מישהו לרוץ איתו

מישהו לרוץ איתו

זה רק אני, או שעוד מישהו ראה קווי דמיון בין תמר ושי לבין ברנדה ובילי ? ואולי גם דמיון מסוים בין ההורים שלהם ... ?

קרדיט!

אני חב לג'ון תודה על כך שנתנה לי את הספר.
אהובתי.

Veganiny J

New member
העיוות עושה את כל ההבדל

שי ותמר הם דוגמא מצויינת לניכור בין הורים וילדים, תופעה שכיחה מידי מכדי שתחשב מעוותת, לדעתי ולצערי. אך אין בינהם את התלות המעוותת שהיתה בין בילי וברנדה ושייתכן מאד שלא לגמרי נעלמה, אלא מתבטאת בדרכים אחרות כעת. וודאי וודאי שאין בינהם את הקנאה והרגשות שמעבר, אלה שהוזכרו בסדרה ברמיזה עד להתפרצותו של נייט ונידונו בהרחבה כאן בפורום. אבל יש נקודות דמיון - שני אלה ושני אלה נעים בין להיות תוצרת ותולדה של הוריהם (המנוכרים מכאן ומעוותים משם) לבין להיות ניצולים שלהם.

happyphantom

New member
שאלה מעניינת מאוד!!

(שמוכיחה לי שעליי לקרוא את הספר שוב. אני בד"כ לא עושה את זה, אבל זה היה ספר טוב מספיק בשביל קריאה חוזרת!) ומתי ב. וב. שכבו?
אני שמחה שפספסתי את זה!!

Veganiny J

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

אחד הספרים האהובים עלי, ומחברו (דוד גרוסמן) הסופר האהוב עלי. הספר נפלא בקריאה חוזרת (וכך גם בקריאה שלישית, רביעית, ולאחרונה הסתבר שגם תשיעית
) לא ברור אם הם שכבו, נייט הטיח את השאלה בפניה של ברנדה בפרק האחרון בעונה השניה, והיא התחמקה.

Neta558

New member
גם אני אאלץ לקרוא שוב בשביל זה..

אולי נקים את מועדון הספר של עמוק באדמה? כל אלה שהתפנתה להם שעה ביום שישי ולא יודעים מה לעשות בה

SupeRonit

New member
שי ותמר ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

פיספסתי משהו או שאני יוצאת בורה ו
ית
(נ.ב-אם מדובר בחלק השני,אז אני מאשימה את השעה..בעצם בשני המקרים אני מאשימה את השעה-הכי בטוח)

הבהרה

"מישהו לרוץ איתו" הוא ספר של דויד גרוסמן. שתיים מהדמויות בספר הן שי ותמר. אלו אינן דמויות בסיקס פיט ...

למעלה