מישהו כאן מחליק ב-TAR ?

• פותח הנושא RieM
  • פורסם בתאריך

hugo

New member
אני הייתי ביום שלישי שעבר

היה מדהים מעכשיו אני מקווה להגיע בכל יום שלישי איך מביאים את כל החברה שם לפורום הזה? \

שולחים את מנהל הפורום שלנו לעזזאל

הדפוק הזה לא עושה כלום. הוא סתם יושב שם, מXונ1, ולא עושה כלום. יאללה!! מהפכה!!! להחליף את הבטלן!!! כל הכבוד למרקס (גרוצ'ו מרקס כמובן)

RieM

New member
נכון, היה באמת מדהים ../images/Emo13.gif

אבל היה גם מפחיד שחבל-על-הזמן !
ביחוד הירידה של יפו
... סיימתי את המסלול מפורק אך מרוצה.
דרך אגב, מה נסגר עם ה"סטריפ טאקי" ששיחקו שם בסוף ?

גיאגלגל

New member
כשאתה פוגש אותם

פשוט ספר להם על הפורום הזה. על מה שטוב בו כמובן. המישק הנוח, האנשים ...

RieM

New member
אתה יכול לבוא איך שאתה רוצה

ההחלקה היא על אחריותך בלבד ! מגינים יכולים לעזור לך אם חס וחלילה תתרסק.
(רמז: כולם מתרסקים, sooner or later) אני אישית מחליק עם מגיני ידיים בלבד, אבל יש כאלו ששמים מגיני מפרקים ובאים עם קסדה. חשוב לפני כן שתדע לעצור כמו שצריך, בין אם בעצירת T או באמצעות המעצור שבנעל הימנית. זה אחד הדברים החשובים ביותר, חוץ משליטה טובה ויכולת החלקה לאורך זמן (3 שעות). בכל מקרה, אתה יכול להגיע ומקסימום לפרוש בדרך. המפגשים הם תמיד (!) בימי שלישי ב-22:00 בבימה (יציאה ב-22:30), חוץ מהמפגש הקרוב שיערך ביום שני מכיוון שיום שלישי הקרוב הוא ערב יום הזיכרון.

RieM

New member
אופס, sorry ! ../images/Emo24.gif

כתבת בלשון זכר ולא שמתי לב שאת בעצם בת !
anyway, כל מה שכתבתי לך תקף גם בלשון נקבה ואם את מחליקה טוב, פשוט תגיעי וזהו ! במקרה הכי גרוע .. הקצב לא מתאים/מסלול משעמם/אנשים על הפנים, תפרשי באמצע. בכל מקרה, השבוע מחליקים ביום שני (שזה במקרה היום). אני אישית לא יכול להגיע היום, אבל אני מניח שהם יצליחו להסתדר בלעדי ..

שיוש82

New member
עצירת T בעייה רצינית!

גם אני לא מזמן הצטרפתי ל TAR אבל אני בבעייה: העצירת T הזו לא רק שהיא שוחקת את הגלגל מאוד מהר, היא פשוט גורמת לי לכאבים עצומים בברך. הרכבתי כבר את המעצור אבל אני שונא להשתמש בו. ביום שני אני כבר לא אוכל לבוא. אפילו כשאני סתם הולך ואני יוצר עם הרגליים את ה-T אני חש בכאב. יש כאן מישהו מקצועי שיש לו איזושהי עצה???

ori

New member
סגור שנפגשים השבוע ביום שני ???

במקום בשלישי

RieM

New member
תנסה להגיע לספורטק בימי ראשון

נדמה לי שיש שם את קורס קבוצת המתחילים שמעביר יניב. כך או אחרת, צריך לראות איך אתה בדיוק עוצר בכדי להבין מה אתה (אולי) עושה לא בסדר שגורם לך לכאבים. בשישי-שבת יש הרבה מחליקים מנוסים שמגיעים לספורטק. תוכל לשאול אותם שאלות בנושא.

שיוש82

New member
יש דרך אחרת לעצור?../images/Emo53.gif

לפעמים אני מאט ע"י הצלבת הרגליים (כמו בסקי) במיוחד בירידות כדי להמנע מה-T. אבל מלבד הכאבים,זה גם שוחק את הגלגל (והגלגל שלי יחסית עבה). בסה"כ רכבתי פעמיים עם TAR, שזה די אינטנסיבי, וכבר אני נאלץ להפסיק.
תהנו היום ושמרו על עצמכם.

RieM

New member
אני חושב שהבעיה שאתה מתאר

נגרמת כתוצאה מכך שאתה כנראה לוחץ חזק את הרולר על הקרקע במקום לגרור אותו במתינות מאחוריך. לפעמים יש צורך בעצירת חירום מיידית, אבל אז זווית הרגלים משתנה, הרגל הקדמית עוברת למצב של כמעט כריעה ואילו הרגל האחורית המשמשת כמעצור, נמצאת בזוית חדה לקרקע. זאת לעומת זוית עצירה של קצת פחות מ-90 מעלות, או במילים אחרות, בעצירה מתונה זוית הרגל לא משתנה כמעט והחיכוך בין הגלגלים לקרקע נועד יותר להאט ופחות לעצירה מוחלטת.

למעלה