מישהו כאן...

פגעסוס

Well-known member
מישהו כאן...

מישהו כאן עבר פעם טיפול רייקי? אני אתמול עברתי טיפול, ואם לאמר את האמת לא הרגשתי שום דבר שונה... מישהו באמת הרגיש משהו בטיפול כזה?

פגעסוס

Well-known member
רייקי

ריי-קי היא שיטת טיפול ע"י אנרגיות. בצורה כללית ניתן לאמר שהמטפל משמש כצינור להעברה אנרגיות ריפוי מהיקום לגוף שלנו. הטיפול יכול לקחת 10 דק´ והוא יכול לקחת שעה או יותר... במהלך הטיפול משתמש המרפא בסמלים אנרגטיים תוך שהוא מניח את ידיו בחלק מהזמן במרחק מה מהגוף ובחלק מהזמן על הגוף. הרבה אנשים אומרים שטיפול רייקי פשוט גורם להם להרגיש טוב, ויש אנשים שטוענים שטיפול כזה פתר להם בעיות שטיפולים אחרים לא הצליחו... לעומתם יש את האנשים שטוענים שהם לא מרגישים דבר בזמן הטיפול וזה לא עוזר להם כלל. חלק גדול מהטיפול זו המוכנות של מי שעובר את הטיפול לקבל את האנרגיות...

mishmesh

New member
אפשר גם לשאול את זה בפורום רייקי.

שם אי מניח שיתקבל הסבר יותר מפורט.

keren007

New member
אמממ.... רייקי?

המורה שלי לספרות פעם עשתה רייקי בזמן שעשינו מבחן

אני עברתי כמה ../images/Emo68.gif

הכל התחיל באחד הקורסים שהיו לנו (בקראטה) הסנסאיי שלנו הביא חבר שלו שהוא מומחה לרייקי הוא עשה לנו פעילות נחמדת על זה ועל אנרגיות בכלל וצ´אקרות ואני הבנאדם הכי לא מאמין בדברים האלה אבל זה היה די מצחיק.. בכולופן, חטפתי מרפק לרגל באחד האימונים, אז הסנסאיי עשה עליי רייקי, וזה עבר. וגם הייתה לי בעיית נשימה, איזה תרגיל שעשו לנו, אז עשו לי שוב רייקי בגב אבל זה לא ממש עבד..
גם אני ניסיתי לעשות רייקי לכמה אנשים ולמען האמת זה עבד..
אבל אני עדיין לא באמת מאמינה שזה עובד.. למרות שיש הגיון מאחורי הדבר.. הגיון קלוש.. אבל עדיין

jerri

New member
אני עברתי טיפול רייקי ואף למדתי

רייקי. מנסיוני, צריך כמה סשנים כדי להרגיש פיזית את הטיפול בקרב מי שאינו מאמין בהצלחתו של הטיפול או ביעילותו. הקבלה של הטיפול היא חלק גדול מהטיפול עצמו.

Charmed 4ever.

New member
חברה שלי עברה טיפול רייקי על הכתף

שלה שכאבה אימים.. והיא אמרה שזה עבר לה.... לגמרי!

למעלה