מישהו כאן?

מישהו כאן?

מה יהיה עם הפורום היקר האהוב והחשוב הזה? אין דיונים מרתקים אודות הלהקה?,בכל זאת הלהקה ניצבת בפני שיחזור `תור הזהב`, איפה כל ה`חדשים` שהצטרפו לפורום בחודש האחרון? האם הפורום גוסס כמו שהלהקה נמצאת בדרך לסיום דרכה הפעילה?

sagi91

New member
אני עדיין כאן

בערך... אני פחות מגיב ויותר קורא את השיחות של כולם כי אני עדיין לא יודע הכל על הלהקה ואני יותר לומד מזה שאני קורא את השיחות XD

Beautiful Scar

New member
הנה לך תגובה.../images/Emo199.gif

אני כל יום בפורום, תוהה אם יש תגובה אחת חדשה לפחות.. למרות שמראש אני יודעת שסביר להניח שאין.. וכל החדשים שהצטרפו, אנא תני לי להגיד דבר אחד עליהם- כפי שאמרתי לבועז כבר, זה נורא מטריד אותי אישית ששם הלהקה כ"כ ממסוחר ומפורסם, לא בהכרח לרעה, הלהקה היא להקה כ"כ גדולה שמעטים יכולים להעריך אותה באמת. אותם חדשים שהצטרפו כי שמעו שיר או 2, כי זה חדש להם.. זה היה צפוי שמחציתם ירפו מלהקה זו ומפורום זה. ככה זה שמנסים לאהוב משהו בכוח, שלא באמת מזדהים איתו ואוהבים אותו. רק כדי להגיד "גם אני שומע אותם, איך שלא? להקה אדירה, מי שלא מקשיב להם פתטי שלא גילה את העולם.. " וזה לא בהכרח נכון.. אבל לא נכנס לזה כעת..

sagi91

New member
מה פתאום

אני גם חדש יחסית הצטרפתי בחודש האחרון ואני לא חושב שאת צודקת במה שאמרת על אלה שהצטרפו בזמן האחרון. חלק מהאנשים הם כמו שאמרת ששומעים את הלהקה בכוח והם לא באמת מזדהים איתה וכל זה אבל יש גם אנשים אחרים כמוני שבאמת אוהבים את הלהקה ולא התחילו לשמוע שירים שלהם כי הם ראו שהרבה אנשים שומעים את הלהקה הזאת אלא אנשים ששומעים את השירים שלהם כבר כמה שנים ובאמת אוהבים אותם. וזה שהם לא שולחים הודעות חדשות כל הזמן זה לא בהכרח שהם לא יודעים להעריך את המוזיקה של הלהקה.

Beautiful Scar

New member
יש לך בעיה הבנת הנקרא? ../images/Emo199.gif

תקרא שוב, ואני אצטט: "זה היה צפוי שמחציתם ירפו מלהקה זו ומפורום זה." לא הכללתי את כל החדשים, עובדה שאתה כאן.

sagi91

New member
לא דווקא אין לי בעיה...

אבל כנראה שלא שמתי לב לסוף המשפט טעות שלי =/

Beautiful Scar

New member
היי....תראה../images/Emo199.gif

מצטערת אם הודעתי היתה במעט תוקפנית, זאת לא היתה הכוונה שלי. בסדר גבר, קורה! *אז, בא לפה הרבה?
* חחחחח סתם..
יש לי קטע עם אייקונים היום והמון דם, זרמו עם זה~!

Beautiful Scar

New member
חח, נחתכתי היום המון!../images/Emo199.gif

וגם לא הרגשתי את זה בכלל, זה כלל לא כאב.. עמדתי לתומי לפני שיעור עיצוב, הרגשתי משהו דביק באצבעות שלי, וראיתי נוזל אדום.. בהתחלה חשבתי קטשופ - אחרי הכל עמדתי בסביבה מוקפת ילדים בקיוסק, האוכלים כריכים עם קטשופ הנוטף מהם... הרחתי, לא היה ריח! ניגבתי ואז דיממתי שוב XD עד שנתנו לי פלסטר. אחכ הגעתי הביתה, התעטשתי.. ושוב ירד לי דם- מהאף. מטריד. oh ya!!!

הי לך,

ראשית רציתי לציין שאני בן.אז ככה לא רציתי לבקר כביכול את ``החדשים`` שהצטרפו לפורום,אני תוהה למה קיים הפורום,למה אין דיונים,חידונים ושאר ירקות אודות הלהקה.?

sagi91

New member
כן הבנתי...

אבל התגובה האחרונה שלי לא הייתה מכוונת אליך XD זה היה לתגובה של beautiful scar וגם אני לא יודע למה אין דיונים חדשים אבל גם כשהצטרפתי לפורום לפני כמה שבועות לא היו כל כך הרבה דיונים =/ ועכשיו כמעט ואין בכלל.

barlevy

New member
כי...

דיוני עבר לא ממש זכו לשיתוף פעולה -כפי שלמשל ניסיתי לנתח אלבום בשבוע.. דיונים סטייל "החוליה החלשה" וכאלו , שקיימים בכל הפורומים כדי "להחיות" אותם -אותי אישית משעממים - למרות שאם מישהו רוצה מוזמן לפתוח. ואם למישהו יש רעיונות יותר יצירתיים - הדלת פתוחה :)

Beautiful Scar

New member
נמ, אבל יש אפשרות להכיר ככה אחד את השני../images/Emo199.gif

כבר הכרתי את עדן, כמדומני.. אבל זה היה בצט והיא זיהתה אותי. אפשר שירשורי ניתוח שיר(ים)

Beautiful Scar

New member
נמ, אני מניחה שזה אותו דבר בפורום הרשמי../images/Emo199.gif

לא יודעת, משום מה אף-אחד לא מנסה ליצור.. זה כמו קשר זוגי... רק בלי התחייבות ותשוקה (לפורום הכוונה, דה!) או שפשוט אולי הלהקה קיימת המון זמן, ולחלקנו אין מושג מאיפה להתחיל לסקור את הלהקה, לפרט שירים.. לדעת מה יש מאחוריהם, להביע התעניינות פילוסופית בנוגע לדבר הלהקה , שכביכול נמסר על ידי השירים שלהם. ואין לי מושג מה הם עושים, בטח מלווים להם עם הנכדים.

Beautiful Scar

New member
מלווים? מה לעזאזל.. XD ../images/Emo199.gif

אל תתיחסו, אני חולה.. נמ מה באתי לכתוב שם בעצם?! אני כבר לא זוכרת. אה! בטח מבלים** כןכןכן מבלים! זאת המילה.

אני גם נמצאת בפורום רק שאין על מה לדבר

זה לא אומר בהכרח שאני לא נמצאת כאן.

אין על מה לדבר?,

מדובר בלהקה של מעל 30 שנים,שהמציאה למעשה סגנון יחודי,14 אלבומי אולפן,עשרות להיטים,וסטיב האריס אחד. :)

Beautiful Scar

New member
הו.. אין פה כ"כ אשכולות?../images/Emo199.gif

זה שאני ואת פה, כבר יש 4! חחחחחחחח סתם אני צינית חח (אין לי מושג מה אני אומרת, אני אדם חולה~ הכל בגלל הנזלת! *מכחישה בכל תוקף*) חח

למעלה