מישהו כאן היה ב....?????

profil45

New member
מישהו כאן היה ב....?????

מישהו כאן היה בקורס של ראלי(או איך שקוראים לזה) איפשהו בעולם ????????

מצמץ

New member
בקשר לשאלה הקודמת שלך..

1.יש הרבה חברות (בחו"ל) ללימוד נהיגה מתקדמת ונהיגת מירוצים המחירים דומים אבל התוכן שונה. 2.במידה ותחליט שמירוצים זה הכיוון שלך, רוב האנשים ימליצו לך ללמוד אצל JIM RUSSELL באנגליה הוא מתעסק גם בפורמולה וגם בTURING. ונראה לי שמ-TURING תפיק את המירב (דומה מאד לנהיגה מתקדמת). 3.בשביל להקל לך על העניינים: לפני כמה שנים הוקמה בארץ חברה בשם SPEEDSPORT (ע"י מישהו בשם איתן אם זכרוני לא מטעה אותי) הכתובת של החברה שלו היא אוסישקין 88 בת"א, והטל: 5467194-03. הוא יכול לארגן לך "חבילה" ללמוד בחו"ל (נראה לי שקורס זה בין 3-6 ימים בחו"ל) והוא יוכל ליעץ לך במקצועיות לגבי השאלות שלך. אני לא בטוח שהחברה שלו עוד קיימת אבל במידה ולא "בנחשונים" בטוח ידעו איך לאתר אותו (הוא מוכר גם לבוש וציוד ספארקו וכדומה) מקווה שהמידע שנתתי לך יעזור לך.

מצמץ

New member
קודם כל תאיית נכון RUSSELL דבר שני

יש לו כמה בתי ספר בעולם (בארה"ב יש יותר אופציות כמו נהיגה מתקדמת קארטינג ועוד...) ונראה לי שיותר זול לנסוע לשבוע באנגליה מאשר באסיה ולארה"ב לא?. אתר הבית שלו זה WWW.RUSSELLRACING.COM

ranfin

New member
צודק ומתנצל על האיות אבל

הם עזבו את אנגליה (הם ישבו בסילברסטון כמדומני) ורבו עם הבעלים. עדיין יש בסילברסטון בי"ס לנהיגה מקדמת, הם נוהגים על הלוטוס איליס !!! הנהיגה היא נהיגת כביש ולא ראלי.

מצמץ

New member
אולי אתה צודק (לא בטוח)

בכל אופן, מתנצל על תגובתי הבוטה

falou

New member
המלצתי

בתור נקודת התחלה וותר על השאיפות ה"מירוציות" ולך על קורס נהיגה מתקדמת ורצוי בחו"ל. קודם כל תלמד איך לנהוג מכונית "רגילה" בתנאים יותר מציאותיים ממסלול מירוץ ואחרי כן (אם לא תתייאש) תתקדם. דרך אחת היא דרך ראם סמואל ו"מסלולים". אין לי את הטלפון שלו עלי אבל ניתן להשיג ב-144 דרך אגב, הטכניקות שמלמדים בבתי ספר לנהיגה מתקדמת קשורות יותר לנהיגת ראלי מלנהיגת מסלול.

למעלה