מישהו יכול..

SINI6

New member
מישהו יכול..

להסביר לי על הפורום בכללי..? כל מיני דברים שאתם עושים פה.. להכיר את האנשים כי אני לא מבין לפי נקנים....? אני רוצה להתחיל להשתתף בפורום גם להיות חבר כמו כולם...!! :) מישהו יודע מתי מתחילה הסדרה "האקס המיטולוגי"..? אה ו... אתם בפורום בקשר עם טלי כאילו מישהו יכול לסדר לי לראות אותה..?!? את ה-מ-ל-כ-ה הזאות..!! היא החיים שלי :) תמונה יפה שלה ---------------------------------------------------------------> בהתחלה שהלכתי לקנות את הפנאי פלוס לא הבנתי שזאות היא..!! וכזה אמרתי אולי זה הישן..! חהחהחהחה :p היה מצחיק...

בימים א' וה' אני מעמידה את טלי

בכלוב במרכז עזריאלי וכל מי שרוצה רשאי לבוא לצפות בה בעלות זעולה של חמישה שקלים ועשר אגורות. לגבי שאר השאלות שלך. כן אנחנו לרב מאוד נחמדים פה. אבל גם מאוד ציניים, כי זה מצחיק.

ולגבי האקס המיטולוגי

לא שמעתי על דבר כזה, אבל האקס המיתולוגי יצא כנראה בחורף 2007 משמע עוד המון זמן... בינתיים מצלמים

randu

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

mary17

New member
ברוך הבא רן../images/Emo24.gif

אנחנו מדברים על טלי אבל לא רק...אפשר לדבר על כל נושא שבעולם כל עוד שומרים על חוקי הפורום. אם אתה רוצה לראות את טלי אתה יכול ללכת להצגה שלה "כל נדרי" ולפגוש אותה אחרי ההצגה (אומנם למעט זמן אבל זה שווה) אה, וכולנו לא זיהנו אותה על השער יותר מידי פוטושופ

SINI6

New member
חהחהחה :p אבל מתי..?

אתם מצחיקים פה..!! :) איפה יש את "כל נדרי"..? ואיך אני רואה אותה אחרי..? אה ומישהו בא ביום שלישי לדברים שמאחורי השמש..?

mary17

New member
הסבר

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/community_events.asp?id=1386 תבדוק בלוח אירועים (איפה שכתוב כל נדרי ז"א שיש הצגה תבדוק מתי נוח לך ללכת ואיפה) לפגוש אותה אנחנו בדר"כ המתנו לה עד שהיא תצא (וזה לוקח זמן מניסיון
) אומרים לה שלום יפה את הניק שלך בפורום את השם וזורמים

SINI6

New member
אה הבנתי תודהה..!!

תגידי טלי מתחברת לפורום?<? כאיול למה להגיד לה ת'ניק?

mary17

New member
היא קוראת סמויה

וכותבת רק באירועים מיוחדים או כשיש לה חשק (ומחשב זמין)

למעלה