מישהו כאן רואה One Tree Hill?!

Eskorbuto

New member
מישהו כאן רואה One Tree Hill?!

פשוט אין לי מילים..זה סדרה מעולה..בין הטובות אני חייבת לציין.. בהתחלה ממש התלהבתי..באמצע היו שתיים-שלוש פרקים לא משהו, אבל עכשיו בפרקים האחרונים הסדרה חזרה לעצמה ואין זה פשוט כל כך טוב.. מישהו עוד כאן צופה קבוע וראה כבר את הפרק האחרון 14 כמוני?:)

feeler

New member
סדרה מדהימה.

אני רואה את זה כל שבוע, וראיתי את כל הפרקים, אם בא לך לדבר על זה... זו רק אני שחושבת שעכשיו יהיה איזהשהו קשר בין לוק לניית'ן???

ayaliar

Well-known member
../images/Emo58.gifOTH 414

אני חושבת שכבר התחיל ביניהם קשר כלשהו ביום שזרקו אותם מהאוטובוס חחחחח אני לא ממש הבנתי את היילי.. היא באמת לא הלכה בגלל הריב שלהם? מי זוכר ריבים מטופשים כשכאלה דברים קורים? חשבתי, אולי היא רק משתמשת בריב כתירוץ כי אני בהחלט יכולה להבין למה קשה לה ללכת לבי"ח אבל ההסבר של הריב לא היה משהו אני מאוהבת בברוק סופית, היא פשוט בחורה מתוקה..

אחת מהטובות!../images/Emo45.gif

באמת אחת הסדרות היותר טובות שראיתי אי פעם.. טוב אני משוחדת
צ'אד
אבל זו באמת סדרה טובה.. ואני מחכה לפרק10... נו שיירד כבר!

ayaliar

Well-known member
יו איזה כיף לך../images/Emo70.gif פרק 10 מעולה../images/Emo70.gif

ayaliar

Well-known member
יש פה בהמשך הדף

בדיוק מה שאת מחפשת. הודעה של g.o שמפרטת את הסיפור

Eskorbuto

New member
114../images/Emo58.gif

שמחה שאנשים חושבים כמוני קודם כל :) היה פרק מעניין..ומשום מה תמיד יש משהו בעלילה שעוצר שלוק יספר כבר לברוק את האמת..מושכים מושכים..אני מקווה שכבר בקרוב נוכל לראות אותו אומר את האמת.. ברוק סתם בכיינית..לא ידועת..בהתחלה ביצ'ית ועכשיו נחמדה מדי..לא אוהבת את הדמות שלה יותר מדי בכל מקרה.. גם לא הבנתי את היילי שלא הלכה לבקר אותו..ותאמת כל הפרק חיכית רק שפייטון תהייה לצידו כשהוא יתעורר..אבל שמחתי גם שניית'ן היה לצידו ולא ברוק הבכיינית.. סה"כ פרק מעולה..

feeler

New member
אוף... ספויילר לשבוע הבא

אז ככה: שבוע הבא היא מגלה. מראים את זה בטריילרים, אני משתגעת מזה כבר. היא ראוה את לוקאס ופייטון בוובקאם של פייטון, אבל לוק מספר לה, אני לא יודעת אם לפני או אחרי. וכאן נגמר הספויילר. איזה חמוד היה מצידו של קית' לשלם את החשבון... כאילו, זה היה כמובן לא בסדר, כי הוא לא אבא של לוק, והוא היה צריך לומר משהו לקרן, או לעובדי בית החולים, שהניחו שהוא אבא שלו בגלל שם המשפחה. אבל איזה חמוד הוא שהוא לא רוצה שהיא תדאג לדברים כאלה. והטבעת!!! אוי, הטבעת... יפה, לא? אבל לא נראה לי יקרה משהו ביניהם בעונה הזאת... אה - ומישהו יודע באיזה כיתה הם? כי שמעתי ש-י', אבל זה לא הגיוני, כי הם varsity, וזה רק י"א-י"ב. מוזר.

ayaliar

Well-known member
הם אמורים להיות בני 17

אמא של לוק בכלל יודעת שזה דן שפגע בהם? נראה לי שהיא חושבת שהוא במקרה עבר שם מסכן קית'.. ריחמתי עליו נורא, כזה מקסים

feeler

New member
זה לא.

זה לא דן שפגע בהם, תראי את הפרק עוד פעם. זה ממש לא דן שפגע בהם, אלא משאית שבאה ממולם. דן בא מרחוב אחר בכלל.

ayaliar

Well-known member
|אייקון של חצי דביל|

אוקיי ראיתי את זה שוב.. זו לא היתה משאית אלא רכב כחול (די גדול) שנכנס בהם מהצד של לוק אבל להגנתי אני יכולה להגיד שזה קטע מלחיץ ולא שמתי לב לצבע של האוטו של דן חחחח זה היה נראה כאילו הוא נכנס בהם רק שעכשיו שהסתכלתי שוב זה באמת אוטו שונה

Lorelai

New member
באמת רציתי לשאול אתכם

שאני אתחיל לראות? כאילו, זה באמת שווה את ה"טרחה"? ואתם יודעים למה אני מתכוונת.

oasis147

New member
מממ כה

גמני רוצה לדעת. יש לי בסביבות ה50 הורדות עכשיו...

ayaliar

Well-known member
בואי אני אגיד לך כזה דבר

אני מאד מאד אוהבת דוסון קריק...אחת הסדרות האהובות עלי זה יותר טוב מדוסון

כנ''ל!../images/Emo45.gif

דוסון קריק היא תוכנית מ-ע-ו-ל-ה טרי היל...זה כמו...דוסון קריק פי כמה וכמה.. שוה לך להתחיל.. ומהר!

oasis147

New member
*רצה להוריד*

רק תגידו- גם לכם אחרי שאתם רואים דוסון קריק נשאר חיוך ענקי על הפצוף? או שאני היחידה?
גם One Tree Hill משאירה אתכם ככה? :) אה! כל פעם שאני רואה שכתוב Tree אני חושבת שזה Three! זה ממש מעצבן

למעלה