מישהו כאן.... רואה את המשחק של מכבי חיפה נגד מנצ´סטר יונייטד?
א איימוש New member 19/9/02 #3 גם אני ראיתי ודווקא זה היה יחסית בסדר! מי חשב שנפסיד רק 5:2 למנצ´סטר ואני חוזרת מנצ´סטר כאילו דהההההההההההההההההההההה... הקבוצה של אירופה! הלו?
גם אני ראיתי ודווקא זה היה יחסית בסדר! מי חשב שנפסיד רק 5:2 למנצ´סטר ואני חוזרת מנצ´סטר כאילו דהההההההההההההההההההההה... הקבוצה של אירופה! הלו?
V veds girl New member 20/9/02 #4 אל תכעסו אבל.... אני הייתי דווקא בעד מנצ´סטר..... כי הם כאלה חמודים והם בריטים ואני מתה עליהם (ועל בריטים באופן כללי...)
אל תכעסו אבל.... אני הייתי דווקא בעד מנצ´סטר..... כי הם כאלה חמודים והם בריטים ואני מתה עליהם (ועל בריטים באופן כללי...)
T THEchosen1 New member 20/9/02 #5 אה אה חח גם ידיד שלי היה בעד מנצ´סטר , אבל לא כי הם בריטים חמודים וגם לא בגלל בקהאם.. בגלל שהוא אוהד בית"ר ירושלים... אותי זה לא ממש מעניין , אני ראיתי מוקי
אה אה חח גם ידיד שלי היה בעד מנצ´סטר , אבל לא כי הם בריטים חמודים וגם לא בגלל בקהאם.. בגלל שהוא אוהד בית"ר ירושלים... אותי זה לא ממש מעניין , אני ראיתי מוקי
א איימוש New member 20/9/02 #6 גם אני אוהדת בית"ר (בערך) אבל אהדתי חיפה כי הם מייצגים את ישראל ובלי קשר נכון שבקאהם חמוד?
T THEchosen1 New member 20/9/02 #7 נכון !! והוא לא רק חמוד הוא גם שווה וסקסי ביותר... מלא רואים (סליחה , רואות) משחקים של מנצ´סטר רק בגללו... אני לא אוהדת שום קבוצה , פעם אהדתי אבל זה עבר לי
נכון !! והוא לא רק חמוד הוא גם שווה וסקסי ביותר... מלא רואים (סליחה , רואות) משחקים של מנצ´סטר רק בגללו... אני לא אוהדת שום קבוצה , פעם אהדתי אבל זה עבר לי
V veds girl New member 20/9/02 #8 כן כן... הוא באמת חתיך וגם אוון (OWEN) אבל הוא לא משחק במנצ´סטר.... בקיצור... הייתי בעד מנצ´סטר אבל גם בעד ישראל.... אבל יותר בעד מנצ´סטר...
כן כן... הוא באמת חתיך וגם אוון (OWEN) אבל הוא לא משחק במנצ´סטר.... בקיצור... הייתי בעד מנצ´סטר אבל גם בעד ישראל.... אבל יותר בעד מנצ´סטר...
א איימוש New member 20/9/02 #9 אני מתה על מייקל אואן!!!!!! חברה שלי אמרה שהוא דומה קצת לבן אפלק ובאמת נראה לי שיש דימיון. וגם עם יד על ה- כשראיתי את המשחקים של המונדיאל הוא היה נראה לי שחקן הרבה יותר טוב מדייויד בקאהם.
אני מתה על מייקל אואן!!!!!! חברה שלי אמרה שהוא דומה קצת לבן אפלק ובאמת נראה לי שיש דימיון. וגם עם יד על ה- כשראיתי את המשחקים של המונדיאל הוא היה נראה לי שחקן הרבה יותר טוב מדייויד בקאהם.