מישהו כאן צופה ב- UFC או PRIDE ?

deathcaster

New member
לאילן

תגיד לי אילן איפה אני יכול לראות את התוכניות האלו כי ערוץ 5+ לא בדיוק התחיל לשדר אותם לפי מיטב ידיעתי

אילן די

New member
אני גר בארה"ב...

אבל גם פה זה פיי פר ויו אז אני חושב שאולי גם בארץ אפשר להזמין את זה. בנוסף אפשר לרכוש די וי דים ברשת באתר של פרייד - www.pridefc.com שלדעתי מעניינים היום הרבה יותר מיו אף סי היות וכל הלוחמים הטובים עברו אליהם מיו אף סי (גם קן שמרוק). למי שלא יודע, פרייד הוא איחוד יפני שהחל ב-95 שכולל הרבה מאד איחודים יותר קטנים. למי שזוכר את טאקאדה מה UWF (בושידו בארץ), הוא היה שם גם ולא הצליח במיוחד. עוד מתאבק בושידו שדווקא כן מצליח שם הוא קאזושי סאקוראבה. ההיאבקות הינה עירוב סגנונות, כל אחד מגיע עם הסגנון שלו. החוקים מועטים, בניגוד לבושידו שהיה פעם - הכל אמיתי לגמריי (למי שחשב עד עכשיו שהבושידו היה אמיתי - צר לי לנפץ את הבועה). הזירה היא זירה מרובעת רגילה ולא כמו ב- UFC ששם הזירה היא אוקטגון מרושת (מתומן עם גדרות). אני נהנה לצפות ב- WWF בגלל קוי העלילה המשעשעים אבל היאבקות נטו... אין מה להשוות לארגונים האמיתיים. אני מקווה שלא שיעממתי אף אחד, מי שרוצה לשמוע עוד - רק לבקש.

TRIPLEfnH

New member
שאלה לא ממש קשורה

טוב, אז השאלה לא קשורה ל PRIDE אל אמרת שאתה גר בארה"ב, אז אם תהיתי אם אתה יודע, איך אני מקבל אזרחות אמריקאית (אנ יודע בערך... 7 שנים, ועדה, אמידות כלכלית), חשבתי אולי אתה יודע יותר בפירוט אם אתה יודע גם על גרין קארד, אישור עבודה, ומה לגביי לימודים בארה"ב אני אשמח אם תספר לי

אילן די

New member
ויזה../images/Emo32.gif

גרין קארד אפשר לקבל בכמה צורות : 1. עבודה - מעביד שיגיש עבורך בקשה לגרין קארד. 2. הגרלה - אפשר להירשם דרך השגרירות האמריקאית בת"א. 3. נישואין - להתחתן עם אזרח/ית אמריקאי/ת. בעקרון, אם יש לך עוד שאלות, כנס לפורום ישראלים בחו"ל. שם יוכלו לעזור לך ביתר פירוט. אילן

למעלה