מישהו/י יודע/ת האם קן אוסישקין כבר הפסיק את הפעילות שלו?
B Bray And Lex Ruls New member 10/12/05 #3 לא.ץ.. זה משו שמתכננים לעשות שננה הבאה.. לפחות ככה נרהא לי
K Kobi Guerrero New member 11/12/05 #4 בכלל לא קן אוסישקין לא מפסיק פעילות, אלא רק מעביר אותה למקום אחר, וכנראה שגם ישנה את שמו.
B Bray And Lex Ruls New member 12/12/05 #8 אבל זה הייה הקן שלו... תחשבי על זה.. מה היה קורה אם (חס ושלום.. טפו טפו טפו.. בחיים לא יקרה) היו סוגרים את ציקון?
אבל זה הייה הקן שלו... תחשבי על זה.. מה היה קורה אם (חס ושלום.. טפו טפו טפו.. בחיים לא יקרה) היו סוגרים את ציקון?
J jast New member 12/12/05 #9 אבל.. גם אם אני אעזוב(יענו, אחרי שאני אהיה קומונרית וזה..), אני אוהב את הקן שלי.... אבל הוא עזב מסיבות אחרות... אבל, אני לא יודעת.. יכול להיות שאני סתם לא מבינה.
אבל.. גם אם אני אעזוב(יענו, אחרי שאני אהיה קומונרית וזה..), אני אוהב את הקן שלי.... אבל הוא עזב מסיבות אחרות... אבל, אני לא יודעת.. יכול להיות שאני סתם לא מבינה.
B Bray And Lex Ruls New member 12/12/05 #10 אבל הוא הייה המון זמן בקן... לא?? ובכל מקרה.. לא משנה מאיזה סיבות עוזבים.. הקן עדיין מקום גדול בלב
ד דיייייייייייי New member 15/12/05 #13 ... אז שיעשו לו 2 שמות. למה סוגרים אותו בכלל? (תל אביב עיר גדולה...וצריך הרבה קינים שם@!!!!)