מישהו כאן יודע.....

מישהו כאן יודע.....

אם יהודה לוי מחזיר מכתבים אם שולחים לו לדרסט הפקות? אם למישהו הוא החזיר אז תגידו לי ביי שחר. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ יהודה לוי שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

actress

New member
אם את רוצה יש לי את הסוכנת האישית

של יהודה ששם הוא גם מבקר מידי פעם

היי../images/Emo66.gif

את מכירה את יהודה נכון? שלחתי לו מכתב דרך דרסט הפקות, נראה לך שהוא קבל אותו? יש לך כתובת אחרת לשלוח לו מכתבים? להתראות, שחר

actress

New member
כן ואני חושבת שהוא יענה

והנה הכתובת הנוספת בן יהודה 136 ת"א אני בהמשך ירשום טל והכל

actress תרשמי כי כנראה נזמין אותו

לפורום בגלל הביקוש הרב אחותי תבקשי ממנו לבוא אבל לא סתם תדברי איתו ושהוא ידבר איתי דרכך ונתאם עם תפוז פורמים (אם את יכולה) יהיה טוב מרקו.

actress

New member
ואתה חושב שהוא יגיע?

אני לא חושבת שאפרסם את הטל´ כי הסוכנת האישית שלו יכולה להתחרפן מהקטע הזה בכל מקרה הכתובת של הסוכנות בן יהודה 136 ת"א ולא נראה לי יש סיכוי שהוא יגיע הבנאדם אוטוטו טס לחו"ל ללמוד ויש לו גם מלא פרויקטים כמו הצגה חדשה אבל אני יכולה לנסות אני אתקשר לזהר הסוכנת שלו בימים הקרובים ואשאל אותה אפילו אני אכתוב לה באימייל ויש מצב שנוכל לארגן גם מפגש עם רונה כי היא פחות עסוקה ויש לי את הכתובת שלה אז אפשר

lehayey aava

New member
כן תזמיני אותה..

דבר ראשון זה לא רונה זה סופי צדקה.. ודבר שני תזמיני אותה איזה פצצה!!! למרות שעדיף יהודה לוי אבל גם סופי זה פצצה!!!

מממ....

צודקת במאה אחוז גם אני אם הייתי מפורסם לא הייתי מרשה שחלר נכבד מהגולשים בישראל ידעו את הטלפון שלי למרות שאני כבר יודע לא מספר קטן של טלפונים הבעיה שעם יהודה ודנאלה יש בעיה משום שהם קטינים וקצת קשה למצוא אותם מה שכדי שתשלחי לי במייל אולי את המספר של הסוכנות או המספר הפרטי שלו (בהבטחה שזה לא יפורסם ברשת) ובשביל שנוכל לארח כוכבים מהסידרה פה אז אם את יכולה... רק אל תדאגי בקשר לפירסום היחידים שידעו את המספר זה אני ו/או הנהלת הפורמים אלי מרקו.

actress

New member
אממ אני גם מנהלת פורום מסוים אז אני

יכולה לשלוח גם לנטע אני שולחת לה מיילים אבל אני אשתדל לשלוח את הטל´ כפי שידוע זהר יעקובסון לא נחמדה כ"כ והיא ממש לא מתנהגת יפה בטל´ אבל המזכירה שם מנתקת לכל 1 יש לי את המייל הישיר של זהר אני אשאל אותה ישירות ועל זה אני מצטערת שלא החלפתי עם יהודה טל´ בזמן הצבא כי יכלתי לבקש אבל לא רציתי טוף לא נורא בכל מקרה אלי אם תרצה עוד עזרה אז בכיף ואני אשלח למסר את מה שביקשת אבל את הפקס מחר כנראה ולא לדאוג אני לא שוכחת

אין בעיות...

אבל תעדכנו אותי במה שקורה ותגידי לנטע שאיתי הכל סוכם אליהו.

actress

New member
אמממ.. יהודה 22 ויסמין גם פחות או

יותר ויעל הסנובה בת 21

למעלה