מישהו כבר?

new_rider

New member
מישהו כבר?

שמע את הדיסק הכפול האחרון בהופעה חיה של steve vai??? אחרי fire garden שכולל גם אותו לא היו לו לדעתי דיסקים טובים(כלומר הכל יחסית ל steve vai) אז בגלל זה אני רוצה לדעת אם לקנות את הדיסק החדש כי מה לעשות כל הדיסקים החדשים שלו איכזבו אותי...

untitled

New member
בטח יודעים

לא יודע למה לא ענו אני בכל אופן רוצה לקנות את passion & warfare שהמליצו לי עליו מה אתה (או אחרים) אומרים?

new_rider

New member
passion & warfare זה...

הדיסק לטעמי הכי טוב ששמעתי ואם אתה מתעסק בסגנון הזה אז חבל על כל יום שאין לך אותו בבית

ed547

New member
לסטיב ואי יש קצת בעיה לדעתי בקטע

של רגש.. אפילו בבלדה שלו for the love of god רק בהתחלה יש רגש טבל השאר זה כבר טכניקה שגם אותה אני מאוד אוהב אבל בכל זאת היה נחמד אם הוא היה מכניס יותר רגש לשירים. הומור בהחלט לא חסר(the audience is listening קורע מצחוק ורואים שרוח זפה נחה עליו..) הדיסק באמת מעולה כדאי לך לקנות אותו..

new_rider

New member
אני לא מבין על מה אתה מדבר??!!

סטיב ואי אם יש משהו שאי אפשר להגיד עליו שאין לו רגש תראה נגיד מלמסטין הוא הרבה יותר טכני וגם פטרוצי אז אני חושב שדווקא סטיב ואי הוא אחד הגיטריסטים עם יותר רגש!

ed547

New member
פטרוצי???

נכון שהוא מאוד טכני אבל הוא מנגן עם הרבה מאוד רגש בעיקר עם דרים תיאטר. אולי בליקוויד הוא יותר טכני אבל שטויות שהוא לא מנגן עם רגש. גם מלמסטין מנגן לפעמים עם רגש כמו בבלאק סטאר אבל רוב היצירות שלו מאוד דומות אחת לשנייה. ולואי יש את היציאות המלודיות שלו ב sisters למשל אבל אני חושב שלרוב הוא מנגן יותר עם טכניקה ופחות עם רגש זה הכל. הוא עדין מהגיטריסטים שאני הכי אוהב.

new_rider

New member
השאלה היא גם

אם בפרוגרסיב הרגש הוא דבר מאוד חשוב...?.. לא בטוח...

ed547

New member
אתה צוחק איתי או ש..?

בטח שחשוב! אם פינק פלויד היו רק טכניקה ובלי רגש תאמין לי שהם לא היו חצי טובים ממה שהם באמת. כמו כן גם עם יס גנסיס גטרו טול ואחרים למרות שהם הצליחו פחות מפינק פלויד המוסיקה שלהם מצוינת וזה גם בזכות שהם נגנים מצוינים וגם כי הם מנגנים עם הרבה רגש וזה תיאום שהולך ביחד. הטכניקה יותר חשובה אבל תמיד חייבים רגש כדי שהמוסיקה תישמע אמיתית ולא מכנית. סטיב ואי הוא בכלל לא פרוגרסיב לסגנון שלו קוראים אינסטרומנטל גיטר רוק או גיטר וירטואוזו ולדעתי הוא מעולה רק שחסר קצת רגש בשירים שלו.

one1

New member
יודעים...

אבל מאיפה משיגים דיסקים שלו ?

gregovihs

New member
passion & warfar => דיסק פצצות ../images/Emo45.gif

הדיסקים האחרונים שלו באמת מאכזבים יותר מדי אלקטרוניים

ed547

New member
קניתי אותו באיטליה..

אין סוף לסגנונות שהוא משלב בדיסק הזה..

wiz

New member
אוקיי אז ככה...

הדיסק של ההופעה זה הדיסק של הסיבוב הופעות של "אולטרה זון", שלדעתי זה דיסק נחמד מאוד... סולואים מעולים כרגיל, בשילוב עם ליווי מעניין ונחמד... Passion & Warfare הוא ה-דיסק של ואי, שאני מאמין שכל גיטריסט צריך לשמוע... רגש, טכניקה, וראש למוזיקה כמו שלא רואים הרבה... חובה לקנות... ובקשר לקטע שלסטיב ואי אין רגש... הייתי בהופעה חייה שלו, והבנאדם שולט!!! הוא נותן שואו, ומכניס המוווווון רגש לנגינה, שלא נדבר על המהירות שלו ועל כל המלהכים הבלתי אפשריים שהוא עושה... ואי הוא אחד הגיטריסטים הכי טובים שיש, ויש לו את כל מה שדרוש למוזיקאי ברמתו... אני ממש לא מסכים לקביעה שאין לו מספיק רגש...

ed547

New member
הבנאדם וירטואוז אמיתי

אף פעם לא אמרתי שלא ואני מת עליו אבל לפי שמיעה יש לו שירים שפשוט חסר רגש ובהם הוא מנסה להשוויץ עם הטכניקה שלו בסך הכל ואם תשווה אותו לגיטריסט שמנגן תמיד ברגש כמו פטרוצי תראה איך שפטרוצי יבלוט בעניין הזה. לא הייתי בהופעה שלו כמוך ככה שאני לא יודע איך הוא מנגן בהופעות אז בקשר לזה אני לא יכול להחליט.

למעלה