מישהו כאן?

אני

אומנם פעם ראשונה שאני כותבת בפורום, אבל אני בכל זאת פה. אני רוצה לדעת, מה אתם עושים אם יש לכם משהו חשוב מחר על הבוקר, אבל התעוררתם באמצע הלילה ואתם לא מצליחים לישון (המצב שלי עכשיו) האם אתם קמים ואז כבר תהיו ערים עד שתתעייפו ומחר תהיו מותשים, או שתנסו ללא הצלחה להרדם... ואז תמותו משיעמום לפני שתרדמו. מה עושים? מחר יש לי משהו מאוד חשוב!!!! ואני אמורה לקום ב7!!

ShalvaBoy

New member
אכן תקלה

מחר צבא, האמת שלא ממש אכפת לי אבל עדין אני לא נרדם בלילות כבר כמה שבועות

פנינה 21

New member
אם אני מתעוררת ..

אצלי זה בדרך כלל תוצאה של סיוטים אני אישית פשוט מפחדת לחזור לישון אבל כל אחד והבעיה שלו..

ShalvaBoy

New member
אפשר לשאול על מה הסיוטים?

אולי אפשר לפתור את זה בדרך מסוימת זה נושא מוכר

פנינה 21

New member
יש לי זיכרונות לא נעימים בראש..

מצטרת שאין לי כוחות להסביר את זה ..

דנטל

New member
לא זוכרת חלומות שלי

אבל כשאני זוכרת זה הרבה פעמים על חתולים והם צולעים או נדרסים או דברים מחרידים כאלה וכשאני קמה אני מפחדת שאני אצא מהבית וברחוב אני אראה את מה שחלמתי. פוחדת שזה יהיה חלום נבואי.

פנינה 21

New member
אני כבר יודעת להגיד לעצמי

שזה מהעבר ..אבל אני פשוט לא אוהבת את ההרגשה כשזה עולה שוב..ואני לא נותנת לעצמי לחזור לישון אחרי שזה בא כי אני עוצמת את העיניים וזה חוזר

דנטל

New member
אף אחד לא יאהב הרגשה כזו, זה נורא

לא מכירה איך זה סיוטים מהסוג הזה. הדבר היחיד מהמציאות שאי פעם השפיע עלי בסיוטים היה אחרי שהיינו באיזה פיקניק כשהייתי קטנה באחד היערות בדרך לירושלים והיה שם חור מאוד גדול בקרקע ששם פעם היו מתחבאים חיילים או משהו כזה. בקיצור, היינו ילדים וראינו סנדות (שמשמשות כמעקה בטיחות) והלכנו לראות מה זה הסנדות האלה. כשהגענו כל החור הזה היה מכוסה בקורי עכביש. הכי הרבה קורי עכביש שראיתי בחיים שלי. בתור ילדה קטנה זה ביעת אותי. בטח גם היום לא הייתי מגיבה על זה טוב, אבל בתור ילדה קטנה זה הוריד לי שנה מהחיים מרוב בהלה. שנים על גבי שנים הייתי חולמת על החור הזה וקורי עכביש ובחלום גם היו שלדים של חיילים. כשהייתי יותר גדולה הסיוטים היו על כרישים ותנינים ונמרים. על חיות טורפות. הם היו רודפים אחרי. במציאות הייתי מכבה את האור רק כשכולי הייתי על המיטה כי בפחדים שלי חייתי באשליה שכשאני סוגרת את האור, החדר מתמלא מים ובאים כרישים. אולי בגלל שהסרט מלתעות היה סיוט בפני עצמו, עבורי. היום זה על החתולים, כאמור, אבל אף פעם לא משהו כמו מה שעובר עליך לפי איך שאני מבינה את זה. חזקי ואמצי.

פנינה 21

New member
כן יש הבדל

לי לא היו סיוטים אחרים כל הבעיות שלי סביב השינה הן סביב זה .. בהתחלה זה היה לי ממש מוזר כי לפני זה ישנתי ממש טוב לא הכרתי את האפשרות שיש דבר כזה נדודי שינה סיוטים וכל השאר . אני זוכרת תקופה אחת שלא ממש ישנתי בה כי אכלנו ממתקים בלילה ואני זוכרת אותה כילדה קטנה ולא כמשהו מפחיד(אני מדברת על מלחמת המפרץ) אבל חוץ מזה עד לפני שנתיים וקצת ישנתי ממש טוב..

דנטל

New member
נשמע מבאס לאללה

אצלי תמיד תמיד היו בעיות. כל פעם משהו אחר ואף פעם לא סיוטים קבועים, אבל תמיד משהו. לא יודעת מה זה בכלל לישון כמו כולם. השינה אצלי תמיד היתה מלווה באיזה מטרד. תמיד טענתי שבעיה שצצה לה "פתאם" היא יותר גרועה ממשהו שהיה ככה כל החיים, כי קשה להתרגל. אני הרי לא יודעת איך זה אחרת, אבל את יודעת ולכן המצב שלך יותר קשה כי יש לך זכרונות טובים להתגעגע אליהם. את מרגישה את החריגות שבמצב. אצלי זה רגיל ו"נורמלי". שוב, לא מקנאה בך. אני מקוה שאת מנסה לטפל בזה.

למעלה