מישהו כאן.....

• פותח הנושא LYPD
  • פורסם בתאריך

LYPD

New member
מישהו כאן.....

יודע מתי יגיע הסרט החדש של מריה לארץ (WISE GIRLS)

eranmc

New member
אמרו שבאותה תקופה שזה יצא בעולם

וזה השנה בחודש מהחודשים המעצבנים שנגמרים ב-ר-. והיום הזמנתי את גליטר DVD בעברית!

eranmc

New member
טוב:

1. אמרו לי שהסרט יצא בששה ל*****ר. והקטע ששכחתי את החודש נראה לי אוקטובר. ואם ככה אז מקסימום חודש זה יגיע לארץ. 2. אני אוהב אותו יותר מטיטניק זה בטוח. אבל מה התסריט גרוע וההפקה עלובה.

LYPD

New member
יותר מטיטאניק! הגזמת!

There´s no such movie in this world which can be compared to Titanic!

roimc

New member
אתם מדברים ברצינות???

אתם עדיין תופסים מטיטניק סרט טוב? על זה תענשו!

eranmc

New member
הפעם לא נבהלתי

וזה סרט מעצבן, ארוך ומייגע. יותר גורע מסרטי שואה!!! אני אוהב דברים פחות מציאותיים
עדיף גליטר!

LYPD

New member
מה?

"פחות מציאותיים"???? מה יש בטיטאניק שהוא פחות מציאותי, זה סרט אמיתי ועצוב על טרגדיה נוראה אין דבר כזה "פחות מציאותי" זה שטויות. זה סרט שלפי דעתי חייב להמשיך לאהוב אותו אפילו עם עבר זמנו. זה סרט שחייב להיזכר, אסור לשכוח אותו. והוא לא מייגע בכלל, ראית את "שר הטבעות"? זה מייגע מאוד ואפילו לא מעניין!!!!

KING OF POP

New member
טיטאניק סרט מעולה

אחד הסרטים הכי יפים איי פעם שראיתי למרות שזה 3 וחצי שעות פעם ראיתי אותו עם ילדה אחת והיא בכתה בסוף כמו מסטולה...

Shir Life

New member
על מה אתה מדבר? ראיתי פעמיים...

פעם שנייה היה פחות מעניין- אבל לא הייתי צריכה להתרכז, כי זה היה דייט...

MissPop

New member
ערן

בתור בת למשפחה של ניצולי שואה הערה לא הייתה במקום
זה אולי סרט ארוך אבל המשחק של קייט ווינסלט היה מ-ע-ו-ל-ה

eranmc

New member
חז ושלום!

שלא תביני אותי לא נכון. אני חושב שהסרטים האלה מייאשים וחסרי כל צורה, הם מראים לנו רק פן אחד של השואה. למשל הסרט של פליני מראה עוד צד של השואה, הוא מראה שליהודים תמיד היה את ה"הומור היהודי" וגם שהם סבלו הם תמיד ידעו לעודד את המצב. וד"א למרות שאין לי שורשים באירופה, זה הגיע גם לטוניס וסבא של סבא שלי כמעט הוצא להורג (והמשפט שלו נדחה בדיוק אחרי החצי שנה שהכל הסתיים שם), וסבא של אמא שלי (מתימן) היה עו"ד שבדיוק היה במשלחת בצרפת הוא חזר ואני יודע שהוא נרצח אבל לא יודע למה אבל אני יודע בגלל המלחמה הזאת. ובקשר לטיטניק כמו שאמרתי אני לא אוהב סרטים מייאשים אבל כן המשחק, אפקטים וכל המסביב היה מעולה. טוב אני רואה שהיה פיגוע, שנייה בא.

MissPop

New member
כן פיגוע שילכו *&^%@#

בן דוד שלי מאבטח שם אני מקווה שהוא בסדר ):

eranmc

New member
זה הכי מלחיץ! במיוחד שהמכשירים

הסוללראים לא עובדים

MissPop

New member
כן כמו בפיגוע שהיה בתל אביב

כל הפלאפונים נפלו, איזה קריזה... הנה "רפי" בטלוויזיה גרררר לבעוט בו