהבנו!

אחרי התאהבות בספר הסרט היה מהמם! אבל זה עיניין של טעם.. עכשיו אני באמצע לארוז לפנימיה..... אבאל'ה!!!!! כיתה י"ב אני הולכת ומזדקנת מיום ליום! מה המצב עכשיו בשומרון? מצפים לי הרבה יתושים וחום מזוויע בלילות? או קור נחמד שמזמין לצאת לטייל? ועוד שאלה אחרונה.. למה את רוצה להחליף כינוי? בכל אופן אני מקווה להספיק לראות את התשובה שלך בינתיים אני אמשיך לארוז... (שיט אני לא מוכנה ברוש לבית ספר!!! בעעעע בקושי יש לי עט! שלא נדבר על ספרים...) נראה לי שעכשיו מתאים שמשוררת כמוך תכתוב את שיר קינת החופש... בבי בינתיים WISH ME LUCK!!!

לא קראתי את הספר כי לא רציתי להרוס

לי את הסרט... ואני לא אוהבת בד"כ גם סופרים ישראלים, הו שיהיה לך המון בהצלחה, גם אני מתחילה מחר לימודים... ממש יום ראשון בבצפר, מזג האוויר דווקא סבבה, חם כי עדיין קיץ, אבל לא חם מדיי, (עזבי אותך מספרים, אני ב-י'ב היה לי 2 מחברות לכל המקצועות, משובץ בשביל פיסיקה ומתמטיקה ושורות לכל השאר.. (לי זה לא עזר, בגלל זה אני עושה מכינה עכשיו, אבל יש לי ידיד שעשה בדיוק כמוני, ועכשיו הוא בחצי הדרך לתואר שני, והוא בגילי כן?!)) שיר קינת החופש יבוא עוד כמה ימים שאני אבין שאני באמת איבדתי אותו שוב...

למעלה