מישהו כבר ראה?

• פותח הנושא dozz
  • פורסם בתאריך

dozz

New member
פלוס המלצה (אני מנצל"ש את עצמי...)

WOLF'S RAIN סידרה לא רעה מבחינת עלילה, מייגעת לעיתים, אבל מה שאהבתי זה הסגנון ציור שם. בנות, שימו לב: סידרה מפוצצת בישים מדהימים, לא להאמין. למרות שיש שם משהו מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מרגיז עם איך שהם מציירים אף. ממש לא מובן. 30 פרקים, הארבעה האחרונים נחשבים OVA שחותמת את הסידרה, אבל העלילה רציפה ובלי קיטועים מבחינת זמן. פסקול של יוקו קאנו הגאונית (קאובוי ביבופ).

t a i

New member
אכן סדרה מדהימה...!!

ולא בגלל הבישים...

A K I R A

New member
אישית לא אהבתי

אני וחברה שלי רואה את הסדרה כבר שנה אולי יותר =\\\\ אנחנו בפרק 20 ככה זה דיי.... משעמם!!!! למרות שיש שם רמיזות לשונן איי ובישים...

lgmtk

New member
כל הבנות משועממות מזה O_O;

תמותו, סדרה גאונית!!!!!!!!!

shadow XD

New member
;-; לא נכון!!! אני אהבתי את הסדרה

הזאת!! אני מאשימה את שירן שאנחנו לא ממשיכות לראות אותה... ^__^

A K I R A

New member
הדיסקים אצלי

שני, נראה לי שבסוף אני אביא לך את הדיסקים תראי ותספרי לי איך היה P:

A K I R A

New member
:O

:OO :OOOO זה יגיע אליהם בקיץ! הוריי! אני אולי אהיה שם XP

renegader

New member
זה לא הולך ליהיות השם הרישמי

זה טריילר שהכינו במהירות בלי יותר מידי מחשבה על התוכן כי אין שום הודעה רישמית על השמות והמדובבים

renegader

New member
ניראה לך :)

כמו שאקירה אמר(ה?) לא מתכוונים לשנות את השמות והתאורים שיש בנארוטו אבל תחשוב על זה אתה בא להכין טריילר טיזר לסידרא שיבאת מיפן לאמריקה ששם לילדים קטנים אין מושג קלוש מה זה ביכלל ואתה צריך להראות להם במספר מצומצם של דקות על מה הסידרה עכשיו אם היית בוחר להגיד "טו ביקאם הוקאגה" יעו ליהיות הוקאגה אף אחד לא הייה יודע מה זה או על מה מדובר עכשיו לך תסביר לילדים באמריקה שלא מכירים מה זה הוקאגה ב5-6 דקות של טיזר לא ילך נכון? אז בישביל זה שינו את זה להד נינג'ה כי את זה יותר קל להבין

lgmtk

New member
חח 2 דקות וחצי*...ונכון, אבל עדיין.

בע :::::::\\\\\\\

למעלה