מישהו כאן מכיר מומחה אמיתי לכיוונון מתלים של "כבדים"?

noy fb 22

New member
מישהו כאן מכיר מומחה אמיתי לכיוונון מתלים של "כבדים"?

שיחקתי לא פעם, ע"פ הוראות היצרן והיוטיוב ב"סאג" (פרילוד), בדאמפינג ובריבאונד.
אני עדיין מרגיש שיש מצב לכיוונון טוב יותר.

אם מישהו אחר היה שואל את זה, הייתי מפנה אותו ...

אליך

&nbsp
מפתיע שאתה חושב שיש מומחה גדול ממך, ועוד אמיתי

noy fb 22

New member

אני שמח שאתה עדיין בועט ולא ממש סינילי... אתה ממעט להופיע כאן לאחרונה.
לזכותך יאמר, האופוזיציה (הכרח המציאות כמובן), החדשה המפציעה כאן מעת לעת, המשקפת דור צעיר יותר, מצויידת בארגז כלים די חסר...
אשר למתלים, הבנת הנקרא בכתובים העוסקים בנושא והנסיון המצטבר באוכף, אינם יכולים עדיין, להתחרות באיש מקצוע שזה עיסוקו. דא עקא, עוד לא מצאתי אותו...

rusti james

New member
אני מכיר שניים

1. סטפן אבנדיצ'י
2. אלון אודלסמן

* בטוח יש נוספים.

noy fb 22

New member
תודה

מכיר את שניהם. אלון הוא היחיד בארץ המורשה מטעמי לגעת ב 12R שלי.
כשיגיע המועד לשיפוץ המתלים, ברור לי שהנושא יופקד אך ורק בידיו.
אשר לכיוונון... אני מחפש מישהו שזהו עיסוקו היחיד ורק בזאת הוא התמקצע. אגב, אני לא בטוח בכלל שיש כזה...

iec

New member
עזוב אותך משטויות…

MT-03 זה הדבר האמיתי!

tygger

New member
אין חיה כזאת מישהו שזה עיסוקו היחיד.

מעטים הם האנשים שהצליחו ליצור לעצמם פרנסה מתחום האופנועים, שהוא לא מוסך.
חלק מהם כפי שציינו, מביאים איתם התמחות נוספת את ה"צלחת".
סטפן מבין בכיוון מתלים וגם אלון.

היחידים שמתקרבים למה שאתה מחפש הם מדריכי הרכיבה המתקדמת ועיתונאי האופנועים בארץ.
כפיר לוין, אלי פנגס (וחבורת אופנוען מאומן), משה פרחי וכמובן אביעד אברהמי יוכלו לסייע לך.
לא בטוח כמה כל אחד מהם מתמחה במתלים, אבל אני מאמין שעם השנים והניסיון הם יכולים לסייע, והם יהיו מספיק אמיתיים לומר לך אם מה שאתה מבקש הוא מעבר למה שהם יכולים לסייע.

noy fb 22

New member
כמו שאתה יודע טיגר, אני רוכב לא מעט שנים. 15 אופנועים, 13

מהם "ליטר +" וכולם, ספורט טורינג או ספורט.
אין חלק שלא פרקתי והרכבתי בהם... לפחות עד לפני 10 שנים. אגב, את הפוטנציאל של אלון אודלסמן זיהיתי כבר לפני המון שנים, כאשר מיניתי אותו להיות המנהל הטכני של "ימאהה" בארץ (הייתי אז מנכ"ל ימאהה").
אשר למתלים, ראיתי גם ראיתי בחו"ל, מומחים שהם בדיוק מהסוג הדרוש לי. גם באירופה וגם בארה"ב.
אין רוכב חדש הפונה אלי, שאינו משוגר אוטומאטית לקורסי "אופנוען מאומן" ויחד עם זאת, עם כול הכבוד ל"בוגרי פרדר", למצטרפים אליהם בהמשך הדרך ול"עיתונאי האופנועים" שהפציעו כאן בהמוניהם בשנים האחרונות, יש לי והיו לי בעבר, יותר מדי השגות, פיקפוקים וגם וויכוחים מרים, עם לא מעט מהם. הוויכוחים עם ה"אורך" (טל"ש ז"ל) למשל, החלו עוד בתקופת לימודיו בטכניון, כשנפגשנו באותה פקולטה.
אפילו ההתרשמות מהסוזוקי VX800 (מס' 66) שעליו רכבנו בדולומיטים בהפרש של שבועיים בטיול של "אדלווייז", הייתה שונה כמעט מן היסוד.
גם עם גידי ידידי הוותיק (אתו נשלחתי מטעם משרד התחבורה לשבועיים "אופנוענות מתקדמת" בארה"ב (כוללהה... קורס בטיחות לדוג"ים והסמכה ל RIDING INSTRUCTOR מטעם ה MSF האמריקאי), היו לי לא פעם וויכוחים.
משום כך, המדריכים והעיתונאים שהצעת הם בסדר... רק שאני מחפש קצת יותר לנושא מאד ספציפי. למה? כי כבר רכבתי על מיתלים שהיו מושלמים בעיניי, מה שעדיין לא קורה לי עם ה 12R שלי.

אז בשביל מה שאלת את השאלה?

אתה באמת מאמין שאיפשהו בארץ מסתתר אדם שהתמקצע ומתפרנס רק מכיוון מתלים, שמבין כיוון מתלים כפי שאתה (חושב שאתה) מבין, שיכול לזכות להערכתך, שאתה ומכריך לא שמעתם עליו, ופה בפורום, במצבו דהיום, נמצא מי שמכיר אותו?
&nbsp
נ.ב.: אגדת החפיפה עם טל"ש בטכניון (שמופיעה כאן לראשונה) לא כל כך מסתדרת עם קורות החיים שלכם (השנים לא כל כך מתאימות).

noy fb 22

New member
נראה שהחיידק הפאטולוגי הישן עדיין מפעפע ואוכל אותך מבפנים.

א. אינך הראשון כאן, שהניק שלו מחפה על שריטות פנימיות ותסכולי עומק.
קרא שוב, לאט לאט. 1. יכול להיות שיש כזה או אפילו כאלה. עברו כמה שנים...
2. אביתר (ממושב בשרון ) לדוגמא, מתמחה בבולמים ומתלים. יש לי אפילו את הטלפון שלו (050869440) וקיוויתי שמישהו כאן אולי יכול לומר משהו בשבחו.
ב. אשר ל"אגדת החפיפה" עם טל"ש:
1. מעולם לא קראת את ה CV שלי אז מוטב שלא תחרטט בפני כאלה שאינם מכירים אותך. גם לא את ה CV של טל"ש.
2. הוא למד בפקולטה (אווירונאוטיקה) לא במקביל לי אך נפגשנו עשרות פעמים למרות שהוא לא סיים. באותה תקופה הוא רכב על הקוואסקי מאך III המפלצתי ולא פעם ולא פעמיים, הוא נהג להתעסק בו ברחבה שלפני הכניסה הוותיקה לפקולטה (ליד הטיל).
נראה שלמרות שכילית את מיטב שנותיך כמידען במחילה הישנה שלך, לא ממש השתפרת. בטח שלא מנטלית. נדמה לי אאל"ט, שאתה אפילו לא רוכב בכלל.
אשר ל"מצבו של הפורום"... הוא אכן שקט יותר אך מצד שני, לא מעט קשקשנים, "מבינים" בפרוטה, מורים מתוסכלים, צעקנים וידענים למיניהם שנעלמו עם הזמן, הפכו אותו למקום נעים יותר. פחות חופרים, בד"כ...

אבל בתגובה הקודמת שלך אלי (כאן למעלה) דווקא חלקת לי

איזה מחמאה או שתיים.
אפשר היה לחשוב שאתה כָּמֵהַּ לכך שאופיע כאן יותר.
אז מה קרה? מה בדברי הדליק את התגובה הפבלובית?

תתפלא מה וכמה אני יודע, גם עליך וגם על טל.
לגביך, אל תשכח שכבר ב-2005 גילינו בדיוק ובוודאות מי אתה, למרות הניסיונות הילדותיים-פאתטיים שלך להכחיש זאת, כך שהיה לנו הרבה זמן לאסוף מידע. מאז גם אישרת את זהותך אי אילו פעמים (למשל כשיצא לאור הספר שלך, ואפילו בשרשור הזה, כשסיפרת שהיית מנכ"ל ימאהה).
עובדה שאני יודע שלא למדתם באותן שנים, ועוד דבר שאני יודע הוא שטל רכב על המאך IVלא III – ושזה היה ב-1978, כשהוא כבר היה לפחות שנה בצבא (כלומר אחרי הלימודים).
אז מה? הוא היה בא מהצבא לרחבת הכניסה לפקולטה להתעסק עם האופנוע? וגם אתה היית מגיע לשם "עשרות פעמים" במקרה באותו זמן, אי אילו שנים אחרי שכבר סיימת את הלימודים?
או שאתה קצת מבלבל או מפנטז או סתם מתרברב?

אני לא מבין מה קשור אם אני רוכב או לא, אבל אם זה מה שמקנה לי בעיניך את הזכות להתבטא כאן, אז אני יכול להרגיע אותך שבהשוואה אליך אני עומד בקריטריון ביג טיים. וזה לא כל כך קשה כשמביאים בחשבון שמאז קנית את ה-12R רכבת בממוצע פחות מ-2500 ק"מ בשנה (כן, גם את זה אני יודע). יש מצב שרק על מנוע קר אני רוכב יותר ממך (על "ליטר +", כבר לא מעט שנים). אני חושב שזה אחד המקרים עליהם נאמר "הפוסל במומו פוסל" ו"מי שגר בבית מזכוכית, וגו' ".

אבל אתה צודק שאינני "הראשון כאן, שהניק שלו מחפה על שריטות פנימיות ותסכולי עומק". גם לא השני, ולא השלישי, ולא ה-n-י.
אני פשוט לא אף אחד מהם.

noy fb 22

New member
כמה אופייני לטיפוסים מסוגך "ללכלך", כך שאצטרך להוכיח

ש"אין לי אחות", בפני ציבור שבחלקו הגדול לא באמת מכיר אותך. ברור שטל"ש אינו יכול להזים כאן את דבריך ואת הטלת הספקות החולנית שלך לאורך השנים. רק אדם חולה יכול להפיץ ברבים שהמצאתי קשר כזה או אחר עם עם טל שביט, על מנת לצאת "גדול" בציבור. חבל באמת שלא היה נהוג אז, לתעד למשל את ביקוריו אצלי בבית לחם הגלילית, (אופפס... שוב חשפתי?) את "שיחות האופנועים" שלנו, את תיכנון הטיול השני שלי בחו"ל ("אדלווייז) שבו הוא סייע לי רבות, את ההכרות שעשה לי עם מרי ומאריו, הבעלים של "אל וורדה" במנדלו די לאריו (אגם קומו), את הוויכוחים המרים על נושאים שונים כמו התעקשותו על החזון הפרטי שלו, שעתיד האופנוענות הוא אך ורק במנועי V2. חבל. היית מלכלך קצת פחות...
כמו שתמיד נהגת, ההשתלחות המיוסרת מעוותת שלך, לא פעם הוציאה אותך טאמבל קבל עם ועדה. לא יודע אחרי איזה "לימודים" הוא היה ב 78 "לפחות שנה בצבא אחרי הלימודים..." אבל, ב 78, הוא היה כבר 5 שנים בצבא, לאחר שהתגייס ב 73 והשתחרר בתחילת שנות ה 80.
אני לא ממש זוכר שהיה לו מאך IV. בכלל, לא זכור לי שהיה כזה אופנוע ומשונה לי שהקוואסקי התלת בוכנתי דו פעימתי שהיה לו... נקרא IV ולא III... אולי תאיר את עינינו בנושא זה? ארבע צילינדרי דו פעימתי? יש מצב ששכחתי... בכ"ז 40 שנה.
על מנת שתעשה סדר ב"מחברות" שלך, יש מצב שנפגשתי עם טל גם ב 1978. בטכניון. בפקולטה לאווירונאוטיקה. אני יודע שאתה אוהב לשמוע את זה. אתה שלא היית שם...
ונכון גם נכון אמרת (בפוקס!), באתי לפקולטה "עשרות פעמים" לאחר סיום התואר ב 78. זה בכלל לא "אי אלו שנים לאחר סיום התואר הראשון". נבור בפנקסיך מורה מסכן שלי, אולי תגלה שצה"ל (חיל האוויר במקרה דנן) אפשר למוסמכים 8 שעות שבועיות ללימודי המשך.... אגב מורה מסכן שלי, פרופ' דני ווייס (דיקן הפקולטה לשעבר) היה אז המנחה שלי. דבר אתו. הוא יזכור אותי בטוח כסגן אלוף עסוק עד מעל הראש גם במבצעים וגם בלימודים...
אשר ל"פוסל"... וכולי, מספיק לקרוא אותך ברפרוף על כול השטויות שלך, ע"מ להבין שרוכב אתה לא. בעצם, גם מומחה אתה לא, אם בודקים קצת לעומק את ההסברים הידעניים המעורפלים שאתה מייגע בהם את הקוראים מעת לעת. אמרנו כבר לא פעם, שככול שההסבר פתלתל יותר, כך קטנה היא הבנתו של המסביר ה"מלומד". אני אכן מסתפק ברכיבה בסופ"שים וחגים, 5 טיולי אופנועים באירופה וארה"ב. נדמה לי שזה עדיין חוקי. חוץ מהעובדה שה 12R שלי הוא האופנוע ה 15 אצלי, העובדה שאני אינני צובר ק"מ ע"ב יום יומי, ממש לא הופכת אותך לרוכב. שאמרנו כבר, רוכב אתה לא.
לבסוף, המפלט האחרון שלך, השימוש ב: "יהללך זר ולא ,... פיך". ברור שממך באמת נלמד מי אתה כן ומי אתה לא.
חזור למחילה מסכן שלי. הדממה הארוכה דווקא הלמה אותך. וגם, זה יתן לך כדבריך שלך: "...הרבה זמן לאסוף עלי עוד מידע...".
אגב, תודה על שרכשת את ספרי (סטימצקי, "נוצרי הגחלת"). קשה היה לך להתייחס או, שתיאורי האופנוענות, הטיסות ושאר ה"אקשן" היו זרים לך? שהרי, כבר אמרנו מה אתה לא...

לא זכור לך שהיה כזה אופנוע? אוי ואבוי.

טוב נו, בסדר. אני אאיר את עיניך

אבל אתה תצטרך לשם כך להקליק כאן.

אני יודע שהכרתם, ונפגשתם, וכו' וכד'.
אבל אני גם זוכר איך בימים ההם של הדיונים הסוערים כאן בפורום נהגת לתקוף (גם) אותו בגסות, בזלזול, בעלבונות אישיים, כל אימת שהוא ניסה להעמיד אותך על טעויותיך (שזה מה שקרה פחות או יותר תמיד). אז, איכשהו לא זכרת את כל הנוסטלגיה הזו, את ידידותכם, את חסד הנעורים.
או שהרשית לעצמך כי חשבת שהאינטרנט מסתיר אותך ולא יודעים מי אתה?

noy fb 22

New member
אתה באמת לא ראוי להתיחסות. ממש קריטי עניין ה IV או III...

ממש "אוי ואבוי". לא זכרתי!!! אף כשחלפו - כפי שציינתי - 40 שנה ועסקינן בכלל באופנוע נדיר, כשלון מסחרי שכמעט ולא טבע חותם בשוק.
אתה כזה חנטאריש. הדיונים כאן עם טל היו צימחוניים לעומת ההתנצחויות הסוערות אתו בפורומים אישיים יותר. פתיל קצר כמו שהיה לו ודעתנות כשלי... ברור שיש ניצוצות.
רק טיפוס כמוך המצוי תמיד בשוליים, יכול לכנות מתוך המחילה שלו את דברי לטל כ"...גסות, זילזול, עלבונות אישיים..."
למרות העיוותים והסילופים שלך, לא היה עלי "...לזכור את הנוסטלגיה הזו (היית מת להיות חלק ממנה...), את ידידותינו ואת חסד הנעורים...". עד שנגמר, בפשטות, החשבתי אותו לידיד ואיש מקצוע מן המעלה הראשונה. לעולם לא תבין זאת. אתה לא בנוי ליחסים אישיים כאלה... או בכלל...
אל תטרח לענות. העימות האידיוטי הזה שאליו גררת אותי, לא מכבד אותו.

כישלון? נדיר? לא טבע חותם באיזה שוק?

וזה מה? בניגוד להצלחה ולחותם של ה-MACH III, שבזכותם אותו אתה כן זוכר?
ה-Mach IV היה כזה כשלון, שכשקאוואסאקי הוציאו ב-2015 את אופנוע המסלול הסדרתי הקיצוני ה-H2R, ואת אחיו החוקי-לכביש ה-H2, הם קראו להם על שם .... נחש .... עוד נסיון ... נו ....
נו טוב, אני מבין שאפילו לחפש באינטרנט אתה מתקשה אם אני לא מדריך אותך, וגם אז אתה מתקשה בהבנת הנקרא, אז אני אגלה לך: על שם ה-MACH IV (H2 היה שמו הרשמי של ה-MACH IV, וגם אז, בשנות ה-70, היה לו אח רייסר שנקרא H2R).
יכול להיות שהם קראו לו כך כי הם רצו לשדר לקהל הלקוחות הפוטנציאלי (אלה שכן זוכרים מה מסמל ה-MACH IV בהיסטוריה של אופנועי הספורט בכלל, ושל קאוואסאקי בפרט) תדמית של כישלון?
או שאולי משום שהוא היה benchmark לאופנוע ספורט קיצוני, שיאן מהירות ותאוצה מיתולוגי (יותר מה-Z1 המיתולוגי בפני עצמו, שנמכר במקביל אליו באותן שנים, שאותו אני מקווה שאתה כן זוכר) עם ביצועים יוצאי דופן (לתקופתו, כמובן), בדומה ל-H2 וה-H2R הנוכחיים?
איזה טפשים אנשי השיווק האלה של קאוואסאקי? אם הם רק היו פוגשים אותך קודם ...
______

"רק טיפוס כמוני ... יכול ... בלה בלה בלה"?
הקשקושים על הפתיל הקצר, הדעתנות (יותר נכון המקובעות), הניצוצות (עאלק), הם הסילוף והעיוות.
"לאורך כל הדרך, אישיותו הוירטואלית של נוי מעוררת בי שאט-נפש. מעולם לא נתקלתי בשילוב כזה של גישה של "אני צודק וכל העולם טועה", וסירוב להכיר בכך שיש עוד אנשים שיודעים משהו, יחד עם גישה יהירה ומתנשאת כלפי הזולת וצורת התבטאות דוחה" (דוגמית מדברים שכתב טל כאן בזמן אמיתי, ונמצאים בארכיון הפורום).
אם הוירטואלי עוד היה צמחוני, כמו שאתה מתרברב כאן, אז אתה אומר שבמציאות זה אפילו יותר גרוע?
נו, אם זו דרכך להתייחס לידידים, ועוד כאלה שאתה מעריך, אז אני ... באמת לעולם לא אבין זאת.

נ.ב: שכחת לציין שאני לא רוכב.
אני מבקש להקפיד לשתול את המסר הזה לפחות 3 פעמים בכל פוסט.

noy fb 22

New member
אתה מבייש את זכרו, כבר אמרתי לך שאינך ראוי לדבר עליו ועל

הקשר החברי שהיה לנו. חלאס.
כאחד שאינו רוכב, אתה מבייש גם את ההסטוריה האופנועית. לא הכול כתוב ברשת, ב"וויקי" או בספרייה האישית שאת נתוניה אתה אוגר שנים, כמעריץ דו"ג מהצד שאינו רוכב.
המאך 4 היה כישלון שיווקי חרוץ למרות ביצועיו, בעיקר משום שהיה מועד לתקלות וגם כי העולם נטה אז יותר ל 4 פעימות. הוא עד היום סמל ותו לא. כדאי שתפסיק כבר להטעות את אלה שלא מכירים אותך.
מעולם לא "הדרכת אותי לחפש ברשת". "יוזמות הסיוע" שלך הן פרי דמיונך הקודח ובד"כ אינן משרתות איש זולתך. הפסק עם השקרים האלה.
ברור ש"פגשתי את אנשי השיווק של קאוואסקי", יותר מאשר פעם אחת.
למה לדעתך היו ברשותי 4 קאווא עד היום?
ה Z1R (MKII) ה"מיתולוגי בפני עצמו שאותו אתה מקווה שאני כן זוכר" טמבל, המופיע בתמונות המצורפות, היה הקאווא הראשון שלי. הבנת? אתה מרייר עליו ואני רכבתי עליו כמה שנים טובות.
"הבנת המקרא" אעלק! למה אתה חושב שבכלל קניתי אותו אז? כרגיל, יצאת די קטן. אתה ומאגרי הטריוויה שאגרת כול חייך.
אופפססס, שוב חשפתי את זהותי למקרה שתפענח את לוחית הזיהוי?

עד לפני רגע לא זכרת בכלל שהיה אופנוע כזה מאך 4

אפילו חשבת שמדובר באופנוע עם 4 צילינדרים, לא ידעת בכלל על מה מדובר, ועכשיו אתה כבר יודע שהוא היה מועד לתקלות?!
העולם נטה אז ל- 2פעימות? אז בניגוד להיום? או בניגוד למה שהיה מ-אז?
אבל גם המאך 3 היה 2 פעימות. אז גם הוא היה כשלון?

אפילו בשרשור הזה הדרכתי אותך בחיפוש ברשת. של המאך 4. זוכר?
עד שלא צירפתי לך את הקישור לחיפוש - דבר שהיית צריך לעשות בעצמך לפני שפלטת את השטויות על המאך 4 שחשפו עד כמה אין לך מושג על מה אתה מדבר - לא הצלחת לעשות זאת בעצמך.
עד היום הוא סמל ותו לא, ובכל זאת לא הכרת את הסמל הזה. אי אפשר למחוק את הפדיחה הזאת.

ומה קשור עכשיו ה-Z1R (חוץ מהצורך הבלתי נשלט שלך להתרברב קצת)?
אני דיברתי על ה-Z1, לא על ה-Z1R.
אל תגיד לי שאתה גם לא יודע מה זה Z1 או להבדיל בין השניים.
אני דיברתי בפירוש על דגם Z1 שנמכר במקביל למאך 4 בשנים 72-75.
ה-Z1R הופיע 3 דגמים ו-3 שנים אחרי שייצור ה-Z1 והמאך 4 נגמר, ובסוף אני הטמבל? (או שהתכוונת שה-Z1R טמבל? קשה להבין מהמשפט שלך.)
הייתי מרייר עליו אולי לפני 35-40 שנה, אם כי אם כבר, בין אופנועי השנים ההן, הייתי מרייר על ה-CBX.
גם את זה אתה בוודאי לא יודע, או כבר לא זוכר, אבל ה-Z1R היה שדרוג של ה-KZ1000 שנועד להתמודד בסוף ה-70' מול ה-GS1000, ה-XS1100 וה-CBX, והוא היה הנחות בין ארבעתם. לכן הוא גם יוצר רק בשתי שנות דגם – 78 ו-80 (אם כבר דיברת על כשלון מסחרי).
אבל היום זו רק נוסטלגיה שנעים להיזכר בה.
זכינו מאז למושאי ריור ולחוויות רכיבה מסעירים/ות יותר.
אז למה באמת קנית אותו אז?

noy fb 22

New member
הבנת הנקרא, החרון אוכל אותך ואתה מאבד ריכוז קבל עם ועדה.

מוטב שתרגע, אתה כבר לא ילד...
איפה אמרתי שהוא היה 4 בוכנות?
איפה אמרתי שהעולם נטה אז ל 2 פעימות?
מי בעולם זקוק ב 20 שנה האחרונות שמורה מתוסכל יסייע לו לחפש ברשת?
נחמד שהודית בכך שהוא היה סמל ותו לא. סמל שהתפרסם בזמנו באי האמינות שאפיינה אותו. יותר מדי חלקים נעים אמרו אז וטיימינג לא יציב... . כול זה מזכרון מורה מסכן, לא מהרשת. אפילו שלעיתים הזכרון זקוק לתמריץ.
כרגיל אתה מנותק בעקבות הידע הכתוב שלך שאינו אלא טריוויה לא מדוייקת.
אני רכבתי, טמבל. אתה קראת, הבנת רק חלקית והפכת לשרלטן "על חדשים" שלא מכירים את ה"ידענות" שלך. לא הכול היה במציאות ע"פ מה שקראת ב CYCLE WORLD וב MC. הרבה מבחנים מוטים היו להם והיחידי מהם שדבריו היו תמיד בסלע הוא קווין קמרון במאמריו ובספריו המעולים שברשותי (TDC1 ו 2).
ה GS היה "בסדר". לא יותר. ממוצע, כמו הונדה היום. איך אני יודע? רכבתי עליו.
ה XS11 היה המלך הבלתי מעורער למרות גל ההינע. איך אני יודע? רכבתי עליו והדרישות היו אחרות.
ה CBX "שלך" היה הבעייתי מכולם. רחב כמו בית, כבד, 24 שימסים קטנטנים ויקרים שנטו להשחק, שילדת ספאגטי, "משקל בלתי מוקפץ גבוה" בשני הקצוות ומימדי מפלצת לדגם הפול פיירינג. לא הכול כתוב במגזינים... הקאווא SIX היה הרבה יותר צר. איך אני יודע, רכבתי על שניהם כמובן.
ה Z1R, מארק 2 (שחור, יחיד בארץ) היה הטוב מכולם, שיפור עצום מה Z1 קודמו. בזריזות, במימדים, בכוח ואפילו בחשבון הדלק. אמנם, נזקקתי ל SPECIAL TOOL נדיר ע"מ לחלוץ שימסים אבל...היה שווה. לא מתאים לרוכב בהתכתבות לא צעיר כמוך, לקבל על עיוור את מה שהוא קורא ב CW או ב MC. אבל... אופי אינו משתנה עם הגיל.
אני מציע לך לשקול וויכוחים עתידיים עם הגברת תמי גורלי. גם היא כמוך, ידענית טריוויה שאינה רוכבת. זה יוריד ממני את הבבל"ת שלך וגם יקל עליך אישית.

למעלה