מישהו כאן הולך להופעה של החיפושון היום?

S m e l l y Cat

New member
אני והיה סקסי.

כאילו היה מושלם מעבר למילים אין לתאר. עכשיו רק הופעה של רג'ינה ואני מסודרת בחיי...

Chronicle

New member
לא היית בקודמת?

אני לא חושבת שהיא תחזור עד שייצא האלבום הבא

S m e l l y Cat

New member
לא פפ מה ידעתי אז...

סתם בקושי הכרתי אותה>: ולא נורא אני סבלנית אני יכולה לחכות! עד האלבום הבא... שאמור לצאת השנה נו אז יופי זה עוד מעט. [איזה שיר יפה זה woolen gloves
]

Applebite

New member
אני הייתי באופן בלתי צפוי

הייתי בחוץ אבל הרגשתי בפנים, ראיתי הכול ושמעתי הכול ואחר כך גם נתנו לנו להיכנס, היה אדיר וזול
עכשיו הגברים. עכשיו הנשים. כולם!

אמג!!!! נכנסת בחינם!??!?!!

DO TELL, BITCH! חחחח ולגמרי היה קטע שבו הוא אמר "I see some people outside, let me hear it for the people outside..." או משהו בסגנון - אז זה היה מכוון אליך?

S m e l l y Cat

New member
גם לא.

אוקיי רק הגבררריים *תנועות מצ'ואיות* רק הנשיייים! וואן מור טיים הנשים איי לייק דט. *תנועות חושניות* אוקיי כולם כולם.

יש לי כל כך הרבה וידיואים, וזה כל כך מתסכל

להעלות אותם, תמיד האינטרנט שלי קורס באמצע, או שהחתול דורך על המקלדת, או שהמחשב מחליט להשההות את עצמו. אנא סלח לי פול כי חטאתי.

זה היה מתגמל...

ולא האמנתי שהצלחתי להגיע כל כך קרוב, אבל הכל קשור בתושייה שלך, הגעתי סה"כ שעתיים לפניי המופע, וליידי עמדו אנשים שהגיעו לשם ב10:00 בבוקר, פשוט צריך קצת לרמוס את כל הערסים שהתיישבו שם עם סלסלות פיקניק(ותופסים המון מקום!) ואז אפילו מצאתי פיסת דשא קטנה לשבת עלייה עד שהתחיל המופע.

מאמם!!!

תכלס אם זה היה טורי / משהו בטוח הייתי דוחפת כאילו מינימום חיי תלויים בזה אבל זה לא היה טורי, וזה היה בסדר איפה שהייתי
השארתי למעריצים האמיתיים את הקדימה |חנוןורחום|

למעלה