כמה אופייני לטיפוסים מסוגך "ללכלך", כך שאצטרך להוכיח
ש"אין לי אחות", בפני ציבור שבחלקו הגדול לא באמת מכיר אותך. ברור שטל"ש אינו יכול להזים כאן את דבריך ואת הטלת הספקות החולנית שלך לאורך השנים. רק אדם חולה יכול להפיץ ברבים שהמצאתי קשר כזה או אחר עם עם טל שביט, על מנת לצאת "גדול" בציבור. חבל באמת שלא היה נהוג אז, לתעד למשל את ביקוריו אצלי בבית לחם הגלילית, (אופפס... שוב חשפתי?) את "שיחות האופנועים" שלנו, את תיכנון הטיול השני שלי בחו"ל ("אדלווייז) שבו הוא סייע לי רבות, את ההכרות שעשה לי עם מרי ומאריו, הבעלים של "אל וורדה" במנדלו די לאריו (אגם קומו), את הוויכוחים המרים על נושאים שונים כמו התעקשותו על החזון הפרטי שלו, שעתיד האופנוענות הוא אך ורק במנועי V2. חבל. היית מלכלך קצת פחות...
כמו שתמיד נהגת, ההשתלחות המיוסרת מעוותת שלך, לא פעם הוציאה אותך טאמבל קבל עם ועדה. לא יודע אחרי איזה "לימודים" הוא היה ב 78 "לפחות שנה בצבא אחרי הלימודים..." אבל, ב 78, הוא היה כבר 5 שנים בצבא, לאחר שהתגייס ב 73 והשתחרר בתחילת שנות ה 80.
אני לא ממש זוכר שהיה לו מאך IV. בכלל, לא זכור לי שהיה כזה אופנוע ומשונה לי שהקוואסקי התלת בוכנתי דו פעימתי שהיה לו... נקרא IV ולא III... אולי תאיר את עינינו בנושא זה? ארבע צילינדרי דו פעימתי? יש מצב ששכחתי... בכ"ז 40 שנה.
על מנת שתעשה סדר ב"מחברות" שלך, יש מצב שנפגשתי עם טל גם ב 1978. בטכניון. בפקולטה לאווירונאוטיקה. אני יודע שאתה אוהב לשמוע את זה. אתה שלא היית שם...
ונכון גם נכון אמרת (בפוקס!), באתי לפקולטה "עשרות פעמים" לאחר סיום התואר ב 78. זה בכלל לא "אי אלו שנים לאחר סיום התואר הראשון". נבור בפנקסיך מורה מסכן שלי, אולי תגלה שצה"ל (חיל האוויר במקרה דנן) אפשר למוסמכים 8 שעות שבועיות ללימודי המשך.... אגב מורה מסכן שלי, פרופ' דני ווייס (דיקן הפקולטה לשעבר) היה אז המנחה שלי. דבר אתו. הוא יזכור אותי בטוח כסגן אלוף עסוק עד מעל הראש גם במבצעים וגם בלימודים...
אשר ל"פוסל"... וכולי, מספיק לקרוא אותך ברפרוף על כול השטויות שלך, ע"מ להבין שרוכב אתה לא. בעצם, גם מומחה אתה לא, אם בודקים קצת לעומק את ההסברים הידעניים המעורפלים שאתה מייגע בהם את הקוראים מעת לעת. אמרנו כבר לא פעם, שככול שההסבר פתלתל יותר, כך קטנה היא הבנתו של המסביר ה"מלומד". אני אכן מסתפק ברכיבה בסופ"שים וחגים, 5 טיולי אופנועים באירופה וארה"ב. נדמה לי שזה עדיין חוקי. חוץ מהעובדה שה 12R שלי הוא האופנוע ה 15 אצלי, העובדה שאני אינני צובר ק"מ ע"ב יום יומי, ממש לא הופכת אותך לרוכב. שאמרנו כבר, רוכב אתה לא.
לבסוף, המפלט האחרון שלך, השימוש ב: "יהללך זר ולא ,... פיך". ברור שממך באמת נלמד מי אתה כן ומי אתה לא.
חזור למחילה מסכן שלי. הדממה הארוכה דווקא הלמה אותך. וגם, זה יתן לך כדבריך שלך: "...הרבה זמן לאסוף עלי עוד מידע...".
אגב, תודה על שרכשת את ספרי (סטימצקי, "נוצרי הגחלת"). קשה היה לך להתייחס או, שתיאורי האופנוענות, הטיסות ושאר ה"אקשן" היו זרים לך? שהרי, כבר אמרנו מה אתה לא...