מישהו כבר קנה את הדיסק???

AMIR HOREV

New member
מישהו כבר קנה את הדיסק???

הוא יצא בכלל...??? פשוט היום חזרתי מהצבא אחרי שבוע אני לא יודע מה קורה בכלל... עדכונים בבקשה!!!

B Not Nobody

New member
הוא אמור לצאת היום...../images/Emo13.gif

אני עוד לא קניתי...

dArK sUnShiE

New member
אמממ, מתי באמת הדיסק יוצא?

אני מתלבטת אם לקנות אותו או לא.... זתומרת', אני כבר לא ממש שומעת את הקורס
, אבל הסינגל החדש לא יוצא לי מהראש...
דרך אגב, מה שלום כולם? אני מתגעגעת אליכם כל פעם מחדש...
ומכיוון שעוד מעט החופש הגדול מגיע, חשבתי שאולי אפשר לעשות מפגש פורום... *אם שרון מאשרת כמובן* וזהו...
אז אם מישהו קנה כבר ת'דיסק, תרשמו בקשה איך הוא (למרות שאתם דיי משוחדים...
)

hangman Jury

New member
נראה לי אני יקנה את הדיסק הזה

אני לא מעריץ של הקורז אבל יש להם שירים מצויינים! הורדתי כמה שירים מהאלבום החדש ואהבתי

AndreaCorr ©

New member
שרון תמיד מאשרת ../images/Emo13.gif

אם אתם רוצים, אז בכיף. אפשר לארגן משהו.

את דיי צודקת בקשר למשוחדים......

אבל בכל זאת..... הספקתי כבר להוריד את הדיסק (בנתיים אי אפשר לקנות והייתי חייב כבר לשמוע.....אני מקווה לקנות מאוחר יותר..אולי
...בכל זאת דיסק מקורי של הקורס זה מגניב.) והספקתי גם לשמוע אותו איזה 20 או 30 פעם...ולדעתי הוא ממש טוב ,הוא כמובן לא ברמה של האלבומים הראשונים (TOC,FNF) אבל הוא בהחלט דיסק מצויין, יותר ממה שציפיתי אפילו האמת.....הוא פחות או יותר כמו IN BULE לדעתי...אפילו יותר טוב ממנו וגם יש שיר אחד שהוא instrumental שזה גם ממש נחמד ואנדראה כרגיל נשמעת נהדר והם עדיין שמרו על המוזיקה היחודית שלהם לדעתי......שוב פעם....אמנם זה לא כמו הדיסקים הראשונים אבל פשוט דיסק מצויין לדעתי. דיי ציפיתי להתאכזב מהדיסק האמת,אבל בסופו של דבר הקורס לא איכזבו,וממש לא התאכזבתי,להפך ממש אהבתי את השירים לכל מי שעוד לא שמע - לשמוע בהקדם האפשרי !

זה לא השיר הכי יפה שלהם שם..

יש להם כמה שירים שבואי נאמר.. כבר שמעתי יפים יותר אבל יש כמה שהם לדעתי ענקיים.. זה 12 שירים סה"כ אז למה את מצפה.

AMIR HOREV

New member
אז ככה...!!!

אתמול הייתי בחנות דיסקים בנתניה (המוכר שאמר לי שהדיסק יצא ב- 24... ןהוא אמר לי שהדיסק יגיע רק מחר...(כלב..)! ואחר כך נסעתי לחנות צליל בקניון רמת אביב וגם הם אמרו שהוא יגיע רק היום. אני רוצה להבין דבר אחד... מישהו כבר קנה את הדיסק...??? בואו נעשה תחרות מי קונה ראשון...(תזכרו את השעה שקניתם אותו...)

AMIR HOREV

New member
גם היום הייתי...

בקניון של נתניה והתקשרתי לבדוק ברמת אביב... ועדיין אין דיסק על המדפים...!!! (נכון לשעה 18:00 בערב) באסה לנו!!!

אני מקנא בכם

אתם נראים כאילו זה הדבר שהכי בוער לכם על הראש.. אם זה נכון אז אתם לא יודעים כמה אתם מאושרים (לי בוערות עוד 5 בגרויות על הראש)

AndreaCorr ©

New member
זה לא הדבר שהכי בוער לי על הראש

אבל זה כן חשוב לי, וזה כן פורום הקורס, כך שאנחנו מן הסתם נדבר על הדיסק.

hangman Jury

New member
אוי נראה לי ש..

פרסמתי את זה מאוחר מדי כי ראיתי הודעות שיש כאלה שהורידו באימיול כבר... טוב בכל מקרה מי שעדיין לא שמע שיוריד בינתיים

m L m

New member
זה לא חוקי הלינק ששמת!

אסור לתת לינקים להורדות כאלו.

Shuki Porat

New member
הדיסק הגיע !!!

עכשיו היתקשרו אלי מהחנות ואני הולך לקנות אותו דרך אגב לכל אלו שהורידו מאי מיול היה עדיף לכם להוריד דרך הטורנט אני הורדתי משם את הדיסק עוד בשבוע שעבר אבל חוץ מלצרוב אותו על דיסק כדי למלות אותו לא נגעתי בזה כי אנינ רוצה לשמוע דרך המקורי טוב יאלה ביי אני הולך לקנות אותו

למעלה