מישהו כאן מכיר את...

La Gamba

New member
יפה מתן

מקורותיי הנאמנים דיווחו שהשארת עקבות בפורום רחובות, אנא שים לב לזה שמנהל אותו, אם תהרהר היטב במעמקי הזיכרון שלך, תזכור שביקשתי ממך להתקשר אליולפני חודשים, ולהביא לי דיסק! למסיבת פורים באשקלון!! אגב, אני מאוד גאה בך שאתה מביא את נוע"ם לכל פורום אותו אתה מבקר, אתה יכול לצרף את זה לחתימה, וכףך תוכל לפרסם את נוע"ם יותר, ולזכות במה שאני תמיד מתעקש שנשיג בכתבותיי בעיתון.

ובכן,

נוע"ם (נוער מסורתי) היא תנועת הנוער של התנועה המסורתית בישראל. זוהי תנועה דתית אשר אינה מכפה את הדת על אף אחד, יש לנו אנשים נחמדים ואיכותיים, גם דתיים ויותר חילוניים, וממש שווה להגיע אלינו. אנחנו מקיימים פעולות בכל יום ג בשעה 5 ברחוב מילר 6- קהילת "עדת שלום עימנואל". הפעילויות מיועדות לילדים מכיתות ג-ח וכן למי שמעוניין, יש לנו גם פעולות תיכוניסטים. בנוסף, במהלך השנה אנחנו מקיימים מפעלים ארציים רבים,כמו למשל: מבצע בסטא, פורימון טיולי פסח וסוכות, שבותונים, פסטינוע"ם, והשיא של השנה- מחנה רמה נוע"ם בצפון במשך 3 שבועות. לתיכוניסטים אנחנו מקיימים את כל הנ"ל וכן: שבת מנהיגות, ליל סליחות, מסיבת פורים, ליל תיקון שבועות, ולצוות מחנה רמה נוע"ם= 4 שבועות! ובקיץ לכל שכבה (י"א=בראשית, י"ב=מסגרת) מתקיים גם שבוע עבודה בקיבוץ הכי מגניב בעולם... קטורה!!! אצלינו יש אווירה ממש טובה וממש כיף. אנחנו גם מקיימים פעילויות יחד עם הקהילה שלנו ויש גיבוש ותחושת אחדות נהדרת. כל המעוניינים (מאוד מומלץ!!!) להצטרף: בקהילה- 08-9469180 אני (מתן)- 08-9475025 או 054-489253 נתראה בנוע"ם

PsYcHo EgG

New member
מתן?! מה המצף?:)

חח מתןן מה קורה?:) ממממ כן כן אני מכירה כמה אנשים משם:) ממ אתה אחד מהם מה קורה? חחחח אני עדייייין בשוק שיש לעיר חור שלנו פורום:) P: לילך

La Gamba

New member
במקרה, כן

אגב מתן, אתה יכול אולי לשכלל את מה שכתבת עוד קצת (על מנת שיהיה קצת יותר מקיף וארצי), ואז נוכל לתקוע אותו במאמרי פורום 328, או לפחות בהודעת המנהל?

אני מרגיש נימת זלזול מצידך בני...

ואתה לא צריך להכחיש את העובדה שאתה גם בנוע"ם!!!!!!!

La Gamba

New member
אני לא מכחיש

אירת מדוע אצרף קישור לפורום נוער מסורתי? אני ממש לא מזלזל, אני מאוד גאה במה שאתה עושה, אני מריגש שזה משהו שרציך לעשות כבר הרבה זמן וכל הזמן, פוטנציאל לא ממומש.

למעלה