מישהו כתב Server ב #C

אל תשאל

New member
מישהו כתב Server ב #C ../images/Emo35.gif

ויכול להגדיר מה זה, ברמת הקונספט ?

אל תשאל

New member
Server - תוכנית שפועלת ברקע...

יודעת לקבל נתונים/בקשות - ולבצע את הנדרש. SERVER

אל תשאל

New member
../images/Emo47.gif יש ../images/Emo70.gif כנס ../images/Emo92.gif ../images/Emo70.gif

ש לי 2 שאלות בבקשה
1 - האם ההגדרה שלי לServer בהודעתי הקודמת, מדוייקת ? אם לא, אשמח להבין קודם כל תאורטית מה זה, אל תחשוש להצליף בי
2 - אפשר
דוגמא לסרבר מסויים שכתבת, ע"מ להבין קצת יותר טוב
(תאור קצת, במספר מילים)

sharkyM

New member
באופן עקרוני כן

רק שהמילה "ברקע" קצת לא לטעמי. server הוא תוכנית שרת - כל תוכנית, המספקת שירות כלשהו לאפליקציות לקוח. דוגמאות שלי: - שרת logging מרכזי - שרת ניטור נתוני גלישת משתמש באתרים ב-rt.

אל תשאל

New member
אז מה ההבדל בינה לבין כל תוכנית

אחרת ? הרי כל תוכנית מספקת שירות כלשהו... אם ההבדל הוא רק במילה "אפליקציה", כלומר : כל תוכנית מספקת שירות כלשהו, אבל רק תוכנית שרת מספקת שירות לאפליקציה, אז מה ההבדל בין תוכנית שרת לבין DLL כלשהו, שמספק שירותים לאפליקציה ?
רבה על תגובתך המהירה

אל תשאל

New member
אני רק מסתבך יותר ויותר ../images/Emo10.gif

כתיבת Server ב #C (או בכל שפה אחרת) שקולה למשל ל Proccess שרץ ב XP ? כלומר, תוכנית שרצה כל הזמן (או בפרקי זמן מוגדרים) ממתינה לפניות של האפליקציה/לקוח, מבצעת את הבקשה, ומחזירה את התשובה ? אם ההגדרה הזו נכונה, אני מבין מדוע DLL הוא לא יכול להיות מוגדר כ Server, מכיוון שהוא לא רץ בשרת וממתין לפניות, אלא נקרא כאשר נדרש, מחזיר תשובה, ודועך. (אם מתעלמים מ DLL Cash). ואם גם עד פה אני צודק, אז ניתן לתאר את התוכנית ה Server שכתבתי כתוכנית שרצה ברקע... (בדומה לפרוססים של XP). אני צודק ?

אל תשאל

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif מי יכול לעזור לי ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מישהו יכול להחלץ לעזרתי

pagis

New member
אם כבר ב Win Services עסקינן...

איך כותבים win Servicen ? מה ההגדרות שצריך לעמוד בהם ואיך בכלל מתממשקים לל המערכת הזו של ניהול ה Services של ה windows ?

למעלה